Ce facem cu distanta ?
Raspunsuri - Pagina 5
CorinaDani spune:
am citit detaliile pe care le-ai dat ulterior.
cred ca deocamdata iti faci griji si scenarii inutile.
iarta-ma daca sunt indiscreta : atunci cand el te-a vizitat, ati avut relatii intime ? va potriviti perfect si din acest punct de vedere ? pentru ca, asa cum arata relatia voastra acum, mare lucru nu stii despre el, nu ai apucat sa-l cunosti "in papuci" cum s-ar zice, adica nu stii cum este el zi de zi, in diverse ipostaze, mai mult sau mai putin casnice. daca nu sunteti compatibili in traiul de zi cu zi, nici la pat, atunci degeaba aveti fluturasi in stomac, vor fi repede imprastiati de micile frecusuri generate de traiul in comun. adauga la asta o posibila viitoare soacra, care nici macar nu stie de existenta ta si s-ar putea sa nu te vada deloc cu ochi buni, pe de o parte ii vei rapi baietelul, pe de alta esti romanca si nu toti italienii ne vad cu ochi buni...
acorda mai mult timp si mai multe sanse acestei relatii, incercati sa petreceti mai mult timp impreuna, vedeti cum va intelegeti si abia apoi iti poti pune probleme legate de renuntarea la facultate, inghetarea studiilor, naveta Italia-Romania, etc.
daca renunti acum la el, toata viata vei regreta, iti vei compara viitorii iubiti cu acest om, te vei intreba mereu "ce-ar fi fost daca nu renuntam la el, poate viata mea ar fi fost mult mai buna, iar eu o femeie fericita si implinita alaturi de jumatatea mea"...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
Crinutz spune:
Dahriana, iti poti activa PM ? Unele lucruri nu se pot povesti pe forum, dar am o pveste pt tine daca vrei :)
kj74 spune:
buna
pe prima pagina ziceai ca te ai imprietenit virtual cu parintii lui iar acum ca mama lui nu stie de tine
familiile de sicilieni sunt dificile clan in toata regula au alte conceptii diferite de restul Italiei cunosc cateva exemple de unde nu a iesit nimic bun doar suferinta
sunt si exceptii deh
au in sange flacara pasiunii dar se stinge repede de obicei
3 luni de relatie nu inseamna nimic e o indragosteala
nu renunta la visele tale nici el nu renunta la familia lui
eu asta nu inteleg la un barbat
(po sa se duca la ma sa in vizita de cate ori vrea de ce o trebui sa i respire aerul pana la 26 de ani si mai mult nush)
ca sa te muti la ei (omg!!!)exclus adica te ai muta cu toata famila no wayyyyy!
bafta sper sa iasa bine
Dahriana spune:
kj74, nu am scris nici unde ca m-am imprietenit virtual cu parintii lui , ci cu prietenii lui ! Ai citit gresit...
CorinaDani , da am avut relatii intime cand a venit . A stat o saptamana in Romania cand a fost , la mine acasa si culmea e primul barbat care doarme la mine si a doua zi nu-mi doresc sa-l trimit acasa.
Am trait 5 zile impreuna , in aceiasi casa , cu un om care practic e un strain , dar am avut senzatia ca locuim impreuna dintotdeauna !
kj74, am auzit si eu f multe despre familiile de sicilieni ca ar fii mai altfel decat restul.
El m-a invitat la El la vara , doar ca eu nu l-am intrebat ce o sa zica maicasa cand o sa merg ..?!
..Dahri...
kj74 spune:
revin ca mi esti draga limiteaza te la o relatie asa cum e la distanta cu vizite lungi si dese daca se poate nu renunta la facultate nu ingheta anul ca daca e sa fie al tau
si distanta de "clan" cat mai multa macar sa si ia casa lui cu chirie sau credit asta in viitor
traieste clipa si basta!
Gabi_K spune:
Dahri, eu am fost timp de 2 ani in situatia ta. Era doar o diferenta: si el e roman, deci are radacini in tara.
El cu viata lui acolo, cu servici solicitant, eu cu viata mea aici, servici+copii. Deci ne-a fost imposibil sa facem vreun pas.
