Fulgusori de 2009 {2*}
Raspunsuri - Pagina 12
pishko spune:
Nu e vorba ca ar dauna copilului ca e clar ca nu dauneaza, ci ei sunt f pragmatici si nu "pierd" vremea cu lucruri inutile. Ei considera asta un lucru inutil in momentul in care totul decurge normal... cand sunt semne ingrijoratoare sau vreo mica banuiala ca ceva nu e in ordine atunci nu mai scapi de ei si te intorc pe toate partile. Si te analizeaza din toate punctele de vedere. Prefera sa nu se aglomereze aiurea si sa isi foloseasca timpul in cel mai util mod... eu la dr meu asteptam si cate 2 ore sa intru, rar mi s-a intamplat sa intru la timp... aici totul e programat cu cap... se intampla rar sa mai astepti...
Si nu, nu ne-am saturat de tine ![]()
pishko
+34
si
mihai 28.10.2009
getik1 spune:
ady 
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
vias spune:
...vreau si eu in Olanda....sau oriunde...sa nu mai aud de romanica nostra 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
pishko spune:
camy offff
te cred... nici nu realizez inca ce mi se intampla, ma crezi? Asa de mult mi-am dorit sa scap de Romania dintotdeauna, si mi s-a intamplat cand ma asteptam mai putin. Ca si cu faptul de a putea concepe un copil duap dorinta naturii![]()
pishko
+34
si
mihai 28.10.2009
A_driana spune:
pishko pricepui cum sta treaba
fete, am castigat un premiu instant la promotia Nestle...abia astept sa-l primesc, nu-i mare lucru, dar eu ma bucur....probabil stiti promotia ,Nestle iti face pofta de plimbare'
Adriana, mamica pufarinului David
A_driana spune:
ii o geanta din textil, pt pus lucrurile copilului, 1 lingurita termosensibila, 1 borcan de pireu de fructe cu iaurt, 1 borcan de pireu de spanac cu cartofi, un ursulet de plus, ceva brosura...
David se va bucura doar de ursuletul de plus...geanta o vom folosi noi, dar tot cu lucrurile lui...pireurile nu i le voi da...daca era macar o cutie de lapte
...oricum eu ma bucur si abia astept sa primesc coletul...
Adriana, mamica pufarinului David
allexa06 spune:
Zic, sa mai bag un ochi aici la voi, sa vad ce mai spuneti si...vad doua pagini scrise
.Ma bucurc sunteti " vorbarete "
Getik- cum mai stai cu lucrul ?Creatii noi ?![]()
Camy - venim, dar sa termin eu sesiunea, ca eu inca mai am examene.
Fetelor , multumesc pt aprecieri
Camy - ce-ai mai facut cu rezervarea aia pt cncediu ? Ai reusit sa o anulezi ?
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
da, am reusit....e uitata povestea ![]()
![]()
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
getik1 spune:
ady felicitari de premiu si sa va folositi sa natosii de el
alexa da am mai mesterit cate ceva, o sa pun in noaptea sta pe blog noutatile sper sa apuc; sa nu ma dau dupa altceva![]()

ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik