Fluturasi de martie-aprilie 2011 (132)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

antguess incompatibilitatea de grupe n-are cum sa influenteze fluxurile. mie niciodata nu mi-a zis doctorul asa ceva, singura chestie este un icter mai pronuntat la nastere si nici ala nu este mereu.
aia cu fluxurile tine de altceva nu de grupe. eu am si citit despre asta ca ma preocupa si n-am vazut nicaieri sa scrie asa ceva.

S-a intamplat minunea mult asteptata35+

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

picky treaba cu incompatibilitatea de grupa e ceva similar cu cea de rh. la noi nu e cazul. amandoi avem rh + dar ne sacaie treaba cu grupa de sange acu..o sa vedem
felicitari si tie pt bebelina:) e mare si puternica:)

multumesc fetelor pentru felicitari:) si eu va felicit pe toate pentru minunile pe care le tineti in burtici:)

AMR: 9 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Roxy ce bunatati ai papat la micul dejun. Cartofii aia sper ca te-ai gandit si la sufletele noastre.

Eu nu mai pot manca foarte mult, caci ma simt extrem de plina, simt ca dau pe dinafara efectiv si am si arsuri.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi si sa se nasca bebe la termen 34+ Rares Andrei

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

salutari si de la noi!!!
in primul rand tin sa felicit fetele pt rezultatele bune de la eco.
o sa merg si eu in jur de 2 febr la dr de aici sa vad ce-mi spune despre incompatibilitatea de grup.
dr de la buc mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca nu ar fi nimic grav,dar sa-mi fac totusi dozarile de anticorpi.
eu am 01 iar sotul b3.
vad ca va "vaitati" de dureri de spate si de picioare umflate,dar niciuna de dureri de fofo.
eu sunt terminata...ma doare crunt osul pubian(sper sa-i zic bine).
seara abia ma misc...am periode cand nu ma doare asa rau...si perioade cand alterneaza cu durerile de spate si indiferent de cum ma asez paralizez de durere.
abia astept sa ma lamureasca dr despre ce e vorba.
sper sa nu fie nimic rau,sa faca parte din transformarile cauzate de sarcina.
toate fetele!!!

fericita de +28 Radu Andrei

Mergi la inceput

mandreeac eu toata ziua mananc dar mai putin asa si des ca altfel si eu simt mancarea in gat. insa dimineata mananc mult si de toate.

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

roxy- pai ziceai de dorinut ca iese mult? pai nu e mult. eu ies din ora in ora.am ceas pe dulapior, de-ala cu radio si poze..cand ies la 2 ore, sunt tare happy, ca mai sar si eu o tura. eu beau si multe lichide ziua, dar am citit intr-un articol ca spre sfarsitul sarcinii bebicii se pisa cate 1/2 litru pe zi..deci dc eu beau 4-5 l, ei elimina 1 l, am ce face zi si noapte

31 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 5 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Roxy eu ma duc de 4-5 ori pe noapte. Cred ca m-am si obisnuit sa ma duc des...ziua nu prea, mai pe seara incep drumurile . Bun mic dejun ai papat tu acolo..as fi bagat si eu astazi niste cartofi prajiti cu usturoi, dar azi vin niste prieteni din GL cu bebica de 8 luni, si o sa fac piure cu copanele si sos. Dar in wkd bag niste mamaligute cu cartofi, copanele si usturoi

------------------------------------------------------------------------------------------
34+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 5 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

picky am citit si eu povestea nasterii...foarte emotionant si prin cate ai trecut. bine ca totul s-a terminat cu bine.

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

viss, dorinut si voi mai si dormiti?

AMR 4 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Fetele la voi de cate ori sughita bebe pe zi? La mine cam de 3-4 ori. Odata a sughitat vreo 15 min, imi era si mila de el .

------------------------------------------------------------------------------------------
34+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 5 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput