Strumfi de iul-aug 2007 (209)
Raspunsuri - Pagina 14
Simo78 spune:
vivela si matei are tot 1 metru si cred vreo 15-16 kile...e cel mai micut din grupa, desi sunt copii mai tineri decat el. dar vioi cat 10!
azi suntem ceva mai bine cu tuse si muci, dar macar fara febra...pe mine ma mai doare capul, dar nu asa rau ca ieri.
mami de Matei
28 iulie 2007 si
(DPN 26 august 2011)
monicabo spune:
Andreaa are 16 kg. Trebuie sa o si masor exact. In toamna avea 98 am, pe la sarbatori avea 1 m, chiar sunt curioasa si eu sa vad cat a mai crescut.
Vivela, cand aveti programare la dr? sunt curioasa sa vad ce zice un dr. de crizele astea ale copiilor.
Au si ei diverse frustrari acumulate, si cum nu le pot comunica, se manifesta prin furii, crize din astea, urlete, tavaliri, maraieli, aruncat cu cateceva... Bine, normal nu trebuie incurajat modul asta de manifestare, dar se va dilua cu varsta, atunci cand isi pot exprima trairile mai bine, cand pot explica mai pe larg...
Andreea mai face si ea din astea, nu pot zice ca "toata ziua buna ziua", insa are si ea perioade cand e mai "crizata"![]()
De ex pe la diverse jocuri, in special cele inventate de ea, la care nu stii regulile, nu-ti da niste explicatii prea clare, si daca nu faci cum ar vrea ea sa faci, iese cu suparare rau de tot...
Stau si ii spun de 100 de ori ca ne calmam, hai sa-mi explici, ca plansul nu ma ajuta sa inteleg mai bine... Si tot lucram la partea asta
Alte surse de manifestari mai nelalocul lor sunt dorintele imposibil de realizat atunci pe loc gen dulce inainte de masa, vrea sa faca ceva exact cand trebuie sa iesim din casa, deci nu avem timp...
Ce sa facem, mergem inainte...
Mai e si cea mica cu ale ei de 2 ani...
Vad ca la copii astia nu mai etape si crize sunt
Criza de 2 ani, de 3 ani, de 4 ani, de 6 ani, de nu stiu cati ani, pana pleaca de acasa..
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
musso17 spune:
si acum si noi
..mihnea are 110 cm si 23 kg
..nu ma intrebat unde sunt dar sigur sunt caci l-am cantarit de vreo trei ori.
vivela,poate mama ta a plecat putin urechea,asa face si maica mea,vaiii mama dar tu nu faceai asa,acolo unde te puneam acolo stateai..eram ca o papusa,ce ghinion ca n-am ramas
...mai nasol e ca mihnea chiar e un copil cuminte in ansamblu darcand vine mama,sa te tii,parca face in ciuda..si eu ma aprind mai repede caci ii simt privirea maica-mii care-mi sta in ceafa..hi,hi..dar incerc sa ma amuz la situatii dintr-astea..cum sunt unii oameni gravi.
si eu am fost la dermatolog,tot din acelasi motiv,se asezase piticul pe creier,acu am altul si deci trebuie sa fac un papa nicolau.
Vivela spune:
monica, miercurea cealalta avem programare. bine, eu am cerut consult homeopat, dar cum problemele sunt de natura comportamentala, va fi un context mai larg. sa vedem, chiar sunt curioasa si eu ce o sa fie. sa vad cum o sa-l stapanesc o ora intreaga pe david, cat o sa discut eu cu medicul. (ma rog, poate ar fi chiar indicat sa vada pe viu o mostra de comportament, sa se convinga singur).
in alta ordine de idei, avem si noi 2 dintisori
.
Simo, bine ca sunteti pe drumul cel bun. pt tine, paracetamol si cam atat...
l-ati anuntat pe Matei ca va avea un fratior/o surioara? (eu acum, de-as putea da timpul inapoi, nu i-as mai face nicio pregatire, i-as zice sec situatia, cum ca o sa aiba un frate, respectv noi parintii un copil. si cam atat, ce-o fi, om vedea.).
Traiesc in Orasul Alandala
Simo78 spune:
vivela da...el zice ca sigur e fata. il tot intreb ce nume de baiat ii place, is in pana de idei, si el zice ca e fata si o cheama emma
. i-am arata poze cu mine gravida, cu el bebe mic...pare destul de ok dar nu cred ca realizeaza gravitatea faptei. zice ca o sa-l iubeasca si cand plange il mangaie si ii zice "gata gata"
Alta pregatire...nu stiu. Educatoarea lui e gravi in 5 luni si-i pune mana pe burtica sa ii simta fetita miscand, ii vorbeste, ii rade...om vedea noi. Cred ca am mai spus, in general Matei e un copil ascultator (pentru varsta lui
), si tot citesc reactiile lui David si ma gandesc poate ca o sa se transforme si al meu 
Succes la doctor, sper sa-ti dea un raspuns sa te linisteasca 
Noapte buna 
edit: sa creasca albi si sanatosi dintisorii lui damian!
musso...wow! sa-ti traiasca!
mami de Matei
28 iulie 2007 si
(DPN 26 august 2011)
stefania_97 spune:
Vivela vroiam doar sa iti spun ca Andre a inceput asa de odata sa manance. Nu vrea o lingura doua, mananca o portie de legume fara probleme. Si ce scandal face daca nu ii dau nimic cand mancam noi
maine face 6 luni ![]()
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefania_97 Vivela vroiam doar sa iti spun ca Andre a inceput asa de odata sa manance. Nu vrea o lingura doua, mananca o portie de legume fara probleme. Si ce scandal face daca nu ii dau nimic cand mancam noi maine face 6 luni Viata in patru :) Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10 |
uite, vezi, Stefania? copiii astia stiu mai bine ca noi cand sunt pregatiti
. ma bucur pentru voi, stiu ca-ti faceai griji.
acum damian nu prea mai vrea sa-i dau eu cu lingurita, vrea el bucati sa manance singur. nu pot sa zic ca ma incanta nemaipomenit, ca eu vreau sa-i mai dau si iaurt, si supe...si cand e vorba de asa ceva iese cu muuuuulta mizerie.
Simo, david al meu nu s-a schimbat de cand cu frac-su prea mult. asa nazdravan era el si inainte, deci soiul a fost "rau" de la bun inceput
dar il iubeste mult pe cel mic. atunci cand ma duc la gradinita sa-l iau (si sunt mai mereu si cu damian), il pupa, il intreaba ce mai face, ii zice ca-l iubeste...la telefon cand vorbim mereu ma intreaba de damian. ieri m-a intrebat daca mai tuseste si cica sa-i dau sirop. (bine, raceala o are tot de la el, ca a impartit frateste niste muci, i-a scos intentionat din nas si i-a intins pe fata celui mic in timp ce-i facea respiratie gura la nas
Georgi, esti sigura ca-s 23 de kile?
nu-i defect cantarul? ma duc la nani, noapte buna
.Traiesc in Orasul Alandala
stefania_97 spune:
Vivelaam uitat sa va felicit pt dintisori.
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
xerxe2005 spune:
Buna dimineata, hai serviti o cafea
!
Razvan are 15-16 kg si asta cam de un an...chiar se ingrijorase sotul ca de ce nu mai creste in greutate...inaltimea nu i-o stiu...c anu sta drept la masurat.
Colega mea de birou are o fetita cu 2 luni mai mica ca Razvan care are cam aceeasi inaltime ca Razvan, dar are 22 kg si credeti-ma, se vad, e indesata bine.
Si am vazut ieri o mostra de cat de papacioasa e. Au venit la noi la birou si in 3 ore cat au stat, a bobinat fetita intruna, diverse: ciocolata, mar, iaurt, banana, biscuiti, fulgi de porumb. Nu refuza nimic si a papat tot. Am ramas uimita de ce pofta de mancare poate avea...si mama ei a zis ca o hranise inainte de a pleca de acasa.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 26+
musso17 spune:
neatza...am o cafea cu putin zahar..bleahhh..sunt la regim..
multumesc simona![]()
vivela,are 23,defapt cantarul arata 24 dar era imbracat si am scazut noi un kg..dar e osos,are niste maini mari si degete lungi..plus ca mananca,putin si des..are cam 6 mese pe zi si e ca un pietroi,mi-a adormit in masina si am vrut sa-l duc asa in casa,n-am reusit decat de la masina la usa blocului unde l-am pus jos![]()
felicitari pentru ce doi dinti!!!
ma duc la grile..zi buna!!