Dovleceii veseli se simt bine impreuna! (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Anomis felicitari, abia astept sa ne confirmi ca va fi fetita Ai fost fenomenala cu mesajul acela frumos in care ai scris pentru toata lumea, mi-a placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit, girls!

Nela, mami, eu duc rau dorul mesajelor tale! Mi-ar placea sa avem din nou deschiderea din vremurile apuse, sa ne destindem aici, sa povestim, sa mai invatam lucruri bune, sa ne radem la glume...

M-am emotionat foarte tare cand aud de gravidute si de planuri de gravideala! Coautorul ar mai vrea sa incercam dar nu cred ca ma mai tin nervii si ovarele But who knows, poate chiar exista miracole!

Noi ne pregatim de plecare, abia astept sa-i vad pe David si pe mama lui. Suntem amandoua nerabdatoare sa vedem cum se vor intelege puii; i-a trecut si raceala lu' Pisi, deci se vor putea giugiuli in voie.
Am ceva emotii pentru drumul cu avionul, e destul de mult pentru Pisi si trebuie sa am grija sa nu se plictiseasca. I-am pus ceva filmulete pe telefon, am pregatit creioane si o carticica si evident jucariile ei preferate aka biberoanele lu' ma-sa. Nici nu stiu daca are rost sa ma complic cu altceva de mancare pentru ea.

Am planuit si o excursie la Londra sa ne intalnim cu Manga si Aidan de care imi e tare dor.

Va pupescu, dragelor!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Fragutza drum bun. Lasa ca o sa invete Pisi de la David sa manance tot felul. Distractie placuta, cred ca o sa va radeti o gramada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna seara, buna seara!

Simona, nu cred ca exista nici un emoticon pe lumea asta care sa poate exprima ce simt eu acum cand am aflat de cele 2 liniute!!! Sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatosi si abia astept sa ne vedem.

Iulika si eu o rog pe Daniella sa mai stea putin cuminte la mami in burtica si sa dea DD sa fie totul perfect, la fel ca la Bruce, abia astept sa fac galerie.

Mely sincer, sincer, tu ce ai vrea sa fie dintre aia 50%?

Fragutza drum bun mamis si distractie maxima, abia astep poze si impresii.

Uka sper ca nu ne tii in suspans si anunti si tu exact data sosirii si ora intalnirii,da???

Techi mi-e dor de tine, ai niste discursuri bestiale.

Nela eu ma bucur din suflet cant citesc ca sunteti bine cu papa, am si eu o problema, na, ce sa fac. Si ma mai bucur din suflet ca Anusca incepe sa mearga, toti au ritmul lor. Oricum, ea e o mega finuta si mi-e draga d emor. Daca dau cafeaua in fiecare dimineata scrii si tu inaintea mea? Ca eu o dau, numai sa te citesc mai des.

Elle alta reaparitie, suberb, am avut o seara minunata! Ma bucur ca fetele sunt ok si ca tu esti pe drumul cel pe care ti l-ai propus, bravo tie.Sper sa intri mai des pe la noi sa ne spui ce mai faceti.

Sabyna pupam migdalatele, si ne rugam sa treceti peste boala cu bine si tu si tati.

Diamar din pacate mandra inca vomita, nu imi fiecare seara, nu dupa aceleasi alimente....fara nici un rost aparent, asta e, mergem inainte...odata si odata tot reusim sa scapam. Sar'mana de intrebare.

Asa cum am promis, ma bag la listuta, sa trec oaspetii de onoare. LE: O sa o rog pe Uka sa rezolvam si cu poza.

Oare ce mai aveam de zis?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata!

Le pup si eu pe fetele dragi ,dar scumpe la vedere : Raluca_u,multa sanatate lui Stefan si Doamne ajuta sa nu mai treceti prin momente asa grele Elle,mai bucur sa te vad,pup fetele frumoase Mimika,ce mai fac evanghelistii? Niste poze cu ei pe cand? Sabyna,sanatate celor mari si pupici celor mici Nela,trimitem multi pupici Anutei si spune-i ca baietii ii fac galerie si-o felicita pentru pasii curajosi .Si tie cat mai multe dimineti cu pasi de fuga ...urmarim blogul indeaproape .

Ce pupacioasa am fost in dimineata asta

Alex sincer,sincer io vreau baietel ; dar presimt ca e fetita ,care va fi la fel de iubita ca si iedutii de acasa.

Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Poftiti la e fiebinte si numai buna de servit.

Mely sa dea DD sa fie asa cum iti doresti tu.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Ola, ola! mary am poze cu baietii la semnatura, sunt in albumul din fb, sper ca se vad si la voi.
alex, buna cafea mai faci...

L-am trimis pe sot la cresa de langa noi sa vada cum stau treburile. Cica e 7 lei pe zi de copil, dar sa le mai facem o vizita in aprilie, sa vedem daca au loc. Cred ca trebuie sa intind o antena, ceva, ca nu vreau sa ramanem pe dinafara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Hello,

Simona felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos tun! Ce m-am bucurat cand am citit, nici nu am mai avut rabdare sa recuperez din urma, repede am intrat sa te felicit. V-am admirat pozele din vacanta, sunteti minunati. Un pupic pentru tine si unul pentru Dinutu scump.

Merg sa citesc din urma pana se trezeste puiutul, daca adorme mai devreme diseara, vin cu tuica fiarta (cu sau fara alcool ) sa povestim, ca tare mi-e dor.

Va pup tare de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Hello,

Simona felicitari! Sa fie intr-un ceas bun! Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos tun! Ce m-am bucurat cand am citit, nici nu am mai avut rabdare sa recuperez din urma, repede am intrat sa te felicit. V-am admirat pozele din vacanta, sunteti minunati. Un pupic pentru tine si unul pentru Dinutu scump.
Merg sa citesc din urma pana se trezeste puiutul, daca adorme mai devreme diseara, vin cu tuica fiarta (cu sau fara alcool ) sa povestim, ca tare mi-e dor.
Va pup tare de tot.
mami fericita de Alex

Te asteptam cu drag sa ne povestesti de Alexut.

Mary, sanatos sa fie ca sexul nu conteaza. Chiar nu-ti doresti o fetite cu fundite? Alex cum mai merge cu gradinita?

Elle, cum de nu a mai mers Eva la gradi?

Mimika, ce nazdravani ai tu acolo.

Nela, Ana e tare dragalasa. Va urmaresc si pe blog si chiar daca nu prea apuc sa scriu 2 vorbe, ma bucur de fiecare realizare a ei.

Fragutza, drum bun si distractie faina. Intr-adevar titi e de ajuns pe drum. Sper sa fie Natalia cumintica pe avion.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ziua buna ladies,

anomis oaaaaaaaaaauuuu (cum ar spune ama cu gura mare mare) mami, ce frumos, ce emotii!iti doresc din suflet o sarcina usoara si o surioara pentru dinutz, care sa mosteneasca de la tine finetea, inteligenta si mai ales simtul umorului! tot sper sa ne intalnim in zona cu voi dar nimic....insa sigur vom reusi renuniune dovleceasca in saptamana in care uka e in buc.

ralu, ma bucur ca sunteti bine!

nela ,am de recuperat mami nu gluma la blog dar imi place maxim noul look!

pregatesc si eu agitatele pentru iulika, sunt convinsa ca o sa fie totul bine! o pup si pe mary,in special pe burtica!

noi am fost un 2 zile la munte, ama a mers cu telecabina la panoramic si tot drumul (noroc ca a fost scurt) a exclamat oauaaaa oauuaaa..incatare maxima....dar toata lumea era cu ochii pe noi...sunt un pic suparata ca nu prea papa, de cand a scapat de roseola...f f putin (si toti trag de mine ca nu papa deoarece e inca alaptata ) ...si sunt un pic mai mult suparata ca mi-a vomat in masina....adica speram sa nu mosteneasca asta de la mine .prima oara m-am gandit ca a mancat cu pofta si in masina niste cartofiori, insa a doua oara, doar ce plecasem si o alaptam in scaun..am mai facut asta de zeci de ori in masina dar acu a varsat tot...
am ajuns cu bine, in sensul ca nu s-a repetat, a dormit tot drumul dar am si tinut-o in brate si alaptata la orizontala....off atat sper sa fi fost ceva trecator ca este groaznic raul de masina si sufar de zeci de ori mai tare pentru ca stiu ce inseamna...ajungi sa vezi orice drum cu masina cosmar.....
gata ca v-am ametit de cap!
promit sa trimit ceva poze pe mail!

Mergi la inceput