Mamici inimoase de Constanta - 141

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gata ne-am inscris la Primavera
Vladis sanatate multa lui Vlad!..acum in vacanta s-a gasit??
Figuelle 200 de euro usa da...si un 10 % reducere...decit 180 de euro (cu tot inclus..inclusiv montajul,3 balamale nu 2 cum au cele de la Porta..etc).
Alina ce nabadaioasa ai fost!
Georgipuia..spor in actiunea Prima Casa 3...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza!

cris, dodo unde este cafeluta mea????

simo, unde esti? te odihnesti dupa Zumba de ieri? Eu am stat o ora, dar ea, fata constincioasa a stat doua ore...a ramas si la instructor

007, ai tras chiulul, inca nu te-ai deconectat de la starea ta??? Maine te prezinti?
Nu are rost sa iti mai zic ca expira abonamentul ....

vladis, cum stati cu mucii?

kim, am avut o copilarie minunata, pe care m simtit-o din plin, cate am facut..nu am pagini sa scriu...si mereu ii auzeam vb intre ei pe parinti si bunici..lasa, sanatosi sa fie ei!in aceeasi vara, capul spart de 2 ori, operata pe fata(unele poate au obs semnul meu de una purtare)caci am intrat cu capul in geamul de usa de la intrare in scara, operata in calcai ca am sarit in piscina intr-un fund de sticala de bere...si tot asa...mama saraca a zis ca daca scap din vara aia, am viata lungaaa

pup. ma duc sa ma injectez cu cofeina si revin.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata gagici
mai dar nu se mai termina cu frigul asta???? ca m-am saturat.
ai mie sunt nitel gutunariti.. Patrick in principal, mandra stranuta si ea de dimineata. nici la baschet n-am fost ieri.. spre dezamagirea copchilului.
pupici tuturor si sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata si de la noi!

Si la mine in casa se stranuta si tuseste. Maria a fost prima si au urmat baietii (toti trei ). Eu ma tin tare.

Vladimir se tine de boacane si a tot cazut si s-a lovit la cap in ultimele zile. Sunt cam ingrijorata. are si o stare nu tocmai bina, dar sper sa fie din cauza racelii. Oboseste repede, se intinde pe jos, duce mana la cap si zice au, ba chiar a scos o lingura din sertar si si-a pus-o la cap, spunand au-au .

De vreo trei zile tot stau si ma intreb daca e cazul sa il duc la doctor sau nu. Cazaturile s-au derulat asa:
1.acum vreo saptamana l-a "placat" Stefan si l-a trantit cu capul de gresie
2. acum trei zile a cazut in cap (efectiv in cap) din patut peste gratii. Cu toate ca a mai reusit o evadare din patut, acum cateva luni, abia acum i-am scos gratiile . A fost cea mai tare cazatura in cap la care am asistat, l-a luat si pe Stefan care reusea una asemanatoare cam la aceeasi varsta, dar de pe canapea.
3. acum doua zile a cazut din pat si iar a dat cu capul, dar de data asta inaltimea a fost mica
4. ieri a calcat pe o jucarie si a cazut pe spate pe parchet.
La toate astea se adauga alte lovituri si cazaturi... parca da cu capul in toate alea in ultimul timp . Radem de el ca are capul mare si probabil ca il incomodeaza . Pe de alta parte, chiar sunt ingrijorat.

Cred ca ma mosteneste, ca eu am tot cazut in jurul varstei de doi ani si nu ratam niciodata capul. Sper sa nu ma mosteneasca si la migrene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Salutare sunt si eu pe aici dar incerc sa mai invat putin inca 2 si ma duc. adica scap si de sesiunea asta apoi incep sa caut job obligatoriu.Va citesc sa stiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata inimoaselor... mai dar parca a fulgerat si ne-a adunat... Lulu semanam mai mult decat credeam: barba sparta, taiata in talpa tot in sticla ca si tine, intrata cu capul in gard deala de placi de beton Astea-s numai cele majore... cate au mai fost pe langa...

Multumesc de urare Kim... se pare ca certificatul energetic costa undeva la 2-3 euro per metru patrat util... deci la suprafata noastra e muuult... problema e ca e greut de calculat necesarul energetic, tinand cont de faptul ca nu este instalata centrala si sistemul de incalzire.

Intai sa optinem noul extras de carte funciara si vedem apoi ce facem si cu certificatul. Eu inca mai sper sa nu fie obligatoriu

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Aseara n-am stat chiar doua ore, ca ma astepta al meu sot, sa mergem pe fuga la o aniversare si in timpul asta ma sunau si copchiii, ca numai vin acasa , ma pierduse-ra.

Mie imi place tare mult la Zumba, la inceput mi se parea ca trece timpul asa de greu, ieri nu mi s-a mai parut asa, parca a zburat, dar din pacate am facut o intindere care m-a sacait.

Cornelia: sfatul meu e sa va duceti la doctor, nu-i normal sa-l doara capul, e bine verificat la cate cazaturi a mai patimit mititelul

Georgi: ce mult costa certificatul ala energetic, se mira pe ce sa mai ia banii.

Insanatosire grabnica bolnaviorilor!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salut!
Ma scuzati ca ma bag asa peste voi.Ma intereseaza si pe mine mai multe detalii despre zumba in constanta-va rog fetele care aveti un pic de timp sa-mi trimiteti si mie pm-multumesc.
In alta ordine de idei-sunt si eu o mamica din judetul Constanta(stau mai la tara) si sper sa ma primiti si pe mine in clubul "inimoaselor".
Va pup!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Cornelia chiar nu stiu ce sa spun.Teoretic trebuie mers la control...dar instinctul tau ce spune?!Pentru punctul 2 cazut in cap...as merge daca vad ceva schimbat (fata de starea lui in general)

Insanatosire grabnica bolnaviorilor mici si mari.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Simina, bine ai venit ..si te asteptam mai des.
Zumba, este la Casa de Cultura, de luni pana joi, de la 5 la 7, abonament 8 sedinte /80 lei sau full time 100 lei.Au si site...zumbafitnnes punct ro, parca.

Cornelia, tie ti se pare ceva schimbat, ciudat la el?
Nu stiu ce sa zic, Luca nu a luat cazaturi de fel..si in cap deloc, doar ca are darul sa se loveasca cu capul in marginea de la patul nostru, sau in colturile de la masa.
Ca sa stai tu linistita poti discuta cu un medic in care ai incredere, si il poti urmarii daca intervin ceva schimbari in starile lui.
Mai multe sfaturi utile poate iti spu medici nostri de garda kim si rox.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Poze Mos Craciun DC

bazar umanitar

Mergi la inceput