Ghiocei de Martie-Aprilie***300***
Raspunsuri - Pagina 32
chatonel spune:
mie nu-mi sta mintea la mincare, dar deloc-deloc
ce e mai rau e ca tre sa fac cumparaturile si nu stiu ce sa fac de mincare pt ceilalti (dragoana si taica-su).. ca daca io maninc numai proteine, lor tre sa le dau si altceva.
deschisei lista de cumparaturi si pe ea e suc de lamiie si atit, m-am blocat, sint total lipsita de imaginatie.
olishka spune:
Anamariame am vazut pe facebook filmuletul cu Eva si puzzel-ul
Este o desteapta si o frumoasa 
Simply ce sedinta foto mama-fiu ati facut voi doi
Tare frumosi sunteti! Si eu a tot zis sa-mi fac cateva poze cu David caci nu prea am. Mai astept sa dau kilele jos ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 

mababei spune:
Salutare!
Da' nu va dati duse de la capitol aniversar, ai
? Egalam la capitole, razboinicii lui Leonidas
! Eroine si noi
!
Ilinca, de tzoashca (tzoshti
) mi-am adus aminte si eu! Teribil de "inventivi", ce sa zic
!
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Chato, paste cu 4 feluri de branza ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
+un 1 sticla de vin rosu

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni
Gina2008 spune:
Hello 
Si eu am inceput regimul, chiar daca nu ma regasesc in nicio lista. Ilinca, cred ca voi merge totusi pe cel cu o zi aia, o zi aialalta. Ca mi se pare mai usor de tinut asa.
Am citit si eu povestea Evei Maria 

La multi ani, ca e ziua ei astazi! Si pentru ca am un sef inimos va aparea si la noi maine un material despre ea. Sa speram ca parintii vor reusi sa stranga banii de care au nevoie. Sa o ajute Dumnezeu! 
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
andiaroro spune:
Nu in "Toate panzele sus" era betivu ala, care doar cu visky fusese calmat bebeu si caruia i-a inlocuit Ismail continutul sticlei?
Chato- Poti sa bei si 2 kile de ceai dimineata, dar in transe de 2-300 ml
.
Ca asta-i "spilu" la cine se opereaza de stomac ca sa slabeasca. Nu mai are unde intra mancarea.
Altfel stomacul nostru e cam elastic, din pacate...
Am 2 prietene cu Dunkanu'. Una a slabit 4 kilograme si s-a lasat. Cealalta e inca pe baricade.
mababei spune:
Noi iar ne-am facut rost de ceva bacterii
. Acu' ceva timp (4-5 luni, cre'ca), la un control de rutina i-au iesit puiului in gatut la exudat si streptococul beta hemolitic si stafilococul auriu. Primul sensibil (natural) la penicilina, celalalt rezistent la ea (cel putin asa scria in antibiograma noastra). Asa ca, am optat pt. homeopatie. Am facut tratament 2 luni, am repetat analiza (la 2 laboratoare), gatut curat, curat. Vive l'homeopathie
!
Dar ceva nu-mi mirosea mie a bine, nici la intrare (ii mirose uneori gurita ) nici la iesire (nu mai detaliez
). I-am repetat analizele si avem iarasi streptococ in gatut si pentru ca noi ori avem doua, ori nici una, o lighioana pe nume shigella in scaun si ceva urme de amidon, se recomanda un test de digestie. Deci, punct si de la capat. Probabil tot spre homeopatie ne indreptam ca nu ma vad acceptand doua tipuri de antibiotice pt. cele doua bacterii. Ei, sa fie doar atat, ca-s minore, scapam noi si de astea
.
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Chato- Poti sa bei si 2 kile de ceai dimineata, dar in transe de 2-300 ml |
Da'cafea e voie? Ca eu fara cafea dimineata nu bootez...
De ex, azi, in ziua de lapte-branza-iaurt, am baut 2 cani de cafea cu lapte... E voie? 
No... io tot sky ma tin, kiar daca nu-s pe lista.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Eva Maria (23 aprilie 2009)