In primul rand buna ziua si bun gasit! sunt noua pe aici... si sper k imi puteti veni in ajutor cu unele sfaturi:( Am si eu o problema sincer nu stiu cum sa o numesc. O sa o iau de la inceput am luat anticonceptionale logest timp de 8 luni recomandate de doctor nu dupa ureche.In luna septembrie 2010 am renuntat la ele. Inainte de pastile ciclul meu menstrual era ceva mai regulat in sensul ca dura 25-26 zile cu mici variatii, stiam cu o sapt ianinte cand trebuie sa-mi vina deoarece mi se inatreau sanii ma dureau imi apareau ceva cosuri. Dupa ce am renuntat la pastile ciclul menstrual variaza de la 21 la 26 zile respectiv in primele luni dupa pastile a fost de 23 zile 26 zile in noiembrie pe 20 am avut contact neprotejat(fara sa ejaculeze in interior)in a doua zi dupa terminarea menstruatiei. In decembrie am avut menstruatie pe 9-12 (ciclu de 25 zile) normal ca ambundenta etc. Pe data de 30dec-2 ian am avut din nou menstruatie(ciclu de 21 zile).In ianuarie urma sa-mi vina pe 22-23-24 cam asa dar intarzie.... intrebarea este dc imi intarzie cam care ar fii cauzele ovarele ma cam dor semn k as putea fi racita serios deoarece cu 2 sapt in urma am cam stat in frig vreme de 4 ore...Dar pot fi si alte motive....sunt cam speriata si nu stiu incotro s-o apuc si ce sa cred...Sunt si usor paranoia deci ma gandesc si la o sarcina Va rog mult un sfat sau o parere despre ce ar putea fii. Dereglare de la pastile raceala si cam ce as putea face sa scap de raceala( inafara de mersul la doctor k sunt constienta ca asta tre sa fac) Multumesc anticipat!
Anticonceptionalele pot da dereglari ale ciclului menstrual. Dar poate sa fie si o sarcina. Asa ca cel mai bine este sa faci un test de sarcina.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro