Mamici inimoase de Constanta - 141

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

va multumesc tuturor pentru urari si gandurile bune

cand au trecut 15 ani? ii simt de parca ar fi trecut 15 zile... imi aduc aminte cu atata claritate ca pe la ora asta ma chinuiam cumplit, am avut un travaliu de vreo 12 ore, intr-un final sleita de puteri si drogata cu mialgin m-au suit pe masa de operatii ca deja era riscant pentru copil, mi-au facut preanestezia si...surpriza s-a razgandit printesa si si-a dat drumul pe tobogan...asa s-a nascut copilul perfect

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Miruna!

Felcitari fotomodelului Ayla!

Eu doar am bagat capul putin, ca sunt prinsa cu ale mele , plus ca am mai alergat si pe la scoli si am transferat-o pe Maria. Sper sa ii fie bine si sa nu regret miscarea asta, pentru ca am mutat-o din motive legate de drum si persoane care o pot lua de la scoala, tocmai cand se acomodase acolo unde e. Pe de alta parte ma gandesc ca e o alegere buna si pt. Stefan, care va incepe scoala la anul si pentru care la noua scoala voi putea alege dintre mai multe doamne (pt. Stefan va trebui sa gasesc invatatoarea perfecta care sa stie sa il motiveze si careia sa nu i se urce in cap ).

Mergi la inceput

Si la multi ani fericiti Vivien!

Am si uitat sa va spun ca asta vara m-am intalnit cu Narcisa. Eu nu am mai recunoscut-o , eaa venit la mine (si eu ca de obicei, ma grabeam ) Mi-a zis ca sunt bine, ca s-au mutat si ca nu a mai avut timp de DC cu trei nazdravani , dar s-a gandit des la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Si la multi ani fericiti Vivien!

Am si uitat sa va spun ca asta vara m-am intalnit cu Narcisa. Eu nu am mai recunoscut-o , eaa venit la mine (si eu ca de obicei, ma grabeam ) Mi-a zis ca sunt bine, ca s-au mutat si ca nu a mai avut timp de DC cu trei nazdravani , dar s-a gandit des la noi.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

hehe ce super!!
unde zi mutat-o pe Maria?

Mergi la inceput

La 24 am transferat-o, Roxana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia
pt. Stefan va trebui sa gasesc invatatoarea perfecta care sa stie sa il motiveze si careia sa nu i se urce in cap )

tot pe doamna aia o cautam si noi sper sa o gasim, ca de dus la toamna la primavera nici nu poate fi vorba, m-am interesat eu pe toate fronturile, toata lumea imi spune ca e prea mic la 6 ani si 2 luni pt scoala, la fel zice si feeling-ul meu. daca ar fi mers anul asta scapam si de stresul cu noua lege, de ex. el va face pregatitoarea la gradi si normal ar fi sa intre clasa I la scoala, nu clasa 0, ca ar termina cele 10 clase de generala (0-9) la 17 ani dar nimeni nu stie cu siguranta ce se va intampla concret.

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragele mele,sunt disperata,am nevoie de ajutorul vostru,bineinteles daca se poate....
la cat de bucuroasa eram zilele trecute ca am reusit sa semnam actele pt asociatie,asa de suparata sunt azi....
m-a sunat avocata azi,sa-mi spuna ca mai are nevoie de 500 ron,pt capitalul asociatiei,in conditiile in care mi-a zis ca are nevoie de 700 ron,insa legea spune ca trebuie sa depunem dublul salariului minim pe economie,adica 1200 ron...efectiv nu mai am de unde sa iau 500 ron,de la bazar nu prea mi-a mai intrat nici un banut,aveam niste banuti,dar trebuie sa bagam masina in service(mi s-a stricat ambreiajul,Alina stie)...
marea mea rugaminte la voi si-mi cer mii de scuze ca indraznesc,dar nu stiam la cine sa apelez....credeti ca putem face o cheta sa strangem 500 ron/??(este doar un imprumut)cum ies actele asociatiei,eu pot recupera banii depusi pt capital,si vi-i innapoiez(asta insemnand sfarsitul lui martie,inceputul lui aprilie)....

va multumesc pt intelegere si-mi cer inca o data scuze daca va deranjeaza cererea mea si inteleg!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani Vivien(narcisa) & Miruna(vladis)va doresc sanatate bucurii si numai realizari!

Angi va doresc putere sa treceti peste toate cu bine.

Seara buna tuturor!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara!
La multi ani Miruna, vladis sa-ti traiasca domnisoara! Ce fata mare ai ! Intr-un fel, eu ma gindesc cu groaza la virsta asta a Aylei.
Multumim mult pentru urari! Azi am reusit si eu sa-i arat Aylei ce a cistigat, ca aseara nu mi-a mers deloc laptopul.Apropos de asta, imi spune : mami, stiu cum putem face rost de un calculator- de la buni( mama mea) dar trebuie sa te rogi frumos si sa faci o fata de catelus . Hmm... deci ea e foarte constienta de santajele astea emotionale , cred ca isi repeta "fetele" in oglinda.
Noi simbata plecam in Bulgaria la ski, atit am asteptat vacanta asta, si acum... nu mai am chef de nimic, pentru ca nu stiu cind ma intorc, daca o sa mai am un loc de munca .
Cornelia , ma bucur ca ai bagat un ochi si pe aici. Ce zice Maria de noua scoala?
Cris, Rox
Mi se pare mie sau dodo nu a dat pe aici de vreo 2 zile? Stie cineva ce-i cu ea?
Pupici tuturor!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Crix merci ..daca nu stii de ei asta este
Am vizitat azi un alt loc recomandat de cineva Italporte (usi italienesti) Mi-a oferit usile la 200 euro (cu tot inclus, 3 balamale, toc reglabil pe rotund, yala,clanta,montajul)...Arata asemanator cu Porta...doar ca sunt simple..arata asa:
http://www.italporte.ro/page7.html

ma cam atrage pretul....

Crix poate un consult orl ar ajuta. Ce varsta are? Sa nu fie o ribnita alergica...zic si eu...pe nevazute..

Felicitari Ayla!!!

200 de euro costa o singura usa?

Mergi la inceput