Fluturasi de martie-aprilie 2011 (132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

roxy- mie asta mi-a zis dr ieri, exact ce v-am zis voua
ideea e ca eu nu ii spusesem nimic de incompatibilitatea de grupa desi stiam de ea, si m-am mirat ca a vazut ea ceva la eco legat de asta si m-a intrebat
daca a intrebat si mi-a zis ce mi-a zis...ma gandesc ca o sti ea ceva...habar n-am...incerc sa nu ma mai gandesc prea mult
in cel mai rau caz, o nasc mai devreme...daca are macar 2000g la nastere sunt multumita pentru ca stiu ca va fi bine....eu incerc sa o tin cat mai mult dar daca doctorii imi spun ca trebuie scoasa..fac ca ei

AMR: 9 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor eu ies la plimbare ca a iesit si soarele, este frumos. dar este un frig si zapada.

S-a intamplat minunea mult asteptata35+

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Picky eu am recitit povestea nasterii( am mai citit-o cand ai intrat prima oara la noi, chiar ma intrebam cum de am ratat eu asa ceva) cu mult drag si am stat si m-am gandit bine ca ti-au facut anestezie totala. Sa va traiasca si sa fie sanatoase comorile.

Roxy de 2-3 ori pe noapte si eu ma duc la baie si nu mai vb pe timpul zilei cand la fel ma duc f des.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 34+ Rares Andrei

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

roxy,referitor la iesitul la pp,si eu ies cam tot ca dorinuta,cateodata chiar mai mult daca beau lichide seara.
daca ma ajuta neuronul ramas,parca am retinut ca antguess si ssabrya nasc la universitar cam in aceeasi perioada cu mine,10-14 apr.
poate avem norocul sa ne vedem.

fericita de +28 Radu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Persi . Eu nu am inca astfel de dureri, dar compenseaza cele de picior, cred ca imi sta pe un nerv bebe si fiind si umflate imi creeaza un disconfort.

Antguess fii optimista ca va fi totul bine.

Dorinuta o data , maxim de 2 ori pe zi sughita si puiul meu, insa sunt si zile in care nu sughita deloc, sau nu il simt eu, cine stie. Si mie imi e tare mila de el, mititelul.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 34+ Rares Andrei

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Am venit de afara si nu am cumparat nimic...
M-am interesat pe la farmacie si atat...

Acum o intrebare pt voi:pt bebe tb sa iau si gel de dus si sapun?
Gel de dus de la Sanosan sau Klorane??Ce recomandati??
Si ce sapun sa iau??

27+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Neatza si de la mine!
Am inviat in sfarsit.... Pana seara imi revenise tensiunea la normal, bine dupa cafea, saratele etc..., dar s-a asezat dodoloatza mea in pozitie de echer si cu fundul impingea exact in taietura de pe uter, ca daca ma ridicam ma durea de faceam pe mine...asa ca patutz a scris pe mine aseara... azi am dormit pana la 11 aproape...
Strumph, pare din filme ce spui tu acolo...,
Andreea si SSaBrya de unde ati luat voi centura aia? Ca eu m-am luat dupa moase... si zau ca dupa a treia cezariana mi-ar place sa-mi vina burtica la loc...
Eu de pp de cand cu regimul meu ma duc la baie noaptea maxim odata...
Viss si eu zic ca ai procedat bine cu drumul la C-ta, Condoleantze...
eu una dupa 30 km de mers cu masina ma simt rau deja si eu am unul in burtica... tie cu doi sigur nu iti era comod la drum...si mai bine asa sti ca ca si babele zic ca nu e bine sa te duci gravi la inmormantare..... incarcare emotionala, stres...
antguess.. o sa fie bine, ai sa vezi
mai vroiam sa scriu dar creierul meu e inca adormit... ma duc sa-mi iau tensiunea si sa-mi fac o coffe

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Lalely eu i-am luat doar gel de dus si sampon (si pudra, ulei si crema de fundulet). I-am luat Sanosan pentru ca am multe mamici in jurul meu care il folosesc cu succes la bebici. Daca al meu nu o sa-l suporte o sa schimb gama probabil. Legat de sapun eu zic ca nu iti tb.

