Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Dar tu ce ai patit? Ca nu am prins discutai pe Fb?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

am agatat un virus nenorocit care m-a pus la pat de 2 zile, cu febra pana in 39, frisoane, dureri groaznice de cap, parca m-a calcat trenul...ma durea fiecare bucatica de pe mine... n-am mancat nimic, doar lichide sa nu ma deshidratez...asa incat acu sunt ca moarta vie... stau cocotata in pat ca nu-s in stare sa ma tin pe picioare...de azi am imbucat cate ceva, noroc cu mama ca sta cu filip...altfel nus tiu zau ce m-as fi facut... chestia ciudata e ca febra vine apoi dispare...iar vine, iar dispare...nu mai pricep nimic...si iau paracetamol si ospen....
si bietul filip n-a prea avut ce papa...se enerva si plangea si mai tragea in speranta ca vine ceva...uffff...frustrant rau... noroc cu papa...altfel...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

, sa masori temperatura constant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

otilia, carmen...

imi masor temperatura, sigur ca da...doar ca nu pricep de ce scade apoi iar creste...f ciudat...ce mama zmeului paote fi???

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna tuturor.

Astazi am avut si noi o zi mai usoara insa maraiala de abia acum pe seara incepe. La asta se adauga si faptul ce se vad doi dintisori si banuiesc ca asta-i motivul pt care a plans toata noaptea trecuta.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

otilia, carmen...

imi masor temperatura, sigur ca da...doar ca nu pricep de ce scade apoi iar creste...f ciudat...ce mama zmeului paote fi???

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Gripa asta de sezon e cam periculoasa si trebuie sa stai mult in pat, ( a avut-o bona mea, eu m-am vaccinat pt toate inclusiv a1), si stiu ca avea temperaturi oscilante , plus dureri si la urma o tuse urata din pacate s-a vindecat numai cu antibiotic !

De temperatura daca nu urca peste 38 sa mergi la medic, aici asa au avertizat ca ce urca peste 38 e gripa sezoniera ce urca doar pana la 38 si oscileaza se incadreaza la a1, sper din suflet sa nu fie cazul tau pt ca doare rau, muschii, capul tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Doamne, Eladea, cate ti se intampla.. scapi de una dai de alta... insanatosire grabnica!!! musai sa ai mare grija de tine!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eladea, insanatosire grabnica!!. Ce inceput de an ati avut!!!. Vezi cum faceti sa nu o tineti tot anul asa...
Rody, cum stati? Ai nepotica?
Oana, am uitat sa te felicit pt viteazul Matei!!!
Deci m-am hotarat...imi deschid agentie de bone. Poate asa gasesc si eu bona. Tb sa ma interesez daca este in Ms, daca nu ma apuc sa vad de ce e nevoie sa faci o agentie de bone, ca banuiesc ca nu sunt singura mamica disperata din Mures...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Paula, n-am inca nepotica noua, nu mai am rabdare, stau ca pe spini... de la 11 e cu perfuziile asteptand... asteptand...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

maurice wrap-ul l-am facut eu dintr-un material moale neelastic, de dimensiune 0.7 x 5.5 mp
Pe Bianca am pus-o in scaunul sport la 5.5 luni ca sa vada si ea in jur, ca in landou se cam plictisea

Azi i-am dat morcov fiert in safe feeder. La inceput a tocait un pic, apoi s-a strambat.
Noi nu am inceput diversificarea, dar ar cam trebui..

Voi cum faceti legumele la abur in oala de inox?

Deci pt scaunul auto nici eu nu am baza, e doar scoica ce se fixeaza cu centura si atat. Nu mi se pare deloc stabila. Nici Bianca nu prea mai incape in scoica, noi avem Espiro Vector.. De aia intrebam si eu de scaune, ma gandeam sa trecem la urmatorul scaun.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

racusor cred ca la aburi in piure e mai gustoasa!
noi azi vom incerca zuchini, 2-3 lingurite separat si pe urma piure de cartof dulce morcov patrunjel

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

zuchini si cartof dulce ii plac lui andrei mult eu i le-am combinat si pe amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

eladea insanatosire grabnica

paula ce scump e Raul cum sare el...

rodyka nastere usoara surorii

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput