Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 21
misticgirl spune:
Buna,
Noi suntem bine, insa nu reusim sa avem un program de somn si de masa . Ziua mananca haotic, doar cand a iesit cu mama in parc si apoi au mers la bunici in vizita (3 zile la rand) a dormit neintrerupt si nu a papat 5 ore. In rest, papam foarte des ziua, iar noaptea la 2-3 ore. Si dupa masa de la ora 6 dim, urmeaza una la 7 dimineata, apoi trezirea pe la 7:30-7:45. Si pana iesim afara mai doarme 15-30 min, depinde de starea lui.
Doura, si eu il mai tin pe bebe in brate in pozitia sezut, chiar daca nu mult, pt ca nu ma inteleg cu el. Culcat tipa, vrea ridicat (il pacalesc eu cu jucarii si grimase,insa se plictiseste dupa un timp si vrea ridicat). Si de vreo 10 zile adora sa il tin de subrat si sa faca pasi (il sustin eu, nu ii las greutatea pe picioruse)
Iar eu nu slabesc deloc, in conditiile in care nu mananc alimente care ingrasa, ma stresez, sunt obosita, am grija de casa, sot si copii ...ma duc sa bag 20 min de Kinect, poate dau jos 50 grame ... offffffff
Vasari spune:
Pe Antena2, acum, la emisiunea Traieste sanatos, e vb de afectiunile respiratorii la bebelusi.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
beatrice75 spune:
Andreea, pls help, ca de obicei!Sau fetele care folosesc Humana Milckzucker, cum se procedeaza? La 120 ml apa folosesc ca de obicei 4 masuri Lp plus o lingurita Humana sau la 120 ml apa folosesc 3 masuri LP si una Humana?
Vasari spune:
Simonique, multa sanatate!
Felicitari lui Leon, Victoria.
Ral_eli, off, dar de la 2 spre dim cum ai dormit?
Letzy, bine ca nu ati patit nimic! Eu cu centura sunt foarte categorica si nu stiu de ce Sara nu suporta sa stea in scoica, o antrenez cate 10 min zilnic, asa ca nu putem sa mergem cu masina mult inca. Voi vedea luni la eco daca are o problema cu soldurile.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
beatrice75 spune:
http://www.jurnalul.ro/stiri/observator/lapte-matern-de-vanzare-pe-internet-566409.html
inacat spune:
Am vazut pozele de pe picasa.com si am pus postat si eu cateva.
sashenka foarte simpatice pozele cu ursuletul Horea
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Andreea, pls help, ca de obicei!Sau fetele care folosesc Humana Milckzucker, cum se procedeaza? La 120 ml apa folosesc ca de obicei 4 masuri Lp plus o lingurita Humana sau la 120 ml apa folosesc 3 masuri LP si una Humana? |
Cat timp ati dat Humana Milckzucker pana si-a dat bebe drumul la kk?
Noi azi am folosit si niciun semn. Ii dau si LASS B, degeaba. Daca ii bag supozitor face imediat, dar nu mai vreau. Dr ne-a zis ca in caz de forta majora sa schimbam laptele praf Nan ca-i laptele care constipa cel mai tare si sa-i dau Novalac IT 1. Foloseste cineva? Eu ii mai dau si la san si tot constipat vad ca este.
sashenka_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
Cat timp ati dat Humana Milckzucker pana si-a dat bebe drumul la kk? Noi azi am folosit si niciun semn. Ii dau si LASS B, degeaba. Daca ii bag supozitor face imediat, dar nu mai vreau. Dr ne-a zis ca in caz de forta majora sa schimbam laptele praf Nan ca-i laptele care constipa cel mai tare si sa-i dau Novalac IT 1. Foloseste cineva? Eu ii mai dau si la san si tot constipat vad ca este. |
eu am folosit novalac la iustin si am fost super multumita. despre nan nici nu vreau sa povestesc...dupa ce ca da colici ingrozitori, constipa, are cei mai multi indulcitori este asa promovat si nu este nimic de capul lui. la ai mei la nici unul nu le-a mers nan-ul si sincer urasc laptele asta dupa parerea mea schimbai laptele cu incredere
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
ukume24 spune:
hello fetelor,
Dupa cum am promis incerc sa imi fac timp zilnic sa va citesc si sa mai scriu si despre noi. POate maine cand e sotul acasa apuc sa pun si ceva poze sa imi vedeti si mie piticul. Sunt tare bucuroasa cand vad ca Luca ia bine in greutate. Ia cam 300g pe saptamna si am ajuns deja la 4,7.Ni avem otezul pe 12 februarie. Fetelor noi trebuie sa il imbracam pe bebe pana la biserica si nasii il imbraca cu hainele lor la biserica sau cum e?astazi mergem la molifta. Abia astept sa facem si asta. Ieri am fost la ginecolog pt controlul de 6 saptamani. Mi-era asa groaza sa ma mai urc pe masa... imi trezea amintiri.....Dar a fost foarte bine, am facut si Papa Nicolau, mi-a facut i ecograf sa vada uterul si ovarele si totul e ok.
Voi scoateti bebele afara acuma cand e ger? eu nu l-am scos de 3 zile si ma simt tare aiurea. Nu imi place sa il tin in casa asa mult timp.
Va pup pe toate.