Ghiocei de Martie-Aprilie***300***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabyMi-a placut mult de Micsu are asa o fata ghidusa numai buna de pupacit si m-au dat gata ochii Evei, iar mami de Eva mika este una din fetele care mi-au intrat mie la suflet , na ca m-am destainuit.Fetele ce vor intra la cura de slabire va tin pumnii , din experienta mea de slabit , eu am tinut dieta daneza se gaseste pe net, este destul de restrictiva, eu am slabit 6 kg dar asi fi vrut mai mult, norocul meu ca inca ma ajuta metabolismul pt. ca stilul in care mananc si ce mananc acum ar trebuii sa am 100 de kile.Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
Saby, cum ai rezistat la dieta daneza?? Am fost si eu tentata sa o tin, dar nici nu indraznesc sa ma apuc de ea. Mi-e mai usor cu disociatul, si decat sa ma apuc de daneza, sa nu rezist si sa ma descurajez, am tras eu concluzia ca mai bine nu ma apuc deloc Stiam eu ca a tinut cineva dieta Rina, ca se tot lauda pe aici cu pizza , eu nici nu ma apuc de ea ca ma tem ca la ziua cu praji va fi dezastru. Dar am auzit intr-adevar ca multe fete au avut rezultate frumoase!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

uite eu aici imi calculez ce si cum sa mananc http://www.csid.ro/calory-calculator/

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

bine ca ai pus linkul.
asa ca aflat ca sunt la categoria supraponderali . trebuie neaparat sa slabesc minim 4kg ca fiu ok.
asa ca incepem galeria.

acum incepe sa-mi para rau ca ma duc la serviciu de marti, ca se dezbate tema care ma doare pe mine "kg", si nu o mai pot urmari. asa ca va voi stresa cu telefoane.
mergand la serviciu voi fi mai activa si nu voi mai fi tentata sa vad ce mai am prin camara, ca are sotul grija sa o umple de ciocolata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Floric, daca te consoleaza cu ceva, acu mi-am calculat si eu cu calculatorul ala al tau, si sint si eu incadrata la obezitate de gradul 1. Deci nu ma mai pot lauda ca sint "plinuta", sau "rotunjoara" sau "cu forme", ca-s grasa de-a binelea!

Ilinca, Bianca, mai ziceti o data pliiiiz cam cum e cu rezultatele dietelor astora. Stiu ca e si o chestie de durata, da....tare mi-ar prii niste rezultate vizibile dupa prima saptamina...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Apropo de mers la servici: este cineva pe aici care chiar sa se bucure ca face asta? Care sa nu aiba sentimente de vinovatie de nici o culoare?

Eu simteam nevoia de schimbare, desi as fi fost fericita sa o pot nega in continuare. Dar mersul asta la job este cumplit de obositor (pina mi-oi intra in noul ritm probabil) si, pentru mine, extrem de frustrant, caci am job cu program fix (8-16) si sef care tine la el si de el cu dintii, chiar daca de multe ori nu avem treaba de 8-16, si mereu mi se pare ca pierd timp pretios la munca, mai ales cind nu muncesc, in loc sa stau acasa cu copchilu....

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
FLORIC io am tinut Monti cam 1 an. Mai intai faza de dat jos, apoi faza de mentinere. Am dat jos lent si sigur - 0,5 kile pe saptamana - in conditiile in care am mancat ciorbe si mancare gatita. Deci, daca vrei mancare gatita, se poate, dar tre sa o gatesti tu. Daca te intereseaza iti dau un link cu rezumatul. Noi suntem mai multe montignace, Dyana a dat startul, apoi am aparut si io, Inapreda, cred ca si Anamariame a incercat la un moment dat...CRISTIAN (7.03.2009) --------------------------------------Where there's a will there's a waycioburi de viata in 3SILUAN are dreptul la viata!
Da, da, si chiar incepusem sa slabesc, doar ca nu am mai avut rabdare , vroiam rezultate spectaculoase intr-un timp scurt. Si au fost spectaculoase, s-a dat acul cantarului peste cap Olga, arati super, eu nu vad de ce esti tu nemultumita. Nici burta nu vad la tine, si daca mai faci si sport, la anii tai nu e cazul sa te ingrijorezi, o sa dai rapid jos.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza..
bantui si eu pe aici..
floric mi-am calculat si eu..si uite ce mi-a iesit

imc 18.37
esti o persoana subponderala
trebuie sa te ingrasi, calculeaza-ti un regim de 2400.3000 calorii

www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pisigri de ce nu ti-ai luat program redus de 6 ore? ca ai dreptul pana implineste copilul 2 ani. e din contractul colectiv de munca la nivel national.

eu ma bucur ca ma intorc la munca, desi va fi foarte obositor. am trecut odata prin asta, si stiu cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Salutare!

N-am apucat sa citesc nica din urma, ma bag acusi la o cursa de recuperare-viteza, sper sa poci ca piciul graviteaza in jurul meu si ma jumuleste cum ma prinde la calculator, dar am intrat sa va dau o veste buna (pentru mine): mi-au admis actiunea! Pana la urma se pare ca am dat de o judecatoare open-minded. Dar s-o zic si p-aia dreapta, si eu is destul de buna. Mai am un hop, ca e cu recurs dar sper sa nu se modifice semnificativ. De fapt deloc, ca mie-mi convine pronuntarea ( prejudiciul suferit a fost "cuantificat" neasteptat de bine ), dar sigur ei nu-s deloc incantati si-or sa arunce alta artilerie si mai grea in lupta. De data asta cred ca-mi ascut si eu gherutele, gata cu fineturile! Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata,

imi place mult mobilizarea cu (aproape) generala cu slabitul
asa ca astazi ma prezint doar cu un ceai neindulcit

de luni ma alatur si eu (ca tare as vrea sa scap de vre-o 4 kg - ca eu am o singura problema: ma ingras doar de la talie pana la genunchi) asa ca pana atunci stau pe margine si fac galerie

pisikule- nu dispera cu gradi ca incet-incet se va adapta si va manca, nu va mai plange si va dormi linistita

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si noua luni

Mergi la inceput

Mababei, bafta in continuare !

Petrean...impumuta-mi un geaman

Monique, la mine nu merge asa... Ca io-s doctorand pe un model de contract de doctorat de te doare capul, nici dreptul la indemnizatia de maternitate nu am avut, deci nici vorba de program de 6 ore. Cred ca face apoplexie sefu daca aduc vorba de asa ceva

Mergi la inceput