Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (18)
Raspunsuri - Pagina 4

mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka hellow it's me, lady guka ![]() ce ma bucur sa o vad pe doamna mimika, pupa doamna cavalerii din partea noastra ![]() ![]() am mancat azi o cutie intreaga de bomboane cu cirese, mon cheri d-alea buneee ![]() si nici foarte bine nu va vaz ![]() ![]() alex, am terminat cu pistoletul, mi-am facut franjuri cortexu, cat si ence-falu' ![]() il mai vrei? e ca nou! uka, pretena lu epi |
mah, lasa-ne cu bomboanele alea, ca eu mai am niste tort prin frigider si incerc sa nu ma gandesc la el la ora asta

Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI

mamideandrei spune:
citat din mesajul lui Fragutza Irina, te-am prins ![]() Pentru puiul tau |
din pacate, nu! din astea chiar n-am facut niciodata!

alex25 spune:
Mai, dar nu va potoliti odata cu dulciurile astea????
Uka da-mi pistolul ala, ca acum chiar am nevoie.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!

mamideandrei spune:
citat din mesajul lui alex25 Mai, dar nu va potoliti odata cu dulciurile astea???? ![]() Uka da-mi pistolul ala, ca acum chiar am nevoie. ![]() ---------------------------------------------- Alex, mami de ![]() ![]() ![]() ![]() |
da ce faceti, duamna, treaza la ora asta? daca-mi este permis sa intreb, of horse!

happy_uka spune:
citat din mesajul lui Fragutza Irina, te-am prins ![]() Pentru puiul tau |
ma, da sunt mereu on line, ai telefonul meu, ai fost si la noi acasa, chiar nu ti-a trecut prin cap sa ma intrebi pe mine?

sunt foarte dezamagita de purtarea ta

uka, pretena lu epi

Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
ma, da sunt mereu on line, ai telefonul meu, ai fost si la noi acasa, chiar nu ti-a trecut prin cap sa ma intrebi pe mine? ![]() sunt foarte dezamagita de purtarea ta ![]() uka, pretena lu epi |
Dear, erai a doua optiune, nu vroiam sa te deranjez pentru atata lucru! Si evident urma Epi:)
Pentru puiul tau

MangaGirl spune:
cheri, necherie, la mine a venit pachet de la soacra. ne-a facut bezele, prajitura napolitana si niste fursecuri cu miere si nuci si pentru Aidan. a pus saraca etchieta cu ce contin fursecurile. credeti ca m-am abtinut? va inselati daca da. am mancat si acum sunt plina. a mai trimis si doi cozonaci (nu stiu de ce ca la noi nu mai e Craciun) si fiu-meu cand i-a vazut a crezut ca-i voie. s-a inselat.
Manga & Aidan love
www.bebestepz.blogspot.com

mamideandrei spune:
citat din mesajul lui happy_uka
ma, da sunt mereu on line, ai telefonul meu, ai fost si la noi acasa, chiar nu ti-a trecut prin cap sa ma intrebi pe mine? ![]() sunt foarte dezamagita de purtarea ta ![]() uka, pretena lu epi |
uite, tocmai de aia nu i-am dat nici eu reteta

alex25 spune:
citat din mesajul lui mamideandrei
da ce faceti, duamna, treaza la ora asta? daca-mi este permis sa intreb, of horse! ![]() Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI ![]() |
Cred ca sunt somnambula....sau varcolac, naiba mai stie.

----------------------------------------------
Alex, mami de