Pufi 2010(209)LMA Mara! LMA Sebastian! LMA George!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

LA MULTI ANI ARIANA!

LA MULTI ANI TUDOR!

LA MULTI ANI ANDREI!

LA MULTI ANI AMARIS!

SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII IN VIATA!

Mergi la inceput

Fetelor, m-ati speriat, voi toate ati facut infanrix hexa?Mie mi-a dat pediatra infanrix ipv+hib adica cel care se face si la 4 luni. Oare am gresit?
Noi am facut luni ambele vaccinuri, adica si Priorixul, am avut ceva morcovei dar nu mi-a facut febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Priorix-ul nu e gratuit? ca mie mi l-a dat sa-l tin eu in frigider pana il vom face tura viitoare, dar nu mi-a zis ca ar costa ceva

pui mic

Noi nu l-am platit...deci... e gratuit

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Fetelor, m-ati speriat, voi toate ati facut infanrix hexa?Mie mi-a dat pediatra infanrix ipv+hib adica cel care se face si la 4 luni. Oare am gresit?
Noi am facut luni ambele vaccinuri, adica si Priorixul, am avut ceva morcovei dar nu mi-a facut febra.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010)

prietene DC .

si noi penta am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010)

prietene DC .

Si la noi in carnetul de vaccinari scrie tot Infanrix IPV+Hib.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Salutare

Azi am facut si noi infarix-ul, avem noroc de un medic de familie super ok, care vine acasa . Initial voia sa le faca pe amandoua , adica si priorix, dar cand a vazut ca nu as prea vrea i-a facut doar infarix-ul si a zis ca celalalt peste 30 zile cel putin.
Eu stiam ca schema pt infarix este - 2 luni inf hexa, la 4 penta, 6 hexa si apoi la 1 an iar penta, voi nu tot dupa schema asta faceti? ca am citit ca Dani de BF a facut hexa...
vaccinul cu pretzul pe el, ca asa mi le aduce, a fost 252 Ron.
Fontanela e inchisa, foarte frumos dezvoltata doar un pic oasele usor evazate- am invatzat si eu cum vine chestia asta - si mi-a zis ca a facut comanda prin Italy de D2 injectabil, ca nu se gaseste la noi, si stiu de la mai multi pediatri ca e bun.
A fost cumintica la vaccin, un pic a plans la inceput cred ca si de frica ca nu-l prea cunoaste, dar cat a stat dr. sa scrie in carnetzel s-a imprietenit cu el, mai ales ca i-a dat si o ciocolatzica, prima ciocolata pe care am lasat-o s-o manance - la recomandarea doctorului
i-am dat preventiv un supozitor de paracetamol, urmarim reactiile...

Nu noi, nu noi....inca nu am facut vaccinul de 1 an. Nici nu stiu ce trebuie sa cumpar.
Voi cere - ca de obicei - sa imi dea vaccinul care se face la 1 an ...de unde memorie sa le mai tin minte denumirile si la asta?!!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

scuze
am citit de dimineata si pana acum le-am ametit in capul meu , era vb de MP, corectez imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Ele...sorry de noptile bigudoase!..mai poti, mami?!

cum zicea si dece...am inceput sa ma obisnuiesc asa ...se simte totusi ca sunt cam irascibola...dar sper sa revina la normal cat mai repede.

multi si tie ca nici eu nush cum mai rezisti tu

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Danasor, Nyny probabil ca depinde de schema de vaccinare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

LML, UCA!

ZIUA buna.

am facut infanrixul, avem febra,urlat si la vaccin si apoi,ca asa ne pastram reputatia. imi pare rau ca pun intrebari pe aici si nu astept rsapunsul,ca nu va zic cat m-a costat vaccinul la euroclinic.dar, deh, langa casaam vrut...

cica bilantz: nu a cantarit-o,nu a masurat-o, nu i-a cautat fontanela. a ascultat-o, vazut gat, per ansamblu ok. cica e cam galbena la ten, are carotinemie, sau asa ceva,mananca mult morcov . mda,o s aii dau mai mult fripturi,ce safac... e adevarat ca pun morcov in toate supele, aproape zilnic, dar....

ei? cat a costat??? ca eu tot acolo il fac...uneori era 200 si ceva, alteori 300 si ceva...(370?)

de Yannis

yep.370.plus consultatia 92

pai cand iti dau asa diagnostic complicat se explica tarifele lor pofte la friptane, mai baga si nishte spanac sa-i schimbi nuanzta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

fetelor va multumesc din suflet pt gandurile bune si incurajari, nu nominalizez sa nu omit pe careva.pt toate. piciul na mai facut temp de la 12, celui mare i se rupe din gat de acolo.
lui bebe am inceput sai dau caciulita(na purtat pana la an ii dau acum ca mie frica cu urechiusa. desi sunt sigura ca otita a facut ca ia intrat apa in ureche cand a alunecat in cada acum 3 zile

cris d eu iam scazut febra cu sosetutele cu otet si iam pus pe piept si pe spate cat o batista inmuiat in tuica si asa ia scazut. ca la un moment dat ii frigea burtica si mainile si picioarele erau reci.

ele, sorina mult rabdacol ca trec si noptile astea bigudoase

si eu trebuie sai fac vaccinul dar cand o sa se puna pe picioare

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput