LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (135)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI!!
Rox, stiu , va citesc in fiecare zi, dar tare greu ma mobilizez la scris si cateodata n-am timp.Daca ai cont pe faceboook, te pot invita ca acolo am poze noi cu Daria.
Irina, multa sanatate!!
Asaparagus, sanatate si lui Lucas!!
Ada, Crisspy, da ce grasunei aveti voi acolo!!! Noi avem 90cm si 13kg, bulanasele au disparut demult, i-a ramas funduletul si un pic de burtica, adica zic eu ca inca mai are cu sa umple hainele.Ne imbracam inca cu haine de 2 ani, pantalonii chiar ii sunt lungi un pic. Ada, nepotul meu are 3 ani jumate, cat are si Dariuta ta si numai 12,5kg , mereu se plange cumnata mea ca nu papa mai nimic.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

mama,ce copiii mari aveti voi..
Eu nu stiu cati cm are David,dar sigur n-are mai mult de 90,iar kg nu mai stiu,ca ba a slabit,ba a recuperat,e stresul vietii mele,asa ca nu-l prea cantaresc..Oricum nu depaseste 13kg si eu bag mancare in el ca in spital..(mananca 600ml de lapte pe zi,3 mese f consistente,eventual si desert, mai ciuguleste de la noi,dar nu se pune,ca nu-i pot da kreon pt doua guri de nush ce de la noi)
Oricum,a inceput iar cu scaune voluminoase si grasoase,asa ca nush ce sa fac.Uneori,dimineata cand il schimb de pampers ma intreb unde se duce atata mancare.El mananca mai mult decat mine,serios..Dar nu ma plang,Doamne fereste,acum chiar arata bine si nu ma plang ca se putea si mai rau,asa ca zic Doamne ajuta ca are cat are si bagam in continuare la greu la ''ghiozdanel''

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani, Miguel, Clara, Calin, Alexandru!

Mama, ce-ati mai scris...
Rox, pai tu crezi ca daca te chem aici te pun la facut mancare...si mie imi place in general sa gatesc, dar ma mai ia lehamitea cateodata, mai ales ca al meu mananca maxim de 2 ori dintr-o mancare. Dar prajituri as face zilnic si le-as si manca

Carla mea are vreo 90cm si 11,6 kg (am cantar in baie si se cantareste zilnic? Manechin si ea http://picasaweb.google.com/idemeter01/Ianuarie2011#5565223538465184210

Am fost la doctor ieri cu ea, l-am luat si pe Cipri, mare greseala (ca l-am luat), am asteptat o ora...are doar un pic de rosu in gat, dr a zis ca nu-i face teste ca sigur n-are strep, dar daca apar alte simptome sau ii persista febra sa mergem iar vineri sau sambata. Azi dimineata era cu mucii-n barba si are un pic de tuse, nu foarte deranjanta. Oricum e maraita, nu-i intru in voie. Am reusit s-o culc de amiaza totusi.

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

M-ati facut sa masor si sa cantaresc copilu'...

Are 92 de cm si 12,400 kg.

Si iaca ce scoate din ea...

[citat] Daria ingana de vreo doua zile "Are mama o fetita, cat un ghemotoc". Azi se uita la o stire despre o gorila care prefera deplasarea bipeda. Eu ii cant: "are mama o..." Si Daria: "o goila!!!" (o gorila) [/citat]

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mda, cica a vomat din nou dupa ce s-a trezit din somn, deci o data dimineata si o data dupa pranz (cam 6 ore diferenta), amandoua datile voma proiectil...ce poate sa fie, ca nu prea suna a stomach flu (rotvirus). Copilul e vioi, temperatura aprox normala: 37.5.
Era in chiloti cand s-a dus taica-su sa il ia, nu mai aveau educatoarele haine de schimb.
Maine aveam programat vizita de 2 ani...la fix.

Iulia, Carla e o figura, cred ca te distreaza de numa...cum se admira ea in oglinda.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor inca nu am recuperat tot ce ati scris ca ati scris mult, mai am capitolul asta, dar tin sa va anunt ca am citit cu mare atentie tot ce i-ati scris lui Selene, era nevoie de asta pentru noi toate, eu asa zic, cel putin pe mine cred ca ma ajuta sfaturile voastre.....si eu mai tip cateodata la Vlad, dar de ieri de cand am citit ce ati scris, sunt in terapie...incerc sa nu mai tip deloc

Vroiam sa va zic ca pe mine de ieri ma cam doare cezariana in partea dreapta, atunci cand merg, cand tusesc....oare e de rau????pana acum nu ma mai durut deloc cam de mult

Revin dupa ce termin de citit

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ce mortala e Carla cu codite, dulce foc.
Si lui Marius ii place sa se admire in oglinda, cateodata se si pupa singur de frumos ce e. Si noi ne mai amuzam, il imbracam cu ceva si il intrebam cum e Marius? frumos? Ia vezi...si se duce la oglinda si se admira.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Stomach flue e doar rotavirus? Nu cred...are simptome de gastro(enterita)..sunt sanse sa apara si scaunele diareice. Incearca sa i faci o pauza digestiva macar 4 ore si sa bea lichide. Noi avem aici niste saruri de rehidratare, maj copiilor insa nu le place la gust. Sper sa fie doar ocazional si sa se opreasca varsaturile. Oricum da-i sa mananace cand va vrea ca de diaree sa zicem, deci un pic mai regim.

In principiu laptele nu e indicat acum, sanse mari sa-l verse.Sanatate multa!

Selene cred ca de la antibiotic a fct un dismicrobism intenstinal si are nevoie de un probiotic.Sunt o multime pe piata ..noi ne intelegm bien cu Erceflora duo.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pai eu stiam ca gastorenteritele astea sunt produse de anumiti virusi (rotavirus, norovirus, etc). Ma insel? Aici se mai numeste stomach flu, uite si astia zic la fel (sursa oficiala)

"Gastroenteritis means inflammation of the stomach and small and large intestines. Viral gastroenteritis is an infection caused by a variety of viruses that results in vomiting or diarrhea. It is often called the "stomach flu," although it is not caused by the influenza viruses."
http://www.cdc.gov/ncidod/dvrd/revb/gastro/faq.htm

si noi avem saruri din astea: pedialyte, eu i le fac inghetata (la congelator) si i le dau sa le linga.
probabil de la lapte a vomat dupa pranz.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

da, sunt produse de anumite virusuri -medical se zice virusuri, doar in IT virusi, dar nu neaparat rotav asta era ideea.Desi sa stii ca rotaviroza are o multime de moduri de manifestare , inclusiv doar cu voma. Doar ca nu v-o doresc deloc ..ptiuu ce istorie avem noi.Sunt cativa mai cunoscuti dar de fapt sunt o muultime.Inclusiv virusuri care in mod uzual ar ataca tracutul respirator.

Si incercam sa-ti spun ca dimpotriva pare a fi gastroenterita- bine cu mentiunea ca inca nu au aparut scaunele, care oricum nu sunt obligatorii. Imp e tratamentul care e acelasi..pn cand am suspiciona eventual suprainf bacteriana...asta e alta pov. Deci pauza digestiva apoi mancare de regim plus sarurile.Sanatate!

Mergi la inceput