Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Diamar iti trimit prin Fram 4 pupici pt familia ta
Nu ne priva de povestile colosale de la condus, hai te rog, zi-ne cum tii asa ambreiajul usor usor....
sau deja esti meseriasa ? ca daca mergi zilnic pe zapada la vara vei conduce cu ochii inchisi
si eu am facut scoala iarna si multa vreme credeam ca asa trebuie sa alunece masina pe sosea....in toate directiile

Pupa baietii din partea mea

Zici ca m-ai ghicit. Ma credeam destul de buna si acum de 2 zile nu stiu ce am ca-mi tot moare motorul. Bine, parcari nu am facut decat in fata blocului fara prea multe masini in jur. Mi-a aratat ieri o parcare cu spatele, intre 2 masini, cu nu stiu ce unchi de 40. Am zis ca in veci nu o sa stiu sa fac parcari decat cu fata si fara masini in jurul meu. Chiar sunt dezamagita, pana la ora de condus cu nr 13 nu mi-a murit motorul decat o singura data si ieri cred ca de 5-6 ori iar astazi de 2-3 ori. Parca am inceput si sa pierd pedalele printre picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Hai mai Diamar ca va fi bine, ai sa vezi. E dret ca pedalele sunt mai alunecoase dar eu cred ca ai inceput sa ai incredere in tine ca stii ce ai de facut si de'asta mai moare motorul. Lasa ca invie el.

Si faza cu parcarile imi aminteste de mine cand primisem si eu masina de la munca ca o doamna ce ma aflam si cand mergeam la cumparaturi nu parcam acolo in fata ca toata lumea, sa fii si tu aproape de intrare, eu mergeam in locurile cele mai sigure, departe unde nu era nicio masina, ca sa pot parca. (trecem peste amanuntul ca faceam un sfert de ora pe jos pana intram si eu la Metro dar asta nu mai conteaza) ...si chiar si asa am intrat intr-un stalp publicitar care se juca bau bau cu mine si nu l-am vazut, dand cu spatele. Nu exclud nici varianta ca ma uitam doar intr-o singura oglinda
Deci nu fi asa sigura ca daca nu sunt masini esti ferita

Bafta multa ca tare fain e sa conduci.

Uite www.youtube.com/watch?v=W4ifnzk48Ck&feature=related" target="_blank">pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai fetelor, eu sunt aici, in umbra, dar la subiectul de fata nu ma bag, ca na, mi-e ca iese cu scandal.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

luci da ce zici ca eu si acum caut locurile cele mai sigure....unde nu e nici o masina in jur, unde ar parca linisit si un TIR, d-apoi o buburuza de fiat. si eu fac un singur drum: pana la sala si inapoi. 10 minute. si e parcarea lor privata. si acolo imi transpira mainile pe volan de emotie ca dau naibii intr-unul. bine...eu mi-s cu 2 accidente la bord, deci sunt ffffff fricoasa.

buna seara...by the way.

mie imi place tare de Carina. pai ce, numai Aidan sa se catere pe canapele, combina muzicala, masa. mai noi, are o noua pasiune. combina e sub raftul pe care sta televizorul deaspura semineului fals. si acum se burica sa se prinda cu mainile de raft ca sa traga televizorul.

Manga & Aidan love

www.bebestepz.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

ma primiti?

buna dragelor

cu cenusa de rigoare in cap apar si eu. cam rar, spre foarte rar de fapt, aparem si noi.

suntem ok, mari si nazdravani si foarte schimbati de la ultima vizita.

