Pauza de gradinita

Pauza de gradinita | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Sunt noua la "Gradinita" si nici la mersul practic nu stam f bine.
Am fost o perioada la gradi, gen 2 zile, apoi imbolnavit, stat acasa 2 sapt, mers iar 2-3 zile... si tot asa... si din cauza unor diagnostice gresite, perioada respectiva a culminat cu o operatie. La recomandarea medicului care a operat-o, stam acasa din noiembrie pana... prin primavara.
Nu e vreo problema, cat suntem noi, parintii la serviciu, sta cu bunica, insa cere tot mai des la gradi, ca ii e dor de copii (exceptie facand una bucata fetita care a lovit-o).

Am incercat sa o sun pe educatoare, sa ii explic, dar nu raspunde la nr respectiv, iar la gradi nu am ajuns.

Ce as vrea sa stiu: exista o procedura standard, in cazul in care copilul lipseste mai mult timp de la gradi? Exista un fel de "exmatriculare", ca la scoala? Si va rog, nu radeti, , v-am spus ca nu stiu mare lucru legat de gradi.
Sigur ca vom lua scutire, avem acte doveditoare... o sa merg si la gradi, sa vorbesc personal cu educatoarea, sa stiu daca o mai pot tine acasa pe fi-mea, dar vreau sa stiu cum pun problema in cazul unui refuz sau eventual...abandon.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai daca din noiembrie n-ati mai dat pe-acolo si nu ai luat legatura cu nimeni sa anunti ca lipsiti motivat s-ar putea sa ai o supriza neplacuta si locul ei sa se fi ocupat acum in iarna cand stiu ca se mai face o tura de inscrieri, tocmai pentru ca se mai elibereaza locuri pentru ca sunt copii care nu se adapteaza si atunci parintii ii retrag.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ia urgent legatura cu directoarea gradinitei - presupun ca poti gasi si pe net un numar de contact - si verifica sa iti pastreze locul. In functie de ce iti spune te duci sau nu cu actele medicale. La noi la gradinita (de stat) stiu ca exista o reglementare conform careia daca nu duci copilul si nici nu motivezi medical lipsa - nu mai stiu exact perioada - copilul este considerat automat retras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

La noi la gradinita este afisat ca dupa 10 zile consecutive de absente neanuntate locul poate fi "eliberat" si poate fi ocupat de un alt copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Multumesc pentru raspunsuri, fetelor, am prins ideea!
La gradi noastra se fac inscrieri in mai si cum avem fondul clasei platit integral, ma gandeam ca nu se poate sa-mi scoata copilul macar fara sa ma anunte sau sa ajung eu pe-acolo. Bine, io-s de parere ca toti sunt corecti, ca mine.

La noi este o grupa speciala, de 4 ore, fara masa+somn si nu s-au inghesuit parintii sa-si inscrie copiii; eu am dus-o in ideea de a se obisnui cat de cat, cand va merge "pe bune" la gradi. Daca e de retras/ramas, e cam totuna, repet, copila are cu cine sa stea acasa(daca ar fi dupa mine, as da-o la gradi, la 18 ani...atat de mult urasc sa o trezesc cu noaptea-n cap ). Daca nu se mai poate, incercam la toamna.

O sa merg zilele astea, sa aflu exact.

Multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

La noi, gradinita de stat, daca lipseste mai mult de o luna, nemotivat, copilul isi pierde locul. Jr a fost 2 zile in noiembrie, in decembrie deloc (a fost operat de polipi), in ianuarie a inceput gradinita normal. Am sunat la gradinita si am anuntat.
Eu anunt la gradinita de fiecare data cand lipseste jr mai mult de 2 zile sau dau sms la educatoare (caci la telefon in timpul programului nu prea are cum sa raspunda).
Multa sanatate!

Teodora-Ana, de Mihail Vladimir (15.05.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=5" target="_blank">Junior chic

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Revin cu noutati...
M-am intalnit cu educatoarea si dupa ce i-am povestit ce aveam pe suflet , a spus zambind ca nu este absolut nici o problema, mai mult, ne vedem peste 2 sapt, pentru ca acum piticii sunt in vacanta.
Exclus sa pierdem locul. V-am spus eu ca nu e bataie pe locurile respective... si da, este gradi de stat.
Multumesc!

Mergi la inceput