Fulgusori de 2009 {2*}

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Adriana abia acum am bagat de seama noua semnatura
pufarinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna si de la mine..acum sunt acasa

Ladyyyyyyyyyyyyyyyyyy pai unde esti draga...zici ca mai intrii..si cand colo
Allexa am vazut poze cu cheliosu' un frumusel!! Da' parca te laudai cu o plimbare la Brasov...cum a ramas????
Pishko si eu cred ca 4 kk pe zi nu e mult daca ii ies dintisori-masele. acum trebuie sa-l urmaresti atenta...daca e sa fie altceva, desi nu cred..ai sa stii tu cand trebuie dus la spital acum chiar nu cred ca e cazul
A_driana am scos ficatelul de la congelator...asa ca maine, puiul meu o sa pape pateu de ficat facut de mami.
Alina daca puiul tau se satura..eu zic ca trebuie sa mergi si pe mana ei...ca nu ai ce-i face...cu fructele...si eu zic ca trebuiesc date pana in ora 17:00

Azi am incercat o noua reteta de budinca..cu paste , lv si mar copt..poi blenduit...la sfarsit am pus si scortisoara
o bunatate...am uitat de regim si am mancat un castron eu, unul mami si unul Flavius

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Fetele multumesc mult de raspunsuri... Haideti ca m-am linistit... vroiam sa stiu daca e ceva normal sa se intample asa. din ce spuneti voi vad ca si voi ati avut experiente asemanatoare, deci il las in pace pana i-o trece si osa mai renunt la fructe si cam ce-atr putea sa-i fac rau momentan, si pana nu vad ca se leaga treburile pe-acolo nu renunt la regim. Febra n-a mai facut din seara aia, ala a fost singurul episod, azi a facut fff moale dimineata si muult de l-am schimbat cu totul, inclusiv saculetul de dormit am spalat. Si acum la masa de pranz a facut pe el inainte sa manance. Si sincer mi s-a parut mai legat, n-a mai trecut pe langa marginile scutecelului... scuze de imagine . Va pup pe toate Cate o pentru fiecare

pishko +34
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Camy la "mamicile care slabesc" n-ai mai zis nimic. Am crezut ca s-a dus cu regimul.

Adriana am fost afara si acum a terminat de papat pitica. A mancat portie dubla Se pare ca am o mica capricioasa. Ma dau dupa ea, dar stiti ce necaz imi este cate o data cand pregatesc de mancare s nu mananca nici jumate Fructe de regula ii dau marul curatat de coaja si roade ea la el, deci nu-i masa, eu nu-l pun. Si se cam intampla seara cand mananca taica-su la mere prin casa. Dar asta nu in fiecare zi. Si ca sa il consider eu o masa ii fac mar copt cu orez, sau mar copt cu biscuiti. Ma rog. Poate o da DD si cand o sa se incalzeasca si o sa stam mai mult pe afara o sa aiba mai multa pofta de mancare.

Pishko ce imagine zici tu, ce scuze? la cate am vazut eu d-astea... Nici sotul nu se mai fereste. Or sa iasa maselutele si o sa treaca. Doar ca daca mai are scaune moi, vezi sa nu il usture funduletul. Mai bine il speli si dai cu bepanthen.

Gata pe ziua de azi ca ma simt aiurea deja cate postari am scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

aly ce aiurea fata draga? cum adica te simti aiurea ca ai scris de multe ori azi...pai nu de asta suntem aici? atunci ce sa mai zic eu, care nu ma mai opresc din vorbit
un pt piciulina mancacioasa...asa e ea, n-ai ce-i face...mananca ea cat ii trebuie...sanatoasa sa fie
pishko ii bine sa-l tii pe regim pana trece ,perioada'
lady da ceva din casa si la noi, nu numa pe la alte subiecte

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Alina vai de funduletul lui e prastie... il spal mereu la chiuveta cu apa si sapun si il clatesc ff bine. Am gasit aici o crema f buna pentru fundulete rosii de maimutele iritate si chiar isi face treaba, ne dregem noi incet incet.

A_driana incerc sa vad cat ma mai tin retetele

pishko +34
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Alina...nu ma las de regim..doar ca nu am mai scris acolo...oricum am anuntat ca am slabit si nu m-a trecut nimeni pe lista ..dar nu-i bai...macar sa slabesc eu

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

pishko daca crema de fundic nu-si va mai face ,treaba' iti spun cum am facut eu....tot asa, David ca o maimutica la fund, rana chiar...il spalam bine la chiuveta cu apa calduta, il tamponam cu prosop de bumbac sa nu mai fie ud si ii puneam scutecul...nu l-am mai facut cu nici o crema si in 1-2 zile s-a uscat si s-a vindecat f bine...
asta asa ca intr-o paranteza

Mergi la inceput

Sa vedeti faza aici in olanda cum merg treburile cu sarcina, nasterea, etc. In prima faza cand te lovesti de sistemul lor medical ai tendinta sa zici ca sunt inapoiati, ca au conceptii invechite, ca sunt primitivi, etc... Femeile aleg din ce in ce sa nasca pe-acasa cu moasa (ce-i drept toate mamicile cu care am vorbit au preferat sa nasca in spital, toate avand un "motiv medical" mai mult sau mai putin plauzibil, dar e adevarat ca am avut bafta sa inatalnesc maimici in jurul varstei de 35, 40 de ani). Am observat ca cele tinere sunt mai deschise la noul curent si au curaj sa faca asta in conditiile in care au sarcini usoare care nu prezinta nici un risc... Aici ai parte de 3 ecografii mari si late: una de confirmare a sarcinii, in primul trimestru, una de morfologie in al doilea trimestru si inca una in al treilea trimestru sa vada daca a crescut puiul ok si daca se incadreaza in limite. Iti spun sexul copilului numai daca intrebi. Si te controleaza moasa lunar asta insemnand: iti ia tensiunea, te cantareste, asculta inima beblusului si masoara burta. Ce e interesant ca dupa luna a 7 incep sa te cheme din ce in ce mai des la control adica la 3 saptamani, apoi la 2 saptamani, apoi in fiecare saptamana... adicatelea cu cat te apropii mai mult de termen cu atat sunt mai calare pe tine si incep sa te scuture pe toate partile... si nu mai spun cum se poarta de parca ai fi de cristal... ce e si mai interesant cand te duci la moase poti sa le intrebi de absolut orice legat de bebe de ce ai nevoie sa-ti cumperi sa te lamureasca in diverse chestii pe care la drii nostri nici nu indraznesti sa intrebi sa nu cumva sa deranjezi cu ceva... Si ce e si mai interesant, dupa ce nasti, in cazul meu cei de la spital or sa anunte moasele si ele vor sti cand sa vina acasa si se va prezenta o asistenta care in prima saptamana dupa nastere va veni de cateva ori sa vada copilul, sa ne ajute, sa ne lamureasca ce si cum, deci exact cand iti arde sufletul mai tare si nu stii incotro s-o apuci... si daca va vine sa credeti mai este ceva si mai interesant, si anume ca au ei aici un serviciu suportat de compania de asigurari care-ti trimite o asistenta timp de 8 zile cate 6 ore pe zi si care se va ocupa de tot ce ai nevoie, de la facut piata, curatenie, calcat, spalat pana la baiat si igiena copilului, daca tu nu te pricepi sau n-ai curaj etc, deci om bun la toate cum ar veni... este ceva ce nu credeam ca o sa traiesc vreodata... Tin minte data trecuta cat de pierduta m-am simtit in prima zi cand am ajuns de la spital si ce plans am tras de era sa intru in depresie pentru ca atunci am realizat cate am de facut si ca habar n-am de unde sa incep si ce raspundere mare pe capul meu! Ce sa spun, chiar ma simt in siguranta aici si imi pare rau ca imi reneg tara unde sunt si oameni buni care merita sa traisca asa dar care din pacate nu o vor face prea curand din motive pe care le stim cu totii. Sincer ma deprima cand vad ca se poate dar din pacate nu peste tot.

pishko +34
si mihai 28.10.2009

Mergi la inceput

pishko f fain acol' la tine...ii f bine sa ai pe cineva specializat care sa te ajute si mai ales sa-ti arate si sa-ti raspunda frumos la miile de intrebari pe care le ai la inceput...si mai ales fara sa platesti ...
un sg lucru nu-mi place...ca fac asa putine eco...eu as muri sa-l vad asa rar pe bebe si sa nu stiu in fiecare luna cum s-a dezvoltat...
oare de ce fac doar 3 eco pe toata perioada sarcinii? oare chiar nu-i asa indicat sa face prea multe eco, dauneaza copilului?......aici se zice ca nu exista nici un risc....dar vazand si auzind de alte locuri, parca imi pun un semn de intrebare...

bai, nu v-ati saturat de mine?

Mergi la inceput