Strumfi de iul-aug 2007 (209)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

mie mi l-a recomandat o data pediatra cand a avut daria una din multele ei laringite.
Sanatate

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata...o cafea, un suc si o felie de pizza ca de luni intru in concediu, am 7 zile de odihna ptru cele trei luni pe car ele estimez ca le lucrez anul asta.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

Multumim de André a fost super agitat aseara si azi e super bine dispus

Kariris multa bafta cu operatia, multa sanatate si recuperare rapida. Ma bucur ca in sfarsit a avut si sotul tau dovada ca nu era imaginatia ta ci chiar erau hernii.

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Kariris iti tin pumnii sa fie totul bine.
Anto si eu am folosit tantum verde la david acum un an si ceva,avea afte in gura,dar poti folosi si spalaturi cu bicarbonat de sodiu,alternat.
Xerxe concediu placut,sa te odihnesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare!

l-am luat aseara pe david de la maica-mea, deci sunt cu amandoi picii azi, fiecare cu pretentii .

am zis sa trec totusi sa va salut.

sa aveti un we frumos si mai calduros, ca m-am saturat de frig!!! vreau caldura, sa zburde copiii in parc de dimineata pana seara.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Mersi de raspunsuri fetele, va pupacesc pe toate, we placut,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Ce liniste pe aici, ati vazut subiectul cu pedepsele corporale? Sincer mi s-a facut rau cand am citit cum isi torturau copiii.

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Stefania, despre ce subiect este vorba? unde e?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Stefania, am dat si eu ieri peste el (la parintii intreaba, parca), am simtit ca mi se face rau fizic. ce bestii!!!
parca nu-mi vine sa cred ca exista astfel de mame femei , mi s-a oprit mintea in loc citind ...

(daca sunteti mai sensibile, mai bine nu cititi. sau asteptati-va sa vi se faca greata).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

'na seara si mea culpa ca n-am apucat sa mai deschid forumul. Incerc sa va prind din urma, ca nu v-ati omorat cu scrisul.

Timi, cred ca am ratat cremele, acum am citit ca luni sau marti te puteai duce la posta.

Luna e in RO sau cand vine?

Eu de luni am inceput sa incerc sa slabesc. Am incercat sa mananc ultima oara nu mai tarziu de 19, dar am mai scapat cate o bucatica de ciocolata sau un sandwich. Rezultate inca nu se vad pe cantar.

Ieri am fost la coafor, prima data dupa mai bine de 10 ani, m-am rasfatat cu tuns, vopsit, tratament si coafat vreo 3 ore si a fost excelent.

Cazare la mare inca nu am gasit pe placul meu, intai pentru ca bugetul destinat vacantei a scazut mult si apoi pentru ca pretentiile mele nu au scazut pe masura . Oricum am vazut mii de oferte, fara exagerare, deja nu le mai suport, sunt supra-saturata. Credeam ca m-am decis la un apartament in Cannes cu super sea-view, pana am descoperit cu Google Maps ca trebuie traversata o cale ferata ca sa ajung la plaja de sub geam. Mai caut.

S-a trezit mandra mica, o distreaza Saby deocamdata, poate apuc sa mai citesc din urma. Pupici tuturor.

Mergi la inceput