Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (18)
Raspunsuri - Pagina 6
vik-cj spune:
Deci Techila concluzia e clara...poti sa ni-l trimiti pe Stefi linistita ginere la Cluj ca nu o sa sufere prea tare...
Glumesc...si eu incerc sa fac la fel...ne pupam, ii spun ca lipsesc putin si ma intorc repede la ea, tati face la fel...iar Babu o pune in geam sa ne vada...dar tot e trista. Noroc ca ii trece repede. Iar cand ajungem acasa e mortala...5 minute nu o mai putem desprinde de picioarele noastre.
Isabela Maria
diamar78 spune:
Salutare!
V-am spus ca si la noi era tragedie cand plecam si cand veneam, nu puteam nici sa ma dezbrac dar de cand fac scoala si plec in fiecare zi s-a obisnuit si mai nou ma primeste cu indiferenta cand vin.
Am aflat zilele trecute ca al meu si-a facut o prietena la gradi si se alinta cu printesa si print. Si mai are si o fetita in bloc care-i spune iubitule. Suntem mari, ce mai!
Vik, ce bine ca va gasiti timp si pt voi. Distractie frumoasa!
Mary, sper ca sunteti bine.
Fraguta, poate mai gasesti un loc in bagaje pt un din partea noastra pt David si mama lui.
happy_uka spune:
neataaa
ce bine a fost ieri la mama..
azi, acasa, carina m-a capiat. punct. am pus punct, ca am culcat-o
deci vrea sa stea numai pe acoperisul casutei si sa faca cu mana la uamenii de pe strada (am mutat casoiu la geam) ..nu numai ca se enerveaza daca aia nu-i raspund la salut, dar se da cu fundul de acoperis si se balangane aia din toate balamalele ei de plastic!
tin sa-i multumesc pe aceasta cale sotului meu care a invatat-o sa stea acolo
si nu numai asta, nuu.. i-a aratat cat de bine se alearga, la mall, pe scena
eu stabilisem cu ea ca "nu nu", era impacata cu ideea, vorbea cu scarile alea si le facea din deget ca "nu nu" si totul era ok! sa vedeti acum elefanta cum alearga dupa ea ca disperata..si cum bocane pe scena aia naspaaa
thank you darling
ooof, in rest, e bine si frig
mult pa!
v-am zis ca doarme? e linisteee
uka, pretena lu epi
happy_uka spune:
Mai vroiam sa multumesc Dianei_n pt filmuletul cu lumanarea, mie-mi plac la nebunie chestiile astea, m-as uita incontinuu cum se fac. Ma bate gandul sa incerc si eu..dar cu ce? de unde atatea galeti? si ceara .. poate daca-mi fac o biserica..
Si Dianei, mami si soacra de print si printesa , sa-i dau un pup.
Si unu' lu teki sa-l dea lu andrei cand pleaca undeva ...si mai lasa filmele alea !!
V-am zis ca daca ii spun carinei ca manaca ardei incepe sa planga? ori ii e dor de "dadei" , ori crede ca il papa pe "dadei" oricum, ii place si-l rontaie cu viteza ! Santo, , iesiti azi?
Am primit asta pe mail, e interesant, oarecum..
Interviu CNBC cu Warren Buffett, al doilea dintre cei mai bogati oameni din lume, care a donat 31 milioane dolari pt caritate.
Cateva aspecte f interseante ale vietii lui:
1.- A cumparat prima actiune la 11 ani si regreta ca a inceput prea tarziu!
2.- A cumparat o mica ferma la 14 ani cu economiile din vanzari de ziare.
3.- Si astazi mai locuieste in mica lui casa in Omaha ,cu 3 camere,pe care a cumparat-o dupa ce s-a casatorit, acum 50 de ani. El spune ca in acea casa are totul. In casa sa nu are nici un tablou sau decoratiuni interioare, statui..
4.- Isi conduce singur masina , nu are sofer si nu are bodyguard.
5.- Niciodata nu a calatorit in avion particular,chiar fiind proprietarul celei mai mari companii de avioane private din lume.
6.-Compania lui, Berkshire Hathaway, are in subordonare inca 63 de firme. Odata pe an, el trimite scrisori directorilor firmelor sale, cu targeturile pt noul an. Niciodata nu convoca reuniuni sau da telefoane zilnice directorilor.
Directorilor lui le-a impus urmatoarele 2 reguli:
- Regula 1: Nu pierdeti niciiodata investitile actionarilor.
- Regula 2: Nu uitati regula 1.
7.- El nu socializeaza cu lumea in inalta societate. Isi petrece timpul liber cu o farfurie de popcorn la TV.
8.- Bill Gates, cel mai bogat din lume, l-a cunoscut recent, acum 5 ani. Bill Gates credea ca nu are nimic in comun cu Warren Buffett. Pentru asta, a stabilit o intalnire cu el,programata sa dureze o jumatate de ora. Dar cand l-a cunoscut, intalnirea a durat 10 ore si Bill Gates s-a transformat intr-un fan al lui Warren Buffet.
9.- Warren Buffet nu are telefon mobil si nici laptop pe birou.
10.- Sfatul lui pt tineri: Indepartati-va de cartile de credit si investiti in voi.