stefan mananca foarte multa mancare - pt mine de speriat, avand in vedere ca sora-sa nu s-a dat in vant dupa papa niciodata. mananca frate... da ce mananca si nu se ridica pana nu e satul, degeaba ii arat eu castronul gol - ma trimite sa ii mai aduc.
e mutulica in continuare in afara de aaaaa sau iiii sau alte onomatopee, nika nu iese din gurita lui. era o vreme cand le dadea bine cu mama, tata - acum a renuntat cu gratie la aceste silabe.
adoarme seara singur la el in patut, eu tr sa fiu in camera insa sa ii cant, daca tac eu incepe el si adio somn ca o tine tot intr-un cantat.
danseaza toata ziulica, e asa haios.
l-am operat marti de polipi, speram sa fie mai bine. in 2 luni i-a curs puroi din urechi de vreo 7 ori. horror prima zi apoi incet incet si-a revenit. acum e refacut bine - adica e iar fff nazdravan.
si acum marea veste - nu nu sunt insarcinata, dar e o veste la fel de surprinzatoare - stefan nu mai papa titi - el care la un an manca aproape exclusiv doar san acum pauza. inca nu sunt sigura ca e definitiv - s-ar putea sa ia doar o pauza dar oricum cred ca nu prea mai are tragere. eu sunt tristuta ca nu ma asteptam, poate revine la dragostea lui cea mare.
Adinelul meu e mare, o domnisoara adevarata. e asa sensibila draga mea si vorbareata.
sper ca toti dovleceii sunt sanatosi si voiosi

va pupam cu mare drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fetelor dar stefanut de ce nu e pe lista de la inceput?
stiu ca intram cam rar dar tare mult mi-ar placea sa fie si el alaturi de ceilalti dovlecei in lista.

pupici

Mergi la inceput

Salutare!

Raluca_u, ma bucur ca citesc vesti despre voi. Din cauza problemelor cu urechile l-ai operat pe stefanut? Sper sa fie bine de acum inainte. Ce bine ca mananca, al meu toata ziua bea titi si mai gusta din iaurt, chiftelute vegetariene, dar daca ar putea cred ca ar manca numai ciocolata.(mai fura cate o bucatica de la cel mare)

Fetele care se ocupa de lista sigur o sa-l treaca pe stefan la panoul de onoare ca vad ca ai datele lor la semnatura. Numai data ta de nastere mai trebuie ca sa stim cand te sarbatorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Raluca bine ai revenit si ma bucur din suflet sa aud vesti bune de la voi. Sa dea Dumnezeu sa se fi terminat problemele.
Listuta de pe prima pagina a fost luata de la zero, si este trecut numai cine si-a exprimat dorinta, asa ca, diseara sigur o sa trec la panoul de onoare.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna fetele!

Va multumesc fetele ca nu ne-ati uitat desi nu am mai intrat de multisor dar e si mami pe aici si avem diverse activitati pe aici plus ca atunci cand Bruce este treaz nimeni nu are acces la comp pt ca e imposibil så il desprinzi daca il vede deschis.

Bruce a fost bolnavior , acum incepe så isi revinå.Eu am inceput numaråtoarea inversa, burtica mi s-a låsat, contractii zilnice..ce mai cred ca nu mai e mult.

Am vazut ca s-a mai animat putin forumul zilele trecute, ceea ce ma bucura.

Vå pup!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 33+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Buna fetele!

Va multumesc fetele ca nu ne-ati uitat desi nu am mai intrat de multisor dar e si mami pe aici si avem diverse activitati pe aici plus ca atunci cand Bruce este treaz nimeni nu are acces la comp pt ca e imposibil så il desprinzi daca il vede deschis.

Bruce a fost bolnavior , acum incepe så isi revinå.Eu am inceput numaråtoarea inversa, burtica mi s-a låsat, contractii zilnice..ce mai cred ca nu mai e mult.

Am vazut ca s-a mai animat putin forumul zilele trecute, ceea ce ma bucura.

Vå pup!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 33+ cu cu fundita

graviduta frumoasa si pe Bruce. Acum cat ai, 34 de saptamani? Nu stiu daca e regula dar eu pe al 2 lea l-am nascut mai repede decat pe primul, la 37 de spatamani si mai stiu o mamaica care a nascut si ea mai repede de 40 de saptamani al doilea copil.
Zici ca Bruce e mai bine. Asta e, cand e in colectivitate se imbolnavesc mai repede. Sanatate multa!

Si noi suntem bolnaviori, de luni a inceput sa-i curga nasul. Suntem pe homeopate si sper sa nu ajungem la antibiotic ca au trecut doar 3 saptamani de la tura de injectii.

Alex, Zeina cum mai este, mai vomita?

Mergi la inceput