Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 21
ciristina_serban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka pe final de capitol, va dau vestea cea mare: nepotica mea Katia Stefania a venit pe lume acum 5 ore!!!. va multumesc din suflet pentru sustinere. nu stiu inca prea multe amanunte, o sa revin in cursul zilei de maine delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Rody, sa fie sanatoasa micuta Katia, cumintica si refacere rapida pentru surioara ta. Un buchet de de la no pt ea. Pup.
Cris, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
ciristina_serban spune:
Merg si eu la nani, macar o ora sa prind de somn pana da iar trezirea mandra mea... Cine stie cum ne va trece si noaptea asta... Offf..
O noapte mult mai buna ca a mea va urez tuturor.
PS Cris, observ ca te intrec la folosirea punctelor <.....<
Cris, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
Roxana_Theo spune:
Rodyka sa fie sanatoasa nepotica.
Voi merge si eu la culcare. Theo doarme deja insa prevad o noapte grea pana ies bine dintisorii.
In seara asta a trebuit sa ma descurc singura cu el caci tati a avut business dinner. Asa ca baita si apoi mancare. A fost un chin sa-i dau sa pape. El de obicei manca in fischer insa de cand cu mofturile, am inceput sa-i dau pe canapea unde sta in fund, sau pe masa din bucatarie sau la geam-tot in fund.
Asa ca in seara asta, din motive de dinti banuiesc, lua o lingurita apoi musca din pantalonii mei. Dupa cateva lingurite chinuite nu a mai vrut si pace desi nu mancase mare lucru azi. Iar eu, din dorinta de a termina cantitatea de cereale pe care i-o preparasem l-am dus in baie la oglinda si acolo a terminat de mancat. De data asta stand la mine in brate.
Asa ca acum ma simt epuizata. Si imi doresc ca maine sa fie mai usor.
Va pup pe toate si va doresc o noapte usoara.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka pe final de capitol, va dau vestea cea mare: nepotica mea Katia Stefania a venit pe lume acum 5 ore!!!. va multumesc din suflet pentru sustinere. nu stiu inca prea multe amanunte, o sa revin in cursul zilei de maine delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
felicitari!!! sa va traiasca, sa fie sanatoasa!! recuperare rapida mamicai!!!
senty_mary spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
felicitari!!! sa va traiasca, sa fie sanatoasa!! recuperare rapida mamicai!!! |
FELICITARI SI DE LA NOI
da Cris a fost marait si la 2 luni si la 4 si acum. dar pana la 1 an am scapat
noapte buna delfinariu ma duc la ca puiul meu doarme de 1 ora.
va
Diana_Eva spune:
Scriu meniul si ma bag in pat:
4 - san - prima trezire de papa
8 - san si a tot suzetit la mine pana am zis eu gata ca ma durea deja - am mai scris ea suge cat o las - maxim am rezista 3 ore
12.30 - dovleac, morcov, cartof dulce, un pic de pastarnac
16.30 - branzica cu mar Cri a papat si copila mea bine cu mai putina branzica - cred ca era prea inecacioasa mancarica inainte
18 - san
20.30 - cereale, san
Noapte linistita delfinuti!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
rodyka spune:
Mihnea Damian de MOV
noapte buna, delfinariu
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Otiliav spune:
Rody, m-ai facut curioasa.
La mine se potriveste tabla la primele doua fete. Iulia iese baiat
Ilinca, trebuie sa studiez problema taratelor ca am inteles ca nu-s ok in dieta, nici tarate si nici bors. Si eu pun in paine o mana, doua de tarate ca sunt bune pentru constipatie.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ciristina_serban spune:
Buna dimineata.
Am avut o noapte mai bunicica, ca nu m-a mai plans ff mult, dar m-a tzi-tzi-it si suzet-it non stop, si ma doare spatele de morr, am stat numai pe o parte, de mi-a intrat os prin os...
MIHNEA DAMIAN [S]
ramonavlas spune:
Neatza. A tinut minunea doar o noapte, azi noapte nu a mai dormit Raisa decat de la 22.30 pana la 1
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010