hernie inghinala operata
Acum 5 zile l-am operat pe baietelul meu (are 2 luni)de hernie inghinala scrotala strangulata,tottul a decurs bine in spital,dar de a 3 a zi de la operatie a inceput sa planga ft tare,mai bine zis tipa,am fost la pediatru ,nu are rosu in gat,nu are otita,nu are nimic,dar el tipa incontinuu,ieri i-am scos si atele si el nu se linistieste,pediatrul spune ca e posibil sa aiba dureri deoarece s-a umblat la intestine si dureaza pana se aseaza la loc, pur si simplu nu stiu ce sa-i mai fac,a mai trecut cineva prin asa ceva? puteti sa-mi dati un sfat,ce poate sa aiba bebele meu de tipa asa de tare toata ziua?
Multumesc mult!
Alina
Raspunsuri
oana_r spune:
eu l-am operat pe matei o data la 1 an si 2 luni si a doua oara la 3 ani si 2 luni si nu au fost probleme,parca nici nu era operat.
la 2 luni poate sa planga din alte motive,poate are colici.
tanima_i2002 spune:
Baiatul meu de 5 ani jumatate a facut hernie inghinala si trebuie sa il operam. In Pitesti deja cam iese din discutie sa facem interventia chirurgicala asa ca ne gandim sa ajungem in bucuresti. Unde ati operat copii de asa ceva, ce acte au fost necesare (tinand cont ca zilele acestea nu este nici un medic de familie pana miercuri) cat de rapid s-a programat interventia din ziua consultului. Bineinteles ca ma intereseaza si profesionalismul doctorului si conditiile din spital.
Cam care sunt onorariile pentru dr,anestezist?
Se face operatie laparoscopica la copii in vreun spital?
In principiu ma intereseaza spital de stat, dar si recomandari de spitale particulare, desi din cate am cautat pe net sunt spitale la care o astfel de interventie ajunge la 4500 lei ceea ce este enorm.
Va multumesc mult pentru eventualele recomandari.
lulu77 spune:
tanima, noi l-am operat anul trecut in aprilie, la Grigore Alexandrescu (chirurg Patrancus- e care o recomand din tot sufletul), de hernie inghinala.
operatia a decurs ok, a durat in jur de 25 minute, de cand l-au luat din salon si pana l-au adus inapoi, constient. l-au operat in jurul pranzului si a doua zi dimineata ne-am externat. Luca a mers pe picioarele lui, fara pic de efort, greutate, la 5 ore dupa operatie.
are o incizie f mica, de maxim 2 cm in zona inghinala.a doua zi zburda la loc, cu toate rugamintile noastre de a sta potolit
conditiile din spital...ca intr-un spital de stat, dar curat si personal ok.
si la cat se sta internat, zau daca conteaza mobilierul din salon, sau rezerva, important este profesionalismul medicului.
taxele...fiecare dupa posibilitati, nu exista o taxa impusa
(anestezit intre 100-200 ron, iar chirurg intre 250-500 ron), dar 4500 ron, chiar si in privat ptr o astfel de interventie...cam exagerat.
bibi, eu nu cred ca bebe plange din cauza unei dureri provocate de operatie.
Sanatate!
SOACRA MARE
Doua maini stangi