Ati citit asta?
Raspunsuri - Pagina 4
denizel spune:
Citat: |
In parc..nu vezi picior de copil, ca n-au timp de asa ceva, toata lumea face taekondo, pian, art class...si multe altele. Educatia copiilor este o industrie foarte bine organizata incapand de la 2-3 ani, timp de joaca nu exista. |
Doamne, fereste-ne!!!!....
Da' cu Universitatea din Bucuresti ce-aveti, draga? De ce ar fi neste ratati copiii vostri daca ar fi studenti la Univ. Bucuresti?
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
Marina spune:
Dana,
nu poate nu exista
daca nu vrea o sa trebuiasca sa-si asume acest lucru la un moment dat in viata...oricum nu o sa fiu genul de mama care plateste o facultate la fara frecventa la Spiru ca sa aiba si copilul o facultate. Prefer un liceu serios si o slujba cinsita.
Marina spune:
cu Universitatea din Bucuresti nu am nimic in particular, dar am cu tot sistemul asta Universitar romanesc. Ma gandesc ca fie-mea are abia 8 ani si mai e timp de reforma , plus ca mai am timp de munca si de strans bani de o facultate buna
denizel spune:
INtamplator cunosc niste profesori cam foarte capabili la Univ. Bucuresti si mi se pare cam foarte urat sa discreditezi in felul asta munca lor. Daca ai chef de studiu, apai ai ce invata cu profii de la Univ. Bucuresti. In fine, nu cred ca are rost sa dezvoltam subiectul.
Lala_D spune:
Idem ca Marina.
Am absolvit o sectie a univ Buc dar se poate sa ai variante mult mai atractive si pline de oportunitati decat asta.
Lala_D spune:
citat din mesajul lui denizel INtamplator cunosc niste profesori cam foarte capabili la Univ. Bucuresti si mi se pare cam foarte urat sa discreditezi in felul asta munca lor. Daca ai chef de studiu, apai ai ce invata cu profii de la Univ. Bucuresti. In fine, nu cred ca are rost sa dezvoltam subiectul. ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
Profesorii sunt chiar foarte capabili, cinste lor !
Insa sistemul scartie si munca lor se pierde din cauza unui mecanism invechit si fara perspective.
Edit :
si deoarece eu am facut comparatia ma vad datoare sa dau un link si cu ce am comparat ( Vassar campus)
http://puka.cs.waikato.ac.nz/custom/cic/collect/cic-hcap/index/assoc/i650.dir/Campus%20plan%20%28color%29,%20Vassar%20College-large.jpg
denizel spune:
Si ce ar trebui sa-mi spuna mie campusul ala, Lala?
Ce legatura este intre cum arata campusul si performanta pe care visezi sa o obtina copiii tai?
Nu stiu, ma gandeam ca imi arati vreo biblioteca sau ceva laboratoare :).
Marina spune:
hahaha
intamplator am avut "sansa" sa lucrez cu niste profesorii din Universitatea Bucuresti in decembrie...niste oameni draguti fata de ce imi amintesc eu prin ASE, dar ramasi cu 50 de ani in urma, total rupti de ce se intampla in lumea asta, teoreticieni si atat . Si nu am discreditat Universitatea din Bucuresti sau toti profesorii universitari din Romania dar sistemul de invatamant universitar din Romania este terminat , schimbam subiectul zic eu ,la cate critici am.
citat din mesajul lui denizel INtamplator cunosc niste profesori cam foarte capabili la Univ. Bucuresti si mi se pare cam foarte urat sa discreditezi in felul asta munca lor. Daca ai chef de studiu, apai ai ce invata cu profii de la Univ. Bucuresti. In fine, nu cred ca are rost sa dezvoltam subiectul. ~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~ |
Lala_D spune:
Denizel, mie imi spune multe.
Daca vrei sa citesti si ce implica la capitolul performanta, biblioteci si laboratoare, au un site foarte bine actualizat.
denizel spune:
hahaha, esti rautacioasa, Marina! Profii uzati moral de la Universitatea Bucuresti au distrat-o pe Marina... . Da' ce faceau? Dadeau semne ca-l uitasera pe Hesse? Sau ca uitasera teoria molecular cinetica a materiei?
Cred ca au nevoie sa se plimbe zilnic printre aia cinspe copaci din campusul Vassar, ca sa li se mai oxigeneze creierii si deschida orizontul :)).