Pufi 2010(209)LMA Mara! LMA Sebastian! LMA George!
Raspunsuri - Pagina 3
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel ARIANA ALBINUTZA TUDOREL BUTUREL AMARIS ANDREI |
LA MULTI ANI sarbatoritilor!!
Sa cresteti mari si frumos si sanatosi si sa va bucurati parintii!!!
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza in primul rand subscriu celor mai frumoase urari ale Mirelei:
Tomaca o sa-mi amintesc mereu de "vin mami, vin! de data asta chiar vin!" sa-ti traiasca puiul! happyella, BEA, Xela, al3csa, lorex, bubu, haircut, Nikole, ayanna, Ruxita Multumim de urari daca am uitat pe cineva, imi cer mii de scuze Va frumos si de aprecierile la poveste, va multumesc mult [pentru tim si rabdarea de a citi sunteti extraordinare! va pe toate Va multumesc si pentru felicitarile la stelute! Tomaca asa e! cum zicea si Lorex sunt mai "hot" si mai misto stelutele rosii Mire te felicit pentru memorie, asa e! Lui Yannis nu i-a placut Paracetamolul si abia asteptam sa fug de la birou la Euroclinic! Ayanna felicitari pentru mot! WOW da ai avut ceva! 25 de insi...cum ai supravietuit? eu am avut 5 (printre care si un copil mofturici) ieri si m-am descurcat la limita , cei 5 de ieri nu se puteau alatura celor 28 invitati sambata asa ca au venit ieri.. Ma pregatesc pentru treburi grele sambata . Bine, din cei 28 sper sa ajunga jumate...stiti cum e cu copii, daca au o zi proasta sau vreun necaz nu se mai ajunge la party.... mai vroiam sa spun multe dar trebuie sa fug ca avem de alergat un pic azi.. Va puuup! de Yannis |
Si noi avem party sambata, 20 adulti + 9 copii, including us.
Doamne, sper sa ramana casa in picioare dupa tsunami!
mamidepuiuti spune:
ariana albinutza,printzesa lui alex
amaris,frumoasa banatzeanca
tudorel buturel cel voinic
andrei blue eyes
sa cresteti mari si sanatosi,sa aveti parte de mult noroc in viata,sa aduceti mereu bucurii parintilor!
mami de Alex si Radu
blue_flower spune:
Am fost de m-am facut frumoasa, vopsit, tuns si coafat....de n-o sa ma recunoasca fi-miu diseara.
Am avut programare dimineata, mie asa imi place, la 8 sa fiu pe scaun la coafor, am plecat cand Dani inca dormea si mi-a zis mama ca m-a cautat prin toate camerele dimineata, in baie, in dresing....mi-a fost asa o mila de el...diseara plec mai repede acasa.
Pup inca o data sarbatoritii de azi.
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
ei? cat a costat??? ca eu tot acolo il fac...uneori era 200 si ceva, alteori 300 si ceva...(370?) de Yannis |
yep.370.plus consultatia 92
alexutzzza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cris.dogarel
yep.370.plus consultatia 92 |
de banii astia vaccinul trebuia sa fie fara febra si sa vina la pachet cu intarcarea si pofta de toate alimentele solide
de Yannis
mamidepuiuti spune:
cuscra cris d,offffffff...nasol cu febra...sper sa treaca repede...poate v-a facut infanrix hexa(ca si noua) si ala e mai scump (iar cat despre bilantz...sa intreb daca nu o fi fost dr lui alex)
BF sa aveti distractie placuta la tsunami si sa-ti fie de bine tunsoarea
beatrice,fain bilantzul lui ivan
lasa,mami...si anul viitor e bine cu bb 2
lorex,ana g,lucia felicitari pt exam-proiecte reusite
ana g imi pare rau de experienta nereusita cu tortul...adk fara zahar...dar poate asa a vrut DD sa poata manca sarbatoritul in voia cea buna din tortul lui
catzi musafiri ai in we alexutzzo?...la concurentza cu BF ...tsunami si la tine
mami de Alex si Radu
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti cuscra cris d,offffffff...nasol cu febra...sper sa treaca repede...poate v-a facut infanrix hexa(ca si noua) si ala e mai scump (iar cat despre bilantz...sa intreb daca nu o fi fost dr lui alex) BF sa aveti distractie placuta la tsunami si sa-ti fie de bine tunsoarea beatrice,fain bilantzul lui ivan lasa,mami...si anul viitor e bine cu bb 2 lorex,ana g,lucia felicitari pt exam-proiecte reusite ana g imi pare rau de experienta nereusita cu tortul...adk fara zahar...dar poate asa a vrut DD sa poata manca sarbatoritul in voia cea buna din tortul lui catzi musafiri ai in we alexutzzo?...la concurentza cu BF ...tsunami si la tine mami de Alex si Radu |
Multam.
Eu ma bazez pe faptul ca am 4 bunici prezenti!!!! Cand nu mai poate unu' il ia urmatorul!!!!
Ruxita spune:
Felicitari sarbatoritilor de azi! NU ma pricep la culori si inflorituri, dar sincer, sincer un big hug si LMA Ariana, Tudor, Andrei si Amaris! (sorry ca i-am inghesuit pe toti intr-o propozitie).
Ariana, admirat printesuca in rochie de bal! TuDorule, multe bucurii mamei tale!
... aaa... tocmai am primit oferta de job, jobul visurilor mele, si un pic (tare) imi dardaie fundul, oare o sa ma descurc? Mai ales lucrand de acasa? O sa-mi rup urechile si o sa incaruntesc la tampla stanga si un pic ceafa... dar n-o pot refuza!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)