Pufi 2010(209)LMA Mara! LMA Sebastian! LMA George!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ARIANA ALBINUTZA
TUDOREL BUTUREL
AMARIS
ANDREI

LA MULTI ANI sarbatoritilor!!
Sa cresteti mari si frumos si sanatosi si sa va bucurati parintii!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

in primul rand subscriu celor mai frumoase urari ale Mirelei:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La Multi Ani Ariana, printesa scumpa!

La Multi Ani Tudorel Buturel, minunea asteptata cu nerabdare de mami!

La Multi Ani Amaris, fata cu nume special!

Sa cresteti mari, sa va bucurati parintii si sa-i afceti mandri de voi!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Tomaca o sa-mi amintesc mereu de "vin mami, vin! de data asta chiar vin!" sa-ti traiasca puiul!

happyella, BEA, Xela, al3csa, lorex, bubu, haircut, Nikole, ayanna, Ruxita

Multumim de urari

daca am uitat pe cineva, imi cer mii de scuze

Va frumos si de aprecierile la poveste, va multumesc mult [pentru tim si rabdarea de a citi sunteti extraordinare! va pe toate

Va multumesc si pentru felicitarile la stelute!
Tomaca asa e! cum zicea si Lorex sunt mai "hot" si mai misto stelutele rosii

Mire te felicit pentru memorie, asa e! Lui Yannis nu i-a placut Paracetamolul si abia asteptam sa fug de la birou la Euroclinic!

Ayanna felicitari pentru mot! WOW da ai avut ceva! 25 de insi...cum ai supravietuit? eu am avut 5 (printre care si un copil mofturici) ieri si m-am descurcat la limita , cei 5 de ieri nu se puteau alatura celor 28 invitati sambata asa ca au venit ieri.. Ma pregatesc pentru treburi grele sambata . Bine, din cei 28 sper sa ajunga jumate...stiti cum e cu copii, daca au o zi proasta sau vreun necaz nu se mai ajunge la party....

mai vroiam sa spun multe dar trebuie sa fug ca avem de alergat un pic azi..

Va puuup!

de Yannis

Si noi avem party sambata, 20 adulti + 9 copii, including us.
Doamne, sper sa ramana casa in picioare dupa tsunami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

ariana albinutza,printzesa lui alex

amaris,frumoasa banatzeanca

tudorel buturel cel voinic

andrei blue eyes

sa cresteti mari si sanatosi,sa aveti parte de mult noroc in viata,sa aduceti mereu bucurii parintilor!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Am fost de m-am facut frumoasa, vopsit, tuns si coafat....de n-o sa ma recunoasca fi-miu diseara.
Am avut programare dimineata, mie asa imi place, la 8 sa fiu pe scaun la coafor, am plecat cand Dani inca dormea si mi-a zis mama ca m-a cautat prin toate camerele dimineata, in baie, in dresing....mi-a fost asa o mila de el...diseara plec mai repede acasa.

Pup inca o data sarbatoritii de azi.

Mergi la inceput

LML alexandra de ioana

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:

Citat:

LML, UCA!

ZIUA buna.

am facut infanrixul, avem febra,urlat si la vaccin si apoi,ca asa ne pastram reputatia. imi pare rau ca pun intrebari pe aici si nu astept rsapunsul,ca nu va zic cat m-a costat vaccinul la euroclinic.dar, deh, langa casaam vrut...

cica bilantz: nu a cantarit-o,nu a masurat-o, nu i-a cautat fontanela. a ascultat-o, vazut gat, per ansamblu ok. cica e cam galbena la ten, are carotinemie, sau asa ceva,mananca mult morcov . mda,o s aii dau mai mult fripturi,ce safac... e adevarat ca pun morcov in toate supele, aproape zilnic, dar....

ei? cat a costat??? ca eu tot acolo il fac...uneori era 200 si ceva, alteori 300 si ceva...(370?)

de Yannis

yep.370.plus consultatia 92

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Citat:

Citat:

LML, UCA!

ZIUA buna.

am facut infanrixul, avem febra,urlat si la vaccin si apoi,ca asa ne pastram reputatia. imi pare rau ca pun intrebari pe aici si nu astept rsapunsul,ca nu va zic cat m-a costat vaccinul la euroclinic.dar, deh, langa casaam vrut...

cica bilantz: nu a cantarit-o,nu a masurat-o, nu i-a cautat fontanela. a ascultat-o, vazut gat, per ansamblu ok. cica e cam galbena la ten, are carotinemie, sau asa ceva,mananca mult morcov . mda,o s aii dau mai mult fripturi,ce safac... e adevarat ca pun morcov in toate supele, aproape zilnic, dar....

ei? cat a costat??? ca eu tot acolo il fac...uneori era 200 si ceva, alteori 300 si ceva...(370?)

de Yannis

yep.370.plus consultatia 92

de banii astia vaccinul trebuia sa fie fara febra si sa vina la pachet cu intarcarea si pofta de toate alimentele solide

de Yannis

Mergi la inceput

cuscra cris d,offffffff...nasol cu febra...sper sa treaca repede...poate v-a facut infanrix hexa(ca si noua) si ala e mai scump (iar cat despre bilantz...sa intreb daca nu o fi fost dr lui alex)

BF sa aveti distractie placuta la tsunami si sa-ti fie de bine tunsoarea

beatrice,fain bilantzul lui ivan
lasa,mami...si anul viitor e bine cu bb 2

lorex,ana g,lucia felicitari pt exam-proiecte reusite

ana g imi pare rau de experienta nereusita cu tortul...adk fara zahar...dar poate asa a vrut DD sa poata manca sarbatoritul in voia cea buna din tortul lui

catzi musafiri ai in we alexutzzo?...la concurentza cu BF ...tsunami si la tine

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

cuscra cris d,offffffff...nasol cu febra...sper sa treaca repede...poate v-a facut infanrix hexa(ca si noua) si ala e mai scump (iar cat despre bilantz...sa intreb daca nu o fi fost dr lui alex)

BF sa aveti distractie placuta la tsunami si sa-ti fie de bine tunsoarea

beatrice,fain bilantzul lui ivan
lasa,mami...si anul viitor e bine cu bb 2

lorex,ana g,lucia felicitari pt exam-proiecte reusite

ana g imi pare rau de experienta nereusita cu tortul...adk fara zahar...dar poate asa a vrut DD sa poata manca sarbatoritul in voia cea buna din tortul lui

catzi musafiri ai in we alexutzzo?...la concurentza cu BF ...tsunami si la tine

mami de Alex si Radu

Multam.
Eu ma bazez pe faptul ca am 4 bunici prezenti!!!! Cand nu mai poate unu' il ia urmatorul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Felicitari sarbatoritilor de azi! NU ma pricep la culori si inflorituri, dar sincer, sincer un big hug si LMA Ariana, Tudor, Andrei si Amaris! (sorry ca i-am inghesuit pe toti intr-o propozitie).

Ariana, admirat printesuca in rochie de bal! TuDorule, multe bucurii mamei tale!

... aaa... tocmai am primit oferta de job, jobul visurilor mele, si un pic (tare) imi dardaie fundul, oare o sa ma descurc? Mai ales lucrand de acasa? O sa-mi rup urechile si o sa incaruntesc la tampla stanga si un pic ceafa... dar n-o pot refuza!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput