LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (135)
Raspunsuri - Pagina 14
roxanaz spune:
neata!
Anuc, lma pentru Filip!!! sa fie sanatos, norocos, fericit!! 

va pupam!!!
Miericico sanatate lui Aidan. sper sa va rezolvati rapid si sa nu dureze gastroenterita.
Iulia, mda, pericol...f acut prajituri si mancat. deci zici ca atunci cand vin la voi sa nu gatesc..?
Carla e criminala ca de obicei... eu imi mentin parerea ca seamana cu Pupu la jucausenia din ochi si la stil ![]()
Cris n-am cont pe facebook (cred ca-s ultimul om de pe lume dar zau ca nu ma atrage absolut deloc). mai zi si tu 2 vorbe cand ai timp. va pupam!
Irinescule cum o mai duci cu maseaua?
Selene, o goila 

nu o credeti pe Ledi
, David e cat Pupu la inaltime
. deci tot vreo 92 cm si pe acolo.
si pentru ca am o dorinta nebanuita de zburdat si un sentiment de vineri.. ma duc sa muncesc, ca sa-mi treaca ![]()
pup iu!!
ada_coman spune:
FILIP
Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa aduci parintilor tai numai bucurii!!! 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
crisspy spune:

FILIP 

, Anuc sa-ti traisca baiatul 
Sunt de acord cu voi, Carla e o sugubeata, asa imi place de ea cum rade la fiecare fotografie 

Miere sanatate lui Aidan, sper sa nu fie nimic grav 
Am visat tare urat azi-noapte: Razvi era plin de sange si parca nu mai puteam respira 
...iar am inceput cu cosmarurile astea nasoale, asa am patit si in sarcina cu Razvi
Crisspy,
fericita de
Razvi si
7 sapt
roxanaz spune:
Criss, grrr.... ce nasol. sper sa nu se mai repete! 
Eva are o noua expresie favorita "nu pupa!". adica sa nu o pupi. zicea cineva ceva de copii scarbosi? ![]()
Anuc spune:
Neata!
La multi ani, iubirea mea! Copilul meu drag, sa cresti mare si sa fii sanatos, norocos, destept si fericit, iar noi sa ne bucuram de tine si surioarele tale pana la adanci batraneti! Filip, te iubeste mami mult, mult de tot!
Fetelor, multumim pentru urari!
L-am cantarit si eu azi. Are 12 kg fix (ma rog, si vreo 20 de grame, dar nu le punem). Asta era si dezideratul meu, avand in vedere ca prin august avea mai putin de 10 kile si mi-a zis o dra ca pana la 2 ani n-o sa faca el 12 kile, mai avea un pic si ma dadea pe mana protectiei copilului....Uite, c-a facut 12 kile! Uraaaaa!!! Nu ca nu as vrea un pic mai mult, dar e bine si asa!
Miere, sper ca n-a mai varsat Aidan si sunteti bine!
Ai mei nu mai au asa multi muci si tusesc mai putin...sunt bune si medicamentele homeopate la ceva..
Mami de Ioana, Filip si
35 S
crisspy spune:
Dar am o veste buna: am convins-o pe mami sa vanda apartamentul de la Rosiori si sa se mute amandoi la Bucuresti la anu' 
...asa ca nu-mi mai fac probleme de bone & stuff 

Insa ne trebuie bani ca desi apartamentul alor mei are 4 camere si vrem sa le luam unul cu 2 camere, tot trebuie sa mai punem nishte bani.
Crisspy,
fericita de
Razvi si
7 sapt
bebelusi spune:
fetelor, nu stiti sa imi raspundeti si mie cu ceza????va rog ca ma streseaza deja
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Leditia spune:
bebelusi si pe mine ma durea cand tuseam,cand stranutam..Nu cred ca e nimic grav,daca nu supureaza si se vindeca frumos,.
Anuc,sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatos.La multi ani,Filip!La multi ani sanatosi si fericiti.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
asparagus spune:
Filip
Anuc, sa va traiascca flacaul si sa va bucurati de toti 3 puiutii, sanatosi si voiosi.
Fetelor, stie cineva ceva de Cami? Incerc sa dau de ea de cateva zile...Sper sa fie bine cu Antonia si cu sarcina...
Lucas e bine, cred ca Aidan a avut acelasi lucru ca si al meu...Licuriciului meu i-a trecut dupa o zi, diaree n-a avut...numai voma, dar fara sa para foarte afectat. S-a jucat ca de obicei.
Bebelusi, nu stiu ce sa te sfatuiesc, mie mi s-a vindecat cezariana extrem de repede si de frumos, fara complicatii, daca nu stii ca am nici nu vezi semnul, e o linie extreeeem de pala. Dureri n-am avut, dupa o saptamana eram ca noua.
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/