AMINTITI-VA:
A. Nu banul face pe om, ci omul face banul.
B. Viata este atat de simpla pe cat v-o faceti voi.
C. Nu faceti ce spun altii, ascultati-i, dar faceti cum simtiti.
D. Nu va imbracati doar cu haine de firma, ci cu cele in care va simtiti confortabil.
E. Nu cheltuiti banii pe lucruri care nu sunt necesare, ci doar pe cele cu adevarat necesare.
F. Pana la urma, viata voastra e a voastra. De ce sa le dati altora sansa sa v-o conduca?
G. Daca banii nu ajuta ca sa-i imparti cu ceilalti, atunci pt ce mai sunt buni? AJUTATI CHIAR DACA NU PUTETI, MEREU CEI CARE STIU SA IMPARTA VOR FI BINECUVANTATI.
H. NU cheltuiti banii pe care nu ii aveti.Cartile de credit, imprumuturile, etc au fost inventate de societatea de consum.
I. Inainte de a cumpara ceva, ganditi-va: Ce mi se intampla daca nu cumpar asta? Daca raspunsul este "nimic", atunci nu cumparati, pt ca inseamna ca nu aveti nevoie.
"Nimic nu am adus pe lume, nimic nu vom lua cand plecam.."
uka, pretena lu epi
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka neataaa ce bine a fost ieri la mama.. azi, acasa, carina m-a capiat. punct. am pus punct, ca am culcat-o deci vrea sa stea numai pe acoperisul casutei si sa faca cu mana la uamenii de pe strada (am mutat casoiu la geam) ..nu numai ca se enerveaza daca aia nu-i raspund la salut, dar se da cu fundul de acoperis si se balangane aia din toate balamalele ei de plastic! tin sa-i multumesc pe aceasta cale sotului meu care a invatat-o sa stea acolo si nu numai asta, nuu.. i-a aratat cat de bine se alearga, la mall, pe scena eu stabilisem cu ea ca "nu nu", era impacata cu ideea, vorbea cu scarile alea si le facea din deget ca "nu nu" si totul era ok! sa vedeti acum elefanta cum alearga dupa ea ca disperata..si cum bocane pe scena aia naspaaa thank you darling ooof, in rest, e bine si frig mult pa! v-am zis ca doarme? e linisteee uka, pretena lu epi |
E totala Carina cu cataratul ei pe acoperis. Cel mare e fan dar el nu are acasa asa ca se catara pe la locul de joaca in mall unde bineinteles ca nu=l lasa tanti.
De podium ce sa mai zic, normal ca se simte bine.
lutoniana spune:
citat din mesajul lui happy_uka Odata pe an, el trimite scrisori directorilor firmelor sale, cu targeturile pt noul an. Niciodata nu convoca reuniuni sau da telefoane zilnice directorilor. |
pai nici nu trebuie sa se mai intalneasca cu ei ca daca nu au targetul realizat la sfarsit de an sunt liberi pe piata muncii
Toate randurile sunt foarte faine dar parca la sfarsit imi lasa asa un gust de zgarcenie.
lutoniana spune:
Diamar iti trimit prin Fram 4 pupici pt familia ta
Nu ne priva de povestile colosale de la condus, hai te rog, zi-ne cum tii asa ambreiajul usor usor....
sau deja esti meseriasa ? ca daca mergi zilnic pe zapada la vara vei conduce cu ochii inchisi
si eu am facut scoala iarna si multa vreme credeam ca asa trebuie sa alunece masina pe sosea....in toate directiile
Pupa baietii din partea mea
lutoniana spune:
Uky inainte de educatia Carinei cred ca trebuie sa educi taticul.
Cate as avea si eu de facut cu copilasul asta mare.....dar are noroc ca mi-i drag de el....ca uneori face cu David niste tampenii de ma iau cu mainile de cap.... si eu stau cu el toata ziua exact cum spui ca sa exersam ce a invatat seara
happy_uka spune:
citat din mesajul lui lutoniana Uky inainte de educatia Carinei cred ca trebuie sa educi taticul. Cate as avea si eu de facut cu copilasul asta mare.....dar are noroc ca mi-i drag de el....ca uneori face cu David niste tampenii de ma iau cu mainile de cap.... si eu stau cu el toata ziua exact cum spui ca sa exersam ce a invatat seara |
da, inceput deja, sa stii!! ..oricum, Adi si-a dat seama singur ca are o problema, si vrea sa mearga la o scoala de vara, impreuna cu alti tatici obraznici!
nu stia ce sa aleaga intre circuitul de F1 din Australia si cel din Singapore (parca)
sa mai am si grija lui, sa sa nu se scurtcircuiteze
nu mai bine sta el acasa?
uka, pretena lu epi
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
da, inceput deja, sa stii!! ..oricum, Adi si-a dat seama singur ca are o problema, si vrea sa mearga la o scoala de vara, impreuna cu alti tatici obraznici! nu stia ce sa aleaga intre circuitul de F1 din Australia si cel din Singapore (parca) sa mai am si grija lui, sa sa nu se scurtcircuiteze nu mai bine sta el acasa? uka, pretena lu epi |
daaa, stiu ca mai sunt statiuni de'stea cu pedepse prin Thailanda