LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (135)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ce zi plina de sarbatoriti e azi!

La multi ani cu sanatate, bucurii, noroc si fericire pentru Clara, Miguel, Calin si Alexandru! Sa fiti mereu bucuria parintilor vostri!

Mami de Ioana, Filip si 34 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Miguel
Clara
Calin
Alexandru

Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nu pot sa imi dau seama de ce nu am vazut mai jos de MIguel!!!
deci mii de scuze si de doua ori in plus la multi ani, pentru Clara si Calin!!! Claudia, Rein, sa va traiasca iepurasii, sa fie sanatosi, iubiti, fericiti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Crisspy chiar daca nu il ia din septembrie e bine sa fie inscris ca sa il ia cand face 3 ani. La Dorian am ratat un an pentru ca nu ne-am dus din timp. Las ca pe de o parte bine a fost ca a facut la tara cu o tipa super si erau numai 10-12 in grupa.
Aici trebuie vorbit pentru inscrieri cu directoarea care e de gasit numai dimineata pe la 8-9. Eu ma tot gandesc daca sa nu ma interesez si la a doua gradinita, pe care o avem in spatele blocului. Prima e la 10 minute de mers unde a facut si Dori. E mai mare, a spatiu de joaca si ce imi placea acolo era ca se inchidea usa sa nu poata intra oricine, oricand.
Am si eu piticii mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Selene, iti spun si eu din experienta ca nu-i face rau gradi, ba dimpotriva! Copiii infloresc acolo. Eu de abia astept sa-l dau si pe Filip...asa ca gandeste-te si n-o mai lasa pe buni sa hotarasca. Fa-o tu cu tati, ca doar e copilul vostru.
Nu-ti mai spun ce razboi am dus noi cu bunicii sa n-o dam pe Ioana la scoala anul asta, sa mai asteptam inca un an, s-o mai lasam sa copilareasca, etc...La anul Ioana ar avea aproape 8 ani, mi se pare f mult...asa ca le-am ascultat sfatul, dar vom face ca noi...daca gresim, ramane de vazut, dar mergem inainte si speram sa fie bine.

Mami de Ioana, Filip si 35 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Miguel

Clara

Calin

Alexandru

Sa fiti sanatosi,fericiti si norocosi.

Selene,gradinita e un loc unde copilul invata mult mai multe,nu in a spune poezii si cantecele sta totul.E vorba de socializare,de multe alte lucruri..nu mai sta inchisa in casa toata ziua,isi formeaza si o rutina.
Ma gandesc ca daca eu vreau sa-l dau pe fii-miu la gradi cu tot cu FC-ul lui,nu stiu de ce eziti tu.Si nu,nu-l dau sa invete poezii si cantecele..nu asta e telul meu,ci pt ca mi se pare extrem de important ca el sa stea si cu copii de varsta lui,nu doar cu mami acasa.Iesitul in parc sau la cumparaturi nu e mare chestie..
In fine,noi vom cauta o gradi unde-s copii putini,am intr-adevar niste pretentii,pt ca are de luat tratament si trebuie sa fie protejat,nu in sensul de cocolosit..
Iar eu sa revin in campul muncii,atat pt a sustine financiar familia,avand in vedere cheltuielile pe care le aveam,dar si pt a iesi in lume,pt a socializa,pt a vorbi si despre alte lucruri si nu doar pampersi,mancare,prostioare,etc

Rox,vino la mine daca vrei sa gatesti..uite ca daduse gatitul in mine,am gatit o sapt ca la nebuni si acu mi-a pierit tot cheful:)))))Am si eu perioade ''explozive''asa..dar imi trec repede:))))
Pana la ziua mea mai e o gramada..ce torturi aniversare..nu putem sa ne inchipuim ca e ziua cuiva????????

pupam trupa.
Ah,noi am avut o noapte cumplita..ieri nu mi-a dormit deloc,aseara la 7 deja s-ar fi culcat pe jos,nu-si mai putea tine ochii deschisi.Evident ca l-am culcat devreme si s-a tot trezit plangand,ba a cazut de njpe ori ba din patul ala,ba din celalalt,ba l-am luat de pe jos...La patutul lui nu mai pot pune bara de protectie ca nu exista bari de protectie mai mici de 90cm..ma gandeam sa-i iau una pt canapea,dar nu stiu daca o pot monta pe bara de fier....

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Buna fetelor,

Multumim de complimente . Sabinutza va trimite pupici .

Crisspy, Veronica, FELICITARI!!!...cu intarziere :-) Habar nu aveam ca sunteti gravi iar. Ma bucur mult pentru voi!! Crisppy, sper sa fie fetita!

Mai fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un sfat....
Sabinuta are ore de masa aiurea....si nu stiu cum naiba sa le pmai aranjez sa fie bine.
Sa va spun ce si cum papa ea....

ora 8.00 = Bibe lapte cu biscuiti si/sau cereale (230 ml)
ora 9.00 = Ciuguleste cu sora-sa la masa (o felie de cascaval, paine, ousor...ect)
ora 13.00 = Pranzul (incercam doua feluri...si un pic de compot de cirese pe care il adora)
ora 16.00 = o gustare mica (un iaurt sau fructe si biscuite)
ora 19.30 = Cina (paste in diverse retete, carnita cu piure, mamaliga cu branza si samantana la cuptor, pilaf...etc)
ora 23.30 = Bibe de lapte cu cereale (270 ml)

Deci CUM NAIBA sa fac eu sa ii dau 2 bibe de lapte pe zi (fara sa-l mai ia pe ala la ora 23.30, cand ea doarme si se trezeste)!! Ca nu vreau sa renunt la CINA pe care ea o papa cu soar ei la masa....UFFF

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!! pentru sarbatoritii de azi: Clara, Miguel, Calin si Alexandru

Sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati de viata.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Alina, oare daca ii dai sa bea lapte (din pahar, cana cu cioc de ex) la cina nu ar fi ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

spre ex
Andu numai din canutza bea laptele de ceva vreme
O canutza in care se afla o vacutza... avem negocieri, ca nu prea mai vrea sa bea / avem doar o masa de laptic seara

asta e, ii dau osteocare (15z/luna, in lunile cu 'r')

Alinuk
mama de Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

inceputul meu de lume

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput