Ian-Feb2011- Bv Alina! Hai Roxana! (179)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

HAI OCSANICA!
HAI ROXANA CT!

HAI BEBIC MARIA SOFIA!
HAI BEBE TEODOR!

Tunde 36 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

irinuka sanatate!!! Ce frica mi-e mie de astea...dar cum ?? Ati intrat in contact cu cineva bolnavior? Ceva aglomeratii??? Pune ser fiziologic mult mult; eu ii dau Anei si 5 pic de vit C natural/zi. Sanatate!!

La multi ani Mirela, mami x 3!!! Sa fii sanatoasa, sa treaca toate bubele sis a te bucuri in fiecare clipa de cei trei voinici ai tai!

HAI ROXANA!!!!!
HAI OCSANICA!!!
HAI CU BEBEII SCUMPI!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Irinuka, sa va faceti repede bine...imi imaginez cum esti, eu si acum la cea mai mica raceala a fetitei, sufar..ce sa facem, suntem mamici..

mami de Ariana (30.10.2005) si 38+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

BUNA DIMINEATZA

LA MULTI ANI !
- MIRELUSHA NOASTRA DRAGA!!!!!SA TE FACA BARBATEII TAI FOARTE FOARRRTE FERICITA...SA FII RASPLATITA PTENTRU TOATE EFORTURILE FACUTE !!!!!

Roxx si Sunshine Rox;multumim frumos pentru mic dejun

Ziki;hai cu vesti bune

Eu tot cu dureri de shale...am f o curatenie cu Mama....acu stau cumintica sa fiu fresh pt examene..

Si ma uit la stiri si sunt din ce in ce mai indignata si ff oripilata de ce se intampla in tarisoara noastra draga....trebuie sa evadam...fara gluma...numai de rau aud..va fi din ce in ce mai nasol......ma gandesc la copilasii mei..la viitorul lor

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

m-am intors cu vesti bune, in principiu..
mi-au iesit ok analizele Tquick, pt peridurala. M-ar mai putea impiedica sa o primesc doar venirea prea tarziu la spital

in schimb, stau sa astept sa sun la doctorita, am un morcov si astept sa se faca mai mic, sa pot lua curaj sa o sun

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 37s
AMR 17 de zile

Mergi la inceput

Roxx si eu subscriu la ce a scris Doloress cu nascutul lui bebe vara. Recunosc ca e super sa fie nascut vara, mai ales primavara, ma gandesc numai la faptul ca il luam din patut si ieseam cu el, nu treb sa-i pun o carutza de haine. Ca il scoteam la orice ora si statea pe malul lacului pana la 10 seara cand stiam ca va dormi (dupa baitza); daaar...toata vara a a avut colici, tot parcul ne stia dupa urlete, eram cea care impingea caruciorul cu o mana si pe umar cu bebe, care avea momente cand asa tare palngea ca ma panicam ...in fine. Acum poate pana intram in programul asta de iesit afara o sa fim fete mari, fara colici, atente la pasarele, floricele

Eu inca n-am iesit afara cu ea, decat pt dr., e soare as fi iesit azi, dar nu stiu de ce-s asa cu capu' si mi-e teama; ca doar traiesc copii si-n locuri cu -6 grade, nu??? Inca am o retinere.

ziki pai, foooarte bine!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ziki

m-am intors cu vesti bune, in principiu..
mi-au iesit ok analizele Tquick, pt peridurala. M-ar mai putea impiedica sa o primesc doar venirea prea tarziu la spital

in schimb, stau sa astept sa sun la doctorita, am un morcov si astept sa se faca mai mic, sa pot lua curaj sa o sun

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 37s
AMR 17 de zile

ma bucur ca ai vesti bune..fa-ti curaj si pune mana pe telefon

Mergi la inceput

Bebelu voi ce mai faceti? De ce nu mai scrii? Va luptati cu colicii sau ce faceti?
Eu am inceput sa-i dau si Protectis, deja o chinuie si pe Ana mea.

Mergi la inceput

Mi-am mai gasit doi candidati pentru post de ginerica

BB barrbat Tudor de TIERRY

BB barrbat Andrei de DANGABI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

mirela si La multi ani!!!, sa fii sanatoasa si iubita de baietii tai, sa te bucuri de ei, sa treaca buba de la ceza

irinuka imi pare rau de Patrick, insanatosire grabnica

si galerie

HAI OCSANICA!!!
HAI ROXANA82CT!!!

Mergi la inceput