Ian-Feb2011- Bv Alina! Hai Roxana! (179)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

HAI OCSANICA!!!

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Acu fug la alaptat. Daca nu vin prea tarziu va mai scriu despre noi. Daca nu, promit ca maine.

Mami de gogosel Razvan Petru si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

asa m-au invatat si pe mine la spital sa pun puta in jos ca sa nu iasa pipi pe hainute/burtica.

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Si mai vroiam sa intreb, la inceput bebe facea pipi asa in arcada...de stropea peste tot. Acu la 1 luna, tine cucu in jos in pampers si face in jos, o fi normal? Is total pe dinfara...

Pupici, bine ai revenit pe la noi , pozici cand pui ?
Despre pipi ... tu zici ca face pipi jos in pampers...pai daca ii tii puta in jos cand pui pampersul,normal ca face in jos,zic si eu.pe mine m-au invatat alea in maternitate cand ii pun pampersul sa ii ridic coitele si cucu ...ieri am citit ca e bine sa ii tii puta in jos in papmers ca sa eviti scurgerea urinei.adevarul e ca dim erau uzi pantalonii putin la spate...cine stie cum e bine ?!

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Roxx, draguta mea, sa nu te aud de depresie. Sti ce repede trece timpul? O sa fi din nou activa, o sa faci toate cele dinainte, iti spun pe cuvant acum ai altceva de facut, noi toate avem altceva de facut...ceva care e de fapt minunat si care pare ca iti rapeasca tot timpul si iti cam ia toata energia

Scrie-ne adesea, iti tinem companie.

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Mai fetelor, e liniste rau pe aici... mi-e dor de agitatia din lunile trecute!!!
Pe mine ma paste un pui de depresie, nu stiu parca tot nu-mi gasesc locul asa...eu sunt de felul meu foarte activa si implicata in tot felul de chestii, acum parca e totul linear si haotic in acelasi timp..nu cred ca-s foarte c;ara, stiu, nici eu nu ma inteleg, daramite altcineva.
Nu ma intelegeti gresit, sunt fericita de nu-mi incap in piele, dar am o stare ciudata parca nu sunt eu..probabil e perioada de acomodare cu noul statut, spune partea rationala din mine.
Tre sa-mi intru intr-un ritm si sa ma adun ca sunt ratutita rau, am zis ca daca imi mai iau inima in dinti si-l fac pe al doilea, neaparat tre sa nasc vara, imi tot spun ca daca vine primavara si o sa putem iesi mai des si pe perioade mai lungi, o sa fie altfel, n-o sa mai fie asa deprimant..
Uff, cine ma mai intelege si pe mine..
ma duc, ca s-a trezit piticutza (pe care am adormit-o acu 20 min....)

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Neata!

Pt ca sunt foarte matinala azi dau o cafea aromata, cu mult laptic
si inca o tura de decaf, pt cine doreste
cappucino, ceiutz (azi avem pe alese...)
si niste cereale cu lapte, ca altceva nu intra la ora asta...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

neatza si de la mine
dau eu micul dejun azi, clatite, placintute, sandwich-uri, cornulete si briose sa fie pe alese pt toate gusturile

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata.
Ce mamici harnicute avem...intrasem si eu sa dau micul dejun...dar prea tarziu.

Andreea 37+ cu Medeea

Mergi la inceput

MIRELUSH!!!Multi ani fericiti alaturi de cei dragi!!!
te asteptam sa ne faci cinste!

Andreea 37+ cu Medeea

Mergi la inceput

Si sa fac si putina galerie:

HAI ROXANA!!!

Andreea 37+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimi si din partea mea,
multumim fetelor harnicute pt cafea si mic dejun

LA MULTI ANI FRUMOSI, MIRELA, SI NUMAI IMPLINIRI IN FRUMOASA VOASTRA FAMILIE!!!

si o doza de motate pt Roxana:

HAI ROXANA!!!

acum ca am luat cafeluta cu voi, fug sa-mi iau rezultatele de la testul pt peridurala.
p.s. a mai avut vreuna dintre voi Reintoarcerea Balaurului la sfarsitul sarcinii? -> eu am avut gardnerella in august, n-a mai iesit la testul din octombrie sau noiembrie, si acum, la spartul targului, a aparut din nou. si cum eu nu prea mai am dop... ma gandesc ca poate copilul e expus.
inainte sa sun la dr, voiam sa stiu daca ati fost vreuna in situatia asta si cum s-a terminat povestea

acum chiar fug. o zi frumoasa sa aveti!
ma intorc cu vesti curand

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 37s
AMR 17 de zile

Mergi la inceput