Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (18)
Raspunsuri - Pagina 4
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka hellow it's me, lady guka ce ma bucur sa o vad pe doamna mimika, pupa doamna cavalerii din partea noastra si mai vino cu poze, eu pe FB nu prea intru, uit mereu am mancat azi o cutie intreaga de bomboane cu cirese, mon cheri d-alea buneee , si mi-e cam rau, sincer va zic! si nici foarte bine nu va vaz alex, am terminat cu pistoletul, mi-am facut franjuri cortexu, cat si ence-falu' il mai vrei? e ca nou! uka, pretena lu epi |
mah, lasa-ne cu bomboanele alea, ca eu mai am niste tort prin frigider si incerc sa nu ma gandesc la el la ora asta ; de ce vii tu ispita? sau vrei sa-mi imprumiti mie pistolul si nu stiai cum sa-mi zici?
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui Fragutza Irina, te-am prins. Ai cumva o reteta de eclere? Pentru puiul tau |
din pacate, nu! din astea chiar n-am facut niciodata! daca afli, imi zici si mie, pls?
alex25 spune:
Mai, dar nu va potoliti odata cu dulciurile astea????
Uka da-mi pistolul ala, ca acum chiar am nevoie.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui alex25 Mai, dar nu va potoliti odata cu dulciurile astea???? Uka da-mi pistolul ala, ca acum chiar am nevoie. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Da Doamne sa fim sanatoase! |
da ce faceti, duamna, treaza la ora asta? daca-mi este permis sa intreb, of horse!
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Fragutza Irina, te-am prins. Ai cumva o reteta de eclere? Pentru puiul tau |
ma, da sunt mereu on line, ai telefonul meu, ai fost si la noi acasa, chiar nu ti-a trecut prin cap sa ma intrebi pe mine?
sunt foarte dezamagita de purtarea ta
uka, pretena lu epi
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
ma, da sunt mereu on line, ai telefonul meu, ai fost si la noi acasa, chiar nu ti-a trecut prin cap sa ma intrebi pe mine? sunt foarte dezamagita de purtarea ta uka, pretena lu epi |
Dear, erai a doua optiune, nu vroiam sa te deranjez pentru atata lucru! Si evident urma Epi:)
Pentru puiul tau
MangaGirl spune:
cheri, necherie, la mine a venit pachet de la soacra. ne-a facut bezele, prajitura napolitana si niste fursecuri cu miere si nuci si pentru Aidan. a pus saraca etchieta cu ce contin fursecurile. credeti ca m-am abtinut? va inselati daca da. am mancat si acum sunt plina. a mai trimis si doi cozonaci (nu stiu de ce ca la noi nu mai e Craciun) si fiu-meu cand i-a vazut a crezut ca-i voie. s-a inselat.
Manga & Aidan love
www.bebestepz.blogspot.com
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui happy_uka
ma, da sunt mereu on line, ai telefonul meu, ai fost si la noi acasa, chiar nu ti-a trecut prin cap sa ma intrebi pe mine? sunt foarte dezamagita de purtarea ta uka, pretena lu epi |
uite, tocmai de aia nu i-am dat nici eu reteta
alex25 spune:
citat din mesajul lui mamideandrei
da ce faceti, duamna, treaza la ora asta? daca-mi este permis sa intreb, of horse! Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI |
Cred ca sunt somnambula....sau varcolac, naiba mai stie.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!