Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (18)
Raspunsuri - Pagina 3
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Am uitat sa imi clarific nedumerirea..Uka, unde tineti calul? Isabela Maria |
the horse locuieste, evident, la o herghelie de 7 stele, are bona supercalificata si papa numai jaratec bio, iar copitele sunt din aur alb
edit: aberez , il tine la ferma unui prieten .. abia astept sa-l vad .. si pe cal
crocs, !!
cu placere, carina pupa amiliciul
uka, pretena lu epi
alex25 spune:
Uka superba Carina, minunat momentul.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!
biaz29 spune:
Fetelor, ma bucur ca ati reaprins focul in semineu si ati insufletit forumul.
Eu sunt prin preajma dar corectez lucrari si portofolii asa ca imi mai clatesc cate un ochi pe net ca sa-mi curat mintea de aberatiile pe care le citesc.
dovleceii bolnaviori.
biaz29 spune:
Vik, se pare ca Isabela trece printr-o faza de teama de separare. Va trece oricum, dar ca sa o ajuti cat mai mult, poti sa o asiguri mereu cate vei intoarce si, eventual, sa faceti multe exercitii de desensibilizare (iesi pentru un minut sau chiar mai putin din camera nu inainte de a o asigura ca vei reveni si apoi revii cand vezi ca da semne de neliniste si ii reamintesti ca te-ai intors asa cum i-ai promis. Data viitoare stai doar putin mai mult.)
Uka, intri in randul doamnelor nobile care isi petrec timpul liber la echitatie. De acum trebuie sa ne adresam cuviincios, Lady Uka.
mimika spune:
Intru timid, asa, ca nu v-am mai salutat de multicel...Mi-era dor de voi. Azi m-am amuzat teribil la posturile vostre cu tuica, "Adi". calul...etc. Sunteti de groaza, i-am citit si lui fratelo ca muream singura de ras...
Imi pare rau ca va luptati cu probleme, pneumococi...Sper sa o scoateti la capat cat mai repede. Dovleceii sunt din ce in ce mai frumosi, eu vad poze de pe fb, aici rar prind sa vad ceva. Ai mei flacai sunt OK, neastamparati, nazdravani si, evident, cei mai frumosi si cei mai destepti
Va imbratisez cu drag!
alex25 spune:
Mimika ma bucur ca te vad chiar daca intr-o vizita scurta, te mai asteptam pe la noi cu noutatile.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!
mamideandrei spune:
seara buna, fete dragi! dar vad ca v-ati veselit tare bine aseara! bravo voua! asa va trebuie
noi suntem bine, dupa o petrecere ce a durat 2 zile si mai vine inca una , ne revenim si cu somnul, dupa ce in prima noapte acasa am cam stat de veghe, Dey nevrand nicicum sa doarma, de vina fiind si 2 masulutze; ne-am acomodat din nou impreuna, eu, Dey si tati, pentru ca da, pentru tati a necesitat o perioada de acomodare pentru ca nu a mai gasit acasa baiatul pe l-a lasat mergand sustinut de manutze, ci a gasit nazdravanul care fuge nonstop, se catara pe canapea si de pe canapea direct pe masa, baiatul care vorbeste si imita animale, care spune "te iubesc" si aici vb serios ( eu ii zic TE IUBESC si el zice dupa mine TITIS); care zice DA-TA atunci cand inceteaza orice activitate si multe alte activitati specifice varstei; dar cel mai mult dintre toate iubeste mocutzele lui hazlii atunci cand ne imita;
dar trecem si noi, ca orice copil prin crize de personalitate, si astea se intampla numai cand suntem prin super/hypermarketuri, pentru ca acolo vrea sa alerge, sa puna mana pe toate, eventual sa si manance ceva si unde nu-l las e jale mare; si el a plans daca dispaream din raza lui vizuala, dar vad ca acum i-a trecut! am pus pe seama experientei neplacute de la spital cand a avut buza sparta; in rest, sanatate sa fie, ca restul le mai facem si singuri
si mi-am adus aminte, Liliac, te imbratisez cu drag, sper sa treaca repede gerul ca tare imi e dor de voi! poate mai punem de vreo intalnire, sau mai bine te astept la mine, cu vreo prajitura din aia buna, tu doar zi ce, si eu servesc!
Mimika welcome back am vazut pozici noi cu nazdravanii, asa mari si frumosi sunt!!!si bineinteles ca sunt cei mai frumosi si cei mai destepti
cat despre vizionari, cand am vazut filmuletzul ca Carina,care apropo, din nou, e MINUNATA, mi-a parut atat de rau ca nu am filmat reactia lui Andrei cand l-a vazut pe tati in carne si oase dupa atata timp - dar era deja 11 jum noaptea si nu ne asteptam sa-l gasim treaz, dar parca stia ca se va intampla ceva, nu vroia sa doarma si pace!
gata,ca m-am intins ca o placinta v-am pupat de noapte buna!
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
happy_uka spune:
hellow
it's me, lady guka
ce ma bucur sa o vad pe doamna mimika, pupa doamna cavalerii din partea noastra si mai vino cu poze, eu pe FB nu prea intru, uit mereu
am mancat azi o cutie intreaga de bomboane cu cirese, mon cheri d-alea buneee , si mi-e cam rau, sincer va zic!
si nici foarte bine nu va vaz
alex, am terminat cu pistoletul, mi-am facut franjuri cortexu, cat si ence-falu'
il mai vrei? e ca nou!
uka, pretena lu epi