------------------------------------------------------------------------------------------
34+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 5 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

fetelor , am intrat sa-mi iau 'la revedere' de la forum....
sunt extrem de suparata pe iubitul meu care tocmai mi-a taiat orice chef de a mai posta ceva pe forum

Am aflat acum ca imi urmareste postarile, si ca isi face tot felul de ganduri aiurea legate de mine si de relatia noastra

am sa va explic un pic desi stiu ca o sa vada, nu ma mai intereseaza

Noi nu mai facem sex de ceva timp pt ca eu am dureri....el stia ca la proimul copil, viata sexuala cu fostul sot nu a fost f afectata de sarcina..motivele au fost unele f simple...nu ma durea nimic, eram mult mai tanara, sanatoasa si faceam sex atata timp cat nu ma durea nimic
Acum, cu asta mica...am tot felul de dureri....si l-am tot refuzat de multe ori
De doua seri..vroiam sa fac sex....si el nu a mai vrut, zicea ca e inhibat si nu intelegeam de ce, am simtit ca vrea sa ma pedepseasca pt ca imi tot spunea ca trebuie sa inteleg ca l-am refuzat atat de acum nu mai vrea el...mi se parea un motiv stupid....eu nu PUTEAM sa fac...el....isi impune sa nu faca....
ma rog....
acum m-a sunat sa imi explice iar ca el ma iubeste dar e inhibat ca face comparatii intre mine si fostul sot si intre noi doi...si ca simte ca si eu fac comparatii....cand i-am zis ca nu e adevarat...nu s-a mai abtinut si mi-a zis ca a vazut aici pe forum cand am zis ca inainte, gravida cu dani faceam sex si ca acum nu mai pot.I-am explicat ca faceam comparatie de sarcina NU DE BARBATI...dar el a zis ca nici nu am zis nimic deosebit de el...probabil ca trebuia sa il ridic in slavi pe forum ca sa se simta bine......este extrem de gelos si nu pricepe

oricum....asta e pe scurt ca nu mai am chef sa mai zic nimic, nu mai am chef sa mai scriu tot ce imi trece in cap aici stiind ca el imi monitorizeaza activitatea pe un forum pe care nu ar avea ce cauta...ma simt .'violata' ..nu stiu de ce dar simt ca cea ce a facut nu este normal...sunt nebuna?
imi placea sa scriu aici, imi placea sa vrb cu voi...si credeam ca e ceva intre noi ...gravidele...in care sa scriem ce simtim, cum suntem...ce temeri avem......ma rog....offf..sunt foarte suparata pe el, o sa vina acasa in curand si eu nu stiu cum sa reactionez.....pt ca nu ar intelege de ce ma simt rau acum.......
Am sa va urmaresc mai in umbra...nu mai vreau sa citeasca el ce scriu..eventual o sa imi fac un alt id....nu stiu.....sunt dezamagita de el, de toate problemele dintre noi create de gelozia lui inexplicabila pentru fostul sot, lipsa totala de incredere in sentimentele mele.....nu inteleg si nu stiu ce sa fac....
sorry....am intrat ca o frutuna si am scris ce mi-a venit in cap...nu stau acum sa mai corectez nimic si sper sa citeasca si acest post si sa inteleaga ca ma simt CA DRACU!

AMR: 9 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna ziua mamicute! Astazi am ajuns in saptamana 35, inca o saptamana si intram in luna a 9-a. Fetita este foarte activa in continuare. Am vazut ca voi spuneti ca spatele e pe dreapta sau stang, dar la mine la bebe cand e in partea dreapta, cand in stanga cu spatele, foarte des isi schimba pozitia, uneori destul de violent(cu toate ca am citit ca la varsta asta nu prea mai au loc de atata miscare).
Persi si pe mine ma doare osul pubian la fel parca e o tensiune, parca se rupe in doua, plus niste dureri in fofo asa la limita suportabilului. In dimineata asta mi s-au umflat pentru prima data gleznele fara motiv(in afara de sarcina ).
Ieri am vb cu o vecina care a nascut tot la Stanca si am inteles ca nu e voie sa duci haine pt bebe numai la externare,deci is super happy nu mai trebuie sa-mi bat capu cu marimile ce trebuie sa le cumpar la hainute. Nasc, vedem cat e de maricica, se duce la nasa ii da haine pe marime, le spala, le calca ca un gospodin ce e , si le aduce la maternitate. Ieri m-a ajutat sa fac placintele, a framantat el aluatul ca sa nu mai stau in picioare. Am facut impreuna placintele, au iesit foarte bune . Cu branza, ceapa si marar si cu varza.

Feli cu Miriam in burtica 35 +
AMR 5S

Mergi la inceput