Timp de 2 ani am stat zi de zi pe skype si pe mess, am vorbit ore in sir. Ne-am petrecut concediile impreuna. Nu ne-am luat concediu in acelasi timp, doar cate o saptamana, cand am plecat in excursie cu copiii. In rest eram eu la el, el lucra, sau era el la mine si eu lucram. Concediile le-am luat in bucati, ca sa ne intalnim cat mai des. De vreo 3 luni s-a mutat inapoi in tara, si suntem impreuna.
In locul tau mi-as termina frumos facultatea (poate ai posibilitate sa dai niste examene in avans si sa iti faci timp liber, si sa petreci cat mai mult timp posibil cu el. Si daca totul e roz si dupa licenta, va cautati si voi un loc in lume unde sa va mutati si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
Dahriana spune:
Gabi , si eu gandesc la fel . Daca e sa fie al meu , o sa fie .
Daca dintr-un motiv sau altul se termina , inseamna ca nu era pentru mine .
Avand in vedere situatia lui cu mamica , nu m-as duce sa locuiesc cu el. Eu daca m-as duce , ar fii sa locuiesc cu el , nu cu maicasa.
Asa ca , primul pas ar trebui sa-l faca el si sa plece de sub acoperisu lu` maicasa.
Mai apoi , ma pot gandii si eu , ce sunt dispusa sa fac.
Dar cum e prea repede si deciziile de luat sunt prea mari , las si eu sa curga apa pe rau in continuare , ca si pana acum si vedem ce-o mai fii .
Poate realizam ca au fost doar fluturi si prefer sa realizez asta inca in Romania , nu dupa ce plec sa locuiesc cu el.
Aveti idee , cam cum sa-l iau astfel incat sa-mi dau seama ce are de gand ?!
La ce "teste" sa-l supun , astfel incat sa-mi dau seama daca imi pierd timpul sau nu ?!
El pana acum nu a venit cu nici o idee . Poate le gandeste , dar mie nu mi-a marturisit nici una . Asteapta si el ca mine sa se convinga ca nu-i ceva de moment ?! Sau ?
..Dahri...
Elyana spune:
Ia fiecare zi asa cum e. O alta zi care a trecut, o alta batalie castigata cu timpul si distanta.
Nu-ti face scenarii, nu te deziluziona.
Nu-l supune la teste, gandeste-te ca poate si el simte ce simti tu, probabil ca se chinuie destul si asa. Nu-l mai zapaci si tu.
Nu te grabi sa iei o decizie, nu ai de ce. Nu ACUM. Poate cand il vezi in martie, poate pana atunci va zice el ceva.
Mie uneori imi vine sa ma iau la cearta cu destinul. Apoi, imi dau seama ca de fapt ar trebui sa ii multumesc :)
Sunt cam in aceeasi situatie cu a ta. Numai ca EL se afla la 8500km distanta. Si un afurisit de fus orar. Si mie imi zic toti ca am innebunit. Asa o fi. Si eu sper sa il vad in martie, pe continentul lui, sa facem plaja. Apoi, in vara, poate iesim la o cafea, pe continentul meu. Intr-un fel e frumos. Daca am fi din acelasi oras, am iesi in mall, nu? Asa avem lumea ca loc de intalnire :)) Da, am innebunit.
Crinutz spune:
Ti-am dat si PM, sper ca am punctat in asa masura incat sa realizezei ca distanta nu e cea mai mare pb intr-o relatie. Pana in martie nu mai e asa de mult, vb cu el pe chat, la telefon, cat mai des si despre orice, afla cat de multe poti despre el si familie, timpul va trece cat ai zice peste si apoi mai vedeti voi. pana la urma sunteti tineri amandoi, nu va leaga nimic unul de altul, daca nu va fi sa fie nu va fi. Te gandesti prea departe dupa doar 3 luni. Mergi la scoala si intre timp incearca sa mentii relatia vie. daca el rezista (de obicei fetele rezista, el trebuie sadea testul de rezistenta) atunci te gandesti ce mai faci la anu' sau peste 6 luni...
bafta ! Si nu uita ca iubirea invinge orice si trece peste granite caci ea nu are frontiere :)