Pufi 2010(209)LMA Mara! LMA Sebastian! LMA George!
Raspunsuri - Pagina 10
blue_flower spune:
Din categoria "ce fac eu la servici cand nu am ce face", povestea nasterii lui Dani:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160666
sorina_bz spune:
Tot pe fuga intru si eu...sa vedem cat ma lasa piticul urlacios...
Vazut poze de Ayanna...doamne ce frumusete de printesa, si ce bufet..
..
Myky, Cris.d...multa sanatate puilor, si multa putere mamicilor!
Ana_g...sorry de patzania cu torul...bine ca a fost frumos, si ca i-a placut la gust piticotului!
Lorex..felicitari pt 10! Bafta la ex de maine!
Nyny...ce pove tu de piticii tai cu somnul...mi se pare SF...
Ruxita...f tare oferta de job!
Xela....multa sanatate piticilor, si spor la pregatiri!
Ele...sorry de noptile bigudoase!..mai poti, mami?!

Uhh, trimit, ca a inceput sa caraie deja!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
danyelana spune:

La Multi Ani Ariana, printesa mica si scumpa!!!!
La Multi Ani Tudorel Buturel, puiul drag al lui mami si tati!!!
La Multi Ani Amaris!!!
sa fiti sanatosi, frumosi, fericiti si norocosi

cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myky791 BUNA ZIUA si de la noi. am un moment de respiro intre 2 copii bolnavi. ieri toata ziua si noaptea asta micu nu mia iesit din 39 cu5, otet la picioare. tuica pe piept, asta marae mia facut si el febra, am fost cu ambii la urgente aseara, la pici mia zis ca e o banala raceala, dupa masa fusesem si la orl si mia zis ca are un inceput de otita la urechea stanga, si mia dat augmantin ![]() ![]() in conditiile in care sambata terminase zinatul![]() ![]() . are o banala raceala, cu eruptie dentara cu otita cu micoza in gurita de la atata antibio![]() . cel mare tuseste si e ragusit mia dta cefalexin pt el, plus eurespal la ambii, ce sa va zic aseara ii luam temp cand unuia cand celuilalt. e crunt sa fie ambii bolnavi![]() jale mare. azi vad ca nu mai are 39 asta micu dar tot febril este. uitam:luni dupa masa am fost la med de familie cu ei si ia consultat pe ambii si nu aveau nimic. erau bine dispusi, erau ok si a doua zi au cazut la datorie amandoi. dupa ce face bine vreau sai fac nalizle celui mic ca nu e posibil raceala dupa raceala in halul asta. de 2 luni o sapt e sanatos doua ia antibio....duminica luam motul dar nu facem party mare doar nasii cu parintii numai ai mei as fi vrut dar na treb sa o invit si pe ciuma aia de soacramea . va las ca am mancare pe foc printre maraieli..._ Mihaela mami mandra de baieti cucuieti |
ooof,mai,mami, am facut
dupa
la mesaj dar la final....aia cu soacra m-a lasat
danyelana spune:
Cu scuze 
pt zilele cand nu am intrat
La multi ani cu multa sanatate
Iustin
Caius
Tudor
Teo de Lucia
Yannis Mini
George
Yannis, grecul nostru drag
sa vi se implineasca toate dorintele si sa va iubiti parintii asa cum va iubesc si ei
danasor spune:
LA MULTI ANI PUFULETI DRAGI : ARIANA , AMARIS, TUDOR SI ANDREI, 

sa cresteti mari, sanatosi, nici un nor sa nu umbreasca copilaria voastra!
LML ALEXANDRA!
danasor spune:
Salutare
Azi am facut si noi infarix-ul, avem noroc de un medic de familie super ok, care vine acasa
. Initial voia sa le faca pe amandoua , adica si priorix, dar cand a vazut ca nu as prea vrea i-a facut doar infarix-ul si a zis ca celalalt peste 30 zile cel putin.
Eu stiam ca schema pt infarix este - 2 luni inf hexa, la 4 penta, 6 hexa si apoi la 1 an iar penta, voi nu tot dupa schema asta faceti? ca am citit ca Alex de MP a facut hexa...
vaccinul cu pretzul pe el
, ca asa mi le aduce, a fost 252 Ron.
Fontanela e inchisa, foarte frumos dezvoltata doar un pic oasele usor evazate- am invatzat si eu cum vine chestia asta 
- si mi-a zis ca a facut comanda prin Italy de D2 injectabil, ca nu se gaseste la noi, si stiu de la mai multi pediatri ca e bun.
A fost cumintica la vaccin, un pic a plans la inceput cred ca si de frica ca nu-l prea cunoaste, dar cat a stat dr. sa scrie in carnetzel s-a imprietenit cu el, mai ales ca i-a dat si o ciocolatzica, prima ciocolata pe care am lasat-o s-o manance - la recomandarea doctorului ![]()
i-am dat preventiv un supozitor de paracetamol, urmarim reactiile...
edit: ca e neuronul anemic si slabit de la atata 
![]()
danasor spune:
Priorix-ul nu e gratuit? ca mie mi l-a dat sa-l tin eu in frigider pana il vom face tura viitoare, dar nu mi-a zis ca ar costa ceva
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui danasor Salutare Azi am facut si noi infarix-ul, avem noroc de un medic de familie super ok, care vine acasa . Initial voia sa le faca pe amandoua , adica si priorix, dar cand a vazut ca nu as prea vrea i-a facut doar infarix-ul si a zis ca celalalt peste 30 zile cel putin. Eu stiam ca schema pt infarix este - 2 luni inf hexa, la 4 penta, 6 hexa si apoi la 1 an iar penta, voi nu tot dupa schema asta faceti? ca am citit ca Dani de BF a facut hexa... vaccinul cu pretzul pe el , ca asa mi le aduce, a fost 252 Ron.Fontanela e inchisa, foarte frumos dezvoltata doar un pic oasele usor evazate- am invatzat si eu cum vine chestia asta ![]() - si mi-a zis ca a facut comanda prin Italy de D2 injectabil, ca nu se gaseste la noi, si stiu de la mai multi pediatri ca e bun.A fost cumintica la vaccin, un pic a plans la inceput cred ca si de frica ca nu-l prea cunoaste, dar cat a stat dr. sa scrie in carnetzel s-a imprietenit cu el, mai ales ca i-a dat si o ciocolatzica, prima ciocolata pe care am lasat-o s-o manance - la recomandarea doctorului i-am dat preventiv un supozitor de paracetamol, urmarim reactiile... pui mic |
Nu noi, nu noi....inca nu am facut vaccinul de 1 an. Nici nu stiu ce trebuie sa cumpar.
Voi cere - ca de obicei - sa imi dea vaccinul care se face la 1 an
danasor spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Tot pe fuga intru si eu...sa vedem cat ma lasa piticul urlacios... Vazut poze de Ayanna...doamne ce frumusete de printesa, si ce bufet.. ![]() ..Myky, Cris.d...multa sanatate puilor, si multa putere mamicilor! Ana_g...sorry de patzania cu torul...bine ca a fost frumos, si ca i-a placut la gust piticotului! Lorex..felicitari pt 10! Bafta la ex de maine! Nyny...ce pove tu de piticii tai cu somnul...mi se pare SF... ![]() Ruxita...f tare oferta de job! ![]() Xela....multa sanatate piticilor, si spor la pregatiri! Ele...sorry de noptile bigudoase!..mai poti, mami?! ![]() ![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
subscriu la toate punctele ca ar fi enervant de citit mesaje cu acelasi continut

, va pup pe toate