Mamici inimoase de Constanta - 141
Raspunsuri - Pagina 9
lulu77 spune:
mneatza si de la mine la ora pranzului...zi incarcata, cel putin pana acum.
La 30 am facut si eu generala clasele 1-4 ptr ca faceam gimnastica si era clubul langa scoala.prin calsa a 3 si a 4 venea inapoi singura de la scoala pana acasa, la Casa de Cultura, pe Caragiale, aprope de cimitirul central, ce vremuri , ma opream in parcul de la Casa de cultura si pierdeam orele, acolo ma gasea mama mereu, venea dupa mine .intr-o iarna inghetase apa din fantana arteziana, m-am dus sa ma dau pe gheata aia si am cazut in apa, cu tot cu ghiozdan in spate, cu cojoc pe mine.M-a scos un domn, si m-am dus acasa asa uda.Evident ca mi-am incasat-o , dar dupa ce m-a bagat in baie in apa fierbinte ca eram congelata toata.
Ghiozdanul a fost compromis total, cojocul(facut pe comanda cu multe sacrificii ) s-a micsorat drastic dupa ce a fost uscat si evident ca mi-am incasat-o iar, dar nu m-am lasat .
De imbolnavit nu m-am imbolnavit, asta a fost singura parte buna.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
georgipuia spune:
Ola, lumeee....
Luluuu.. copilu... m-a distrat patania ta... Bine ca ai iesit ok din ea...
Miha imi cer scuze, eu acum recuperam de ieri dupaamiaza... Urma sa ma ofer sa ti-i dau eu, pana faceam cheta, dar bine ca s-a rezolvat. Acum lu Mada cum ii returnezi? in martie-aprilie, sau facem cheta sa-i adunam mai repede?
Eu dupa mesajul disperat a lu Miha, nu am mai citit decat pe fuga. Ma pun pe recitit.
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
Daca tot mi-am adus aminte de patania cu fantana si gheata, mi-am adus aminte de copilarie, si sa va mai zic una tareeeee , ca sa vedeti ce copil "cuminte si extraordinar" am fost.
In clasele 5-8 am facut generala la 34, era in spatele blocului, cica mai usor de supravegheat( ce minciuna ).
Si se facea curatenia clasei dupa ore, pe rand, pe banci, va aduceti aminte.Stateam in banca cu un baiat, cel mai bun prieten al meu(evident, fetele erau rele si urate asa le vedeam).
Si ce ideea stralucita am avut noi..am pictat tabloul raposatului Ne Nicu cu creta..i-am facut urechi, cercei, ,pojar, etc..l-am imfrumusetat.Ne-am luat apoi cu maturatul, etc si am uitat tabloul asa.A doua zi de dimienata aveau ore in aceeasi clasa cei din grupa mica, clasele 1-4, si a vazut evident invatatoarea, a aflat cine a fost de serviciu, a anuntat directorul, parintii, etc.
A venit mama la scoala, ca tata a zis ca nu vine.
Realziati ce discutii in cancelarie intre mama si directoare si profesori, serviciul, amenintari de dat afara, bla, bla, cum era in regimul comunist.
Iar mi-am luat-o
La cativa pasi de scoala era o cofetarie.
Mergeam in pauza si cumparam prajituri, evident luam prajitura cu tot cu farfurie si lingurita in clasa, pana am facut un serviciu de masa, vanzatoarea a venit la scoala, scoala a chemat-o pe mama, si tot asa...lantul slabiciunilor.
M-am linistit si eu prin clasa a 8 a...cand m-am "prins" ca sunt domnisoara si se uita baietii la mine
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
georgipuia spune:
Lulu... asa nebunatica ai fost? eu de la scoala nu prea-mi amintesc, dar tin minte ca in clasele 1-4 furam bani de la tata din buzunar ca sa cumpar guma de mestecat cu poze cu artisti... si furam cate o hartie de 1 leu si o bagam in ghiozdan, fara sa-l deschid, doar prin crapatura din lateral, deasupra caietelor... uneori luam un leu, il puneam "la pusculita".. mai luam unul... pana plecam la scoala adunam cat puteam... Pana i-a venit lu tata ideea sa ma caute in ghiozdan de nu stiu ce tema... si cand a deschis ghiozdanul au cazut la vale... minim 3 hartii de un leu ... mama si ce batuta mi-am luat atunci...
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Miha imi cer scuze, eu acum recuperam de ieri dupaamiaza... Urma sa ma ofer sa ti-i dau eu, pana faceam cheta, dar bine ca s-a rezolvat. Acum lu Mada cum ii returnezi? in martie-aprilie, sau facem cheta sa-i adunam mai repede? |
Georgi,multumesc!
am vb cu Mada si a zis ca este ok,sa ii dau inapoi cand ii recuperez,sfarsitul lui martie,inceputul lui aprilie!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
alina,vai ce copil exemplu ai fost!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
simonapro spune:
Buna, fetele!
Alina: ce de minunatii ai mai facut, cand erai mica
Georgi: apropo de bani, nu esti singura si mie mi-a dat bunica mea 100 de lei sa-i dau mamei si normal ca nu am ajuns cu ei, ca mi-a iesit o librarie in cale si mi-am luat Bunul gospodar(gen Monopoly de acum)
Si sa va mai spun, ca in clasa a treia, chiuleam de la scoala, ca nu puteam sa ma trezesc dimineata , pana m-a prins fratele meu si mi-a trecut dupa aia, ca au inceput sa ma controleze.
Miha: ma bucur tare mult, ca s-a rezolvat cu banii
happy si Adinutza: drum bun si distractie placuta!
Aseara am fost doua ore la Zumba, de la 6 e cu un tip, care face super atmosfera, el e mai mult cu dansul, decat cu aerobic. Ma bucur ca nu am facut febra musculara, decat putin, dar in schimb am transpirat de ziceai ca am facut baie la cap
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Dodo: insanatosire grabnica baietilor
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
georgipuia spune:
Simon... suna bine ce pove tu acolo... dans... tip, transpiratie... Acu par nitel rautacioasa... doar de invidie
Fetele eu ma retrag si va urez un week-end minunat! Pupici dulci!
happymumy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladis happy, distractie placuta la ski, cu toate ca la spatele tau este mai recomandat privitul de pe margine in timp ce degusti niscai vinisor fiert mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005) Si Mihaita are nevoie de voi! Speranta si incredere pentru David www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE |
Ai dreptate, vladis, am putin emotii in privinta asta, oricum nu cred ca o sa mai schiez toata ziua, probabil o sa incerc doar vreo 2 ore pe zi, daca ma tin salele . Si oricum, vreau sa ma odihnesc, asa ca mi-am propus sa dorm pina mai tarziu si sa o las pe Ayla cu tati sa mearga singura pe pirtie de dimineata.
Adinutza, unde a plecat?
Dodo, sanatate multa baietilor si tie rabdare si nervi tari!
Ma intorc la bagajele mele, ca nu le-am terminat inca si maine plecam pe la vreo 4-5 dimineata.
Pupici tuturor!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)