*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (477)
Raspunsuri - Pagina 8
blankar spune:

Stefan!
sa va traiasca flacaul Nico!
Doamne ce tare ma bucur ca se intorc acasa Siluan cu
Simo!
o sa fie acasa Micu de ziua lui

Ramo nu tu povesteai ca a fost operata soacra ta de colecist?
nu are piatra blocata pe canal de e asa de galbena?
fetelor,mai e cineva care ii da la copil lapte praf
am inceract sa ii dau lapte lui Eric de mai multe ori dar nu vrea
frate,imediat simte gustul diferit
Bitza ati fost la gradi?
pupescu
Nicoleta spune:
Multumesc mult pentru urari, sunteti minunate! De dimineata i