Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Buna tuturor.

Astazi am avut si noi o zi mai usoara insa maraiala de abia acum pe seara incepe. La asta se adauga si faptul ce se vad doi dintisori si banuiesc ca asta-i motivul pt care a plans toata noaptea trecuta.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

poate de asta nici nu a mai papat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ANDREEA sanatate multa iubita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Frateee,e innebunit dupa titi.Iubirea lui cea mare.Face ce face,il iau in brate si direct cu gura,prin tricou suge.
Parca ma vad chinuindu-ma sa-l intarc:)))

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

la asta ma gandeam si eu zilele trecute
sa vezi frate situatie...pana acum am luptat sa alaptam exclusiv 6 luni...si o sa ajungem ca nu o sa stim cum sa ii intacam

copilu meu azi a papat 100 gr pireu mar + 115 gr pireu legume + tzitzi de m-a speriat zici ca vine foametea peste noi

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui katalina

e o idee buna sa notam fiecare ce maninca pt dieta,asa cum facem pt bb(eu inca nu),sa ne putem inspira una de la cealalta.
Crispo

cioko, pufuleti, biscuiti

auzi hai sa notam : kurtos kalacs mic sau colac secuiesc cum i se mai spune si iaurt cu cozonac
acu ma gandeam ca macar la finalul zilei sa ma duc sa imi fac o salata

cris poze sunt jos la semnatura

ochidut bine te-ai intors...te asteptam vrem poze si povesti

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

hai ca am gasit si filmuletul. Cine-i slab de inima sa nu se uite...
http://www.youtube.com/watch?v=F6IHjSJfunk&has_verified=1

de Solnushka Natali - 13.07.2010

o Doamne da-le minte celor care nu au
ce pot sa spun altceva...
...pot doar sa sper ca asa cum comentau cei care au prezentat filmultetul, ca nu e adevarat si e un trucaj

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Deci, i-am dat la bona un tricou de-a lui Cosmin (saracul tricou), si parca e mai bine. Denisa, de spalat pe maini se spala, pt ca i-am cerut eu asta in prima zi. Maine am chemat pe altcineva, si apoi hotarasc. Dar eu nu pot trai asa. Si mi-e tare jena sa-i spun ceva....

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

referitor la bona:ce am facut eu::cind am venit cu Victor acasa,am stabilit niste reguli pt ea si pt toata lumea care vine in contact cu bebe :
-in primul rind i-am spus frumos,pt ca orice microb e periculos pt el -sa-si taie unghiile(le purta cam lungi),si toti din casa idem,sub unghii se aduna zeci de microbi
-apoi in casa sa aiba haine de schimb pe care si le aduce ea de acasa.
-spalatul pe miini e obligatoriu cind intra in contact cu copilul.
-si eventual parul sa fie strins,mai ales acum cind apuca orice, sa nu ramina in minuta puiului.
-a, si o regula import: sa nu il pupe!nici pe obrajori nici pe minute!
e o femeie deosebita,si a inteles,tine mult la copii si nu a fost greu, ne intelegem si din priviri.

Paula,eu ii mai cumpar mai ales vara cite un set deo+antiperspirant+alte cosmetice si se bucura.

Raul ce sare-n sus,zici ca are arculet.BESTIAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

otilia, carmen...

imi masor temperatura, sigur ca da...doar ca nu pricep de ce scade apoi iar creste...f ciudat...ce mama zmeului paote fi???

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Gripa asta de sezon e cam periculoasa si trebuie sa stai mult in pat, ( a avut-o bona mea, eu m-am vaccinat pt toate inclusiv a1), si stiu ca avea temperaturi oscilante , plus dureri si la urma o tuse urata din pacate s-a vindecat numai cu antibiotic !

De temperatura daca nu urca peste 38 sa mergi la medic, aici asa au avertizat ca ce urca peste 38 e gripa sezoniera ce urca doar pana la 38 si oscileaza se incadreaza la a1, sper din suflet sa nu fie cazul tau pt ca doare rau, muschii, capul tot.

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

carmen, doamne fereste...asta mi-ar mai lipsi...ideea e ca temperatura mea ajunge pana la 38.5, scade la 37.5...cam asa oscileaza...dar citeam ca la A1 ar trebui sa ai si greturi si diaree... in plus, acu pot sa zic ca ma simt bine, nu ma mai doare nimic...a inceput sa-mi curga nasul si tusesc...toata nebunia m-a tinut de luni de la pranz pana azi de dimi sa zic...cand m-am ridicat din pat si am mancat si eu cate ceva...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare si de la noi... Va pup pe toate!

Tiii, am reusit sa va mai scriu si eu. Am niste zile, disperare mare. Riana e extrem de maraita ziua iar noaptea nu mai poate dormi desi e rupta de somn. Ne chinuie rau dintisorii cred, si treziri avem din ora in ora... Is terminata psihic mai mult decat fizic. Si frustata ca nu stiu cum s-o mai ajut.

Oricum nu vreau sa intru rar si sa incep a ma plange asa ca nu zic mai mult. Cu diversificarea stam binisor. Daca am grija sa o prind in toane bune, e cu succes. Papam fructe, supa si piure de legume, am bagat si piept de pui, si cereale. Am mers usor pe rapid cu diversificarea ca stagnase in greutate.

V-am mai citit pe ici pe colo, sa vad cat mai tin minte...

Rody, sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos...sau nepotica?... Na ca nu mai stiu... Apropos, si sora mea e insarcinata, are 7 sapt..hihihih

Ochidut, felicitari pt dintisori. Va asteptat cu un cadou acasa. Ma bucur ca v-a priit concediul....

Ooana, vazut poze de familie f frumoasa la Sovata. Va sta asa bine toti 3.... eeh, cum zic fetele...e loc si de o fetita???

aaa, ce bine stau la kg Raducu si Paul... wow noi avem cale lunga pana acolo...

Carmen, felicitari pt silueta. Ce norocoasa esti ca ai scapat de burta, Si eu am ajuns la kg de dinainte, insa burtaaaa... o urasc! AAA, ne poti ajuta cu ceva retete gustoase de salate usoare, asa ca pt dieta?

Cris, nu-ti mai face griji cu mersul de-a busilea, ca nu e o etapa obligatorie. razvan al meu la fel nu a mers de-a busilea deloc dar la 10 luni a facut primii pasi. Asa ca... nu te mai agita, esti o mamica super!!!

La multe lunitze si multi ani celor care s-au sarbatorit in ultima vreme!!...
Aelita LMA, sanatate si fericire alaturi de minunatiile tale de copilasi.

Apropos de dieta si eu m-am hotarat sa ma pun pe treaba. Incerc sa mananc cat mai atent, mi-am propus gratar de pui la greu cu salate, fierturi de carne si legume (nu cartof) si cam atat ca alte retete adecvate nu prea stiu. Si am pus in functiune bicicleta eliptica, pe care o foloseam doar cand stergeam praful si mai bag si cateva exercitii fizice pe langa, si abdomene.

Zic si eu bun venit fetelor care ni s-au alaturat de curand .

scuze, m-am intins, dar nu am mai intrat de mult.... si... ma iertati!

Cris, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

aaa, uitasem, eladeea, sanatate multa. Off ce v-ati mai chinuit voi cu racelile, intai puiutii, acum tu...offf. pup sa te refaci repede.

Cris, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

michelle, scuze...acum am vazut ce m-ai intrebat...

Cybex-ul a fost 905 ron, l-am cumparat de pe amazon.

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput