Mamici inimoase de Constanta - 141

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Buna seara!
Alina,m-ai facut sa rad...mi te si imaginam, in fantana aia, cu ghiozdan si cojocel...

Eu cred ca sunt pe cale sa racesc, ma simt cam virusata, imi curge nasul...cred ca am luat de la copii, ei sunt muciosi (Alex) si "tusaciosi" (Sofia)...eu...intre Macar e prima data pe iarna asta cand racim, atat ei cat si eu...(daca asta o fi vreo consolare)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Acum intru si eu pt ca ma duc la culcare si apoi maine nu cred ca mai intru iar.Mihaela ma bucur ca ai rezolvat cu banutii,Alina tu chiar ca ai fost un copil model eu nu tin minte decat ca luam bataie doar de la tata si asta o data la 4 ani dar calumeao data a rupt un facalet pe mine si eu eram vanata de nu puteam sta pe wc si daca va zic dc o sa ziceti ca nu-i adevarat.eram prin generala si aparusera blugii dar erau scumpi si eu stateam pe acasa in blugi si hai sa imbrac alti pantaloni prin casa,unii luati de mama portocalii care ii uram de-a binelea si pt ca nu am vrut sa ii imbrac mi-am luatr-o dar rau rau de tot si de imbracat tot nu i-am imbracat dar a venit mama si m-a salvat imi aduc aminte ca si acum cat de socata am fost cand m-am dus dupa bataie la baie si cand am vazut cat de vanata eram de la fund pana la genunchi.uffffffff si tineti cont ca eu am fost mereu fata lui tata dar atunci cred ca a vrut sa imi demonstreze ca trebuie sa ascult de el iar eu nu si nu,nu mai zic ca aveam o profa idioata de mate care ne dadea lucrare si apoi ii ducea lucrarea lu tata sa vada ce minuni scriu,tata fiind tot prof de mate,atunci stiu ca i s-a facut rau lui si a cazut in baie il aveam pe cunostiinta desi eram copil dar in rest in fiecare an iarna pierdeam cheia de la casa in zapada si nu ma mai batea nimeni pt ca deja era un obicei,usa noastra incuiata era ca si descuiata de cate ori fusese spart tocul si cam atat imi aduc aminte. va pup si week end placut.
aaaaaaaaaaa uitasem astazi am luat 10 la examen nu imi venea sa cred dupa ce aseara ii spusesem sotului ca ma enerveaza examenele astea si ca sigur o sa pic,dar se ingroasa gluma pt luni am 350 grile o bucurie dar mai am 3 examene si gata pana in vara.noapte buna

va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

'Neatza doamnelor!
Azi va ofer eu cafea / sau alte licori care va ajuta sa va desteptatzi, cei drept cam matinal.

Diana felicitari pentru 10! La mai multi!
Lulu ai avut o copilarie cu muuulta actiune.

Eu sunt matinala fiindca am examen la 10, si nu am putut citi nik din motive de Teo .

we placut!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Cami,ce matinala!sper ca ai luat nota buna la examen!acum e inutil sa-ti mai zic bafta!

Mada,cum mai esti?Eu ieri aveam senzatia ca-s pe trecute cu raceala,dar m-a pacalit,azi imi curg mai mult ochii si sunt mai infundata!
of si trebuie sa-l scot si pe Mihai afara la plimbare...paul e de noapte,masina n-am ca o duce in service...urata zi pt mine...

Diana,felicitari pt nota!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna!
Mada, ca-ntotdeauna un sulfet generos! Iti multumesc ca ai ajutat-o pe Miha!! Ai grija cu virusii!
Miha, incarca-ti cumva bateriile in we asta, sigur ai nevoie!
Lulu, super copil! Sa nu te aud ca te vaiti de nazbatiile lui Luca mai tarziu! Iti inchipui putina mostenire genetica de la tine si inca putina de la sot=Luca cel viteaz!!
Cornelia, ce schimbare pentru Maria! Sper sa se acomodeze. Vladimir ce mai face? De cei mici nu prea mai spunem nimic...stii vb mea "Ana vitregita"...
Kim, bafta la inscriere si rabdare la amenajat!
Simoma, cu funditele e mai greu, sunt la indemana. La noi, rata e unica si de neinlocuit.
Tuturor, vacanta placuta!

Si eu intru in vacanta de DC! Pentru mine perioadele aste cu ambele fete acasa sunt mai grele decat prg de scoala, teme, activitati. Revin in semestrul II!
Sa aud de bine la intoarcere! Ma gasiti pe crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Crix,vacanta placuta!hai ca trece repede o saptamana!!

eu am avut proasta inspiratie sa ies cu copiii la plimbare,pe faleza ,in constanta....nu va zic ce frig am tras si pana am ajuns la statia de autobuz mi s-a parut o eternitate....

am ajuns de vreo ora si ceva acasa si tot n-am reusit sa ma incalzesc....mai stau putin si ma apuc de facut gogosi!

o seara buna va doresc!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

salutare.

Crixia, nu ma mai plang, nu indraznesc sa ma plang de nazbatiile lui Luca, mai ales ca si sotul a fost extrem "de linistit si cuminte" in copilarie.Sanatos sa fie, restul om vedea.
Vacanta plakuta!

007, gogosi..suna bine, norocul tau ca sunt la regim!

diana, felicitari ptr nota.

ontica, ce ai facut la examen?
Teo e bine?

si eu m-am plimbat azi cu Luca de pe la 11 la 12.30, a fost destul de rece si vant, dar noroc ca a fost soare.Am avut o tentativa de a ne plimba si in seara asta, dar am ajuns pe plaja la Modern, am coborat din masina, si ne-am urcat in ea rapid...era un frigggggg
Acum ne-am refugiat in casa, eu pe net si cu un cohi la oala de ciorba, baietii prin casa.

va doresc un week-end calduros.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

seara buna!

ca tot vorbiti de frig, noi am avut azi pomana de 40 zile, va dati seama ce am inghetat dis de dimineata in cimitir si cu copiii dupa mine, sper sa nu racim vreunul, pe la tv cica suntem fruntasi la gripa, alaturi de bucuresti

lulu, spor la trebi! ce delicata ai mai fost si tu in copilarie

fiquelle multe flori pt gestul tau si sanatate!

refacere rapida la bolnaviori mari si mici, bafta in sesiune inimoaselor studioase

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna seara!

Miha: am fost pe aceeasi lungime de unda si eu am facut gogosi bune

Diana: felicitari pentru 10!

Succes fetelor in sesiune!

Noi azi am stat in casa, doar la mama am fost pe fuga sa-i duc gogosi. Maine avem program de plecat de acasa, sper sa nu inghetam prea tare.

o seara frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

'neatza...pe la 10!
Haideti la / ca sa intrati in ritm.

La examen am luat 9, a fost bine, acum tre' sa incep sa invat pentru ltul.
Teo era putin fonfaita, ieri le-am dus la socrii, le recuperam azi, sper bine, sanatoase.

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput