Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata si de la noi,

Rodyka, felicitari pentru nepotica. Sa fie sanatoasa, cumintica si sa aduca fericire parintilor!

Otilia, eu m-am gandit ca daca faina/painea integrala e ok taratele de ce n-ar fi...daca afli ceva te rog zi-mi si mie

Noi am avut o noapte buna, s-a trezit o singura data, la 3:30 pentru papa. De cateva zile il culc la 7 seara, Cristina, asa zicea in cartea ta, nu? Ca daca se trezeste des noaptea sa-i culcam mai devreme?

Sa vedem ce mai inventez azi pentru meniul lui, cred ca ii dau sa guste mango. Meniul meu nu e definit inca, asa ca o sa va zic diseara ce-am mancat.

La multe lunite Mihnea Damian!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Neatza. A tinut minunea doar o noapte, azi noapte nu a mai dormit Raisa decat de la 22.30 pana la 1

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

asa si la noi ramona, de la 10 la 1 a fost cel mai lung somn, in rest treziri si , si iar .
Sa speram la vremuri mai bune cat mai curand!!!

Cris, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

NEata fetele

Io am avut o noapte copilu s-a culcat la 9, de la 10.30 a inceput foiala, din 5 in 5 minute e foia, maraia, il culcam, cum plecam, o lua de la capat..mai tusea, mai stranuta, apoi mi s-a parut ca nu respira bine...cum sotu a fost racit, am zis na, ca a racit si andrei sotu cica sa ii dau nurofen, fara sa ma gandesc prea mult i-am dat copilului nurofen...apoi mustrari de constiinta de ce i-am dat

in fine, la 11.30 m-am dus la dus, convinsa ca va fi o noapte buna in continuare, cand sa ma pun in pat, andrei maraia...l-am pus la san pana la urma, in loc sa adoarma el s-a trezit de-a binelea si de la 12 la 1 l-am purtat in brate prin casa, numai asa nu maraia...m-am gandit ca o fi de la dinti pana la urma, asa ca i-am dat chamomilla, i-am facut masaj la gingii, nimic mai rau ca nici nu voia sa deschida gurita sa i le dau

pe la 1 s-a culcat si eu langa el pe canapea ca nu mai aveam putere sa fac ture ture...s-a trezit la 4 fara 10 sa pape, apoi la 5, la 6 iar foieli si la 7 maraiala de trezire

sunt rupta...acum se maraie ca ii e somn si se chinuie bona sa il adoarma, sa vedem ce succes are

si dupa atatea lamentari, sa ii urez

LA MULTI ANI SARBATORITULUI ZILEI, LUI MIHNEA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

saluuut

deci calcu meu ma tampeste..am zile cd nu pot posta nimic...:(

racusor, dar chamomila asta pt dinti nu se da timp mai indelungat?
eu deocamdata doar l-am achizitionat sa am in casa.
voi parca ati luat extract din muguri de brad? cat timp si cate picaturi? si noua ne-a recoamandat homeopata, timp de 6 luni..7 picaturi.
pt secretii ii dau antimonium, ieri si azi din ora in ora..parca e mai bine, mai scot din ele pe nasuc, asta noapte nu l-am auzit tusind deloc, dar nu cred ca il vaccinez maine, cum am programarea.

andreea mai asteapta un pic cu vaccinul lui Filip.asa am fost si noi sapt trecuta raciti cu totii..si am asteptat, caci Mihai raceste mereu ultimul, si nu l-am vaccinat.sapt. viitoare speram.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

la noi noaptea de somn a inceput tarziu tare, ca nu stiu de ce si-a dat asa programul peste cap. ieri la amiaza abia am adormit-o, a dormit doar o ora fata de 2-2.30 inainte, asa ca seara a inceput maraiala devreme (mai are o ora de somn in jur de 8.30), dar tot nu vroia sa doarma. a picat pe la 9 si a dormit pana la 10.30, unde s-o mai culc inapoi?! si s-a trezit cu asa o pofta de joaca si de povesti, asa ca am luat camera si am tot filmat-o. distractia maxima era sa se rostogoleasca si sa ajunga cu mana pe gresie, i se parea ei ca e altfel la atingere . apoi isi tot flutura o papusica pe fata si radea ca se gadilea singura... si noi radeam langa ea! la 12.30 am luat-o cu toata veselia si am pus-o in pat intre noi, mufata la titi, si a luat somn povestind mai departe , asa ca am mutat-o in patutul ei. nu s-a mai trezit peste noapte, asa ca mai are cel putin 2 ore de somn acum...

revin cu meniul zilei. al lui Isa, ca al meu e de pus kile, nu de dat jos

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput