Mamici inimoase de Constanta - 141
Raspunsuri - Pagina 14
georgipuia spune:
Bine ai venit Simina De zumba, eu nu te pot ajuta, din pacate!
Referitor la cazaturile si loviturile la cap eu stiu asa... minim 3 zile trebuie urmarit copilul astfel: daca i se dilata pupilele, daca este mai inactiv, daca il doare capul, daca e ametit sau are senzatie de voma nejustificata, nu mai zic de sangerare nazala sau urechi. In aceste conditii se merge neaparat la medic. Sa dea Domnu sa nu fie nevoie!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Dodo-pui spune:
Simina1980 bun venit
despre zumba ti-au scris fetele
all
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mihaela77O spune:
Citat: |
007, ai tras chiulul, inca nu te-ai deconectat de la starea ta??? Maine te prezinti? Nu are rost sa iti mai zic ca expira abonamentul .... |
of,da am tras chiulul...
maine vreau sa vin,sa vad daca m aincadrez in timp....adica vreau sa ma duc sa fac ceva,ce-mi doresc de mult timp....dar n-am curaj...maine n-o sa am masina,dar sper sa ajung....
cum adica imi expira abonamentul?ce-s cu capu'?pai l-am facut la jumatatea lunii...trebuie sa ma lase sa fac cele 8 sedinte...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
simonapro spune:
Miha: abonamentul e valabil o luna de zile, dar poti sa te duci si in fiecare zi, numai sa faci toate sedintele
Dar de la sase, nu mai sta nimeni cu mine, sa vedeti ce super e?
Cris_82: pe unde umblii, ce mai face mica terorista?
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Simina1980 spune:
Multumesc de info,fetele si de asemenea multumesc de primire.
Eu activez la un alt topic(buburuze)dar cu siguranta voi intra mai des pe aici ca am vazut ca sunteti tare unite-numai sa ma obisnuiesc ca voi deja va cunoasteti bine.
Am si sunat la "zumba" si m-am edificat-sper doar sa si ajung-bine nu sapt asta ca am masina in service dar sapt viitoare fac tot posibilul sa ajung intr-o seara.
Va pup!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Ontica Camelia spune:
Salutare dragelor!
Simina bine ai venit pe la subiectul nostru!
Cornelia si noi am avut-o pe Teo anul trecut "cazuta in cap" la propriu, a cazut de revelion in cap si a tinut-o asa tot anul. Am fost la o petrecere de kopii (in martie), a cazut si s-a lovit urat la cap, avea jumatate din frunte umflata. Am intrebat mai multi medici atunci daca este cazul de analize sofisticate, si mi-a spus s-o urmaresc (exact cum ti-au spus fetele). In vara i-am facut RMN fiindca se vaita ca o dor capul, mainile, picioarele. Am dat banii degeaba, dar m-am linistit stiind ca este ok. Durerile ii veneau de la prea mult rasfat.
Va doresc o seara linistita!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
----------------------------------------------
Ionut Minoiu
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
lulu77 spune:
simina, poti veni cu noi la zumba, marti si joi.asa ai ocazia sa cunosti cateva dintre noi.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
Poze Mos Craciun DC
bazar umanitar
cris_82 spune:
salutare
sunt pasare de noapte ca al meu sot e la fibra si mie asa urat sa dorm singuraaaaaa...dar m-am dat dracu maine cand m-o lua fi-mea de buna si munca de la capat
sorry absenta,dar am avut la situatii de facut in ultima perioada de nu mi-am vazut capulclar o sa am un an plin..
am vazut ca avem si lume bolnavioara..multa sanatate si insanatosire grabnica,avem si fete care sunt in sesiune..felicitari pentru note si multa bafta in continuare,si avem si mamici care nu au fost tocmai cei mai cuminti copii,ci au facut numai nazbatii..lulu esti criminala
nu ma bag sa scriu la fiecare in parte ca sigur o sa uit pe cineva si nu vreau sa-mi umpleti frigiderul ,dar sper sa fiu la zi de acum in colo
dodo maine vreau de la tine o cafea
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
Dodo-pui spune:
Las cafa ,va doresc o zi frumoasa...
azi am "o caciula" de treba dar sunt prin zona
O zi buna tuturor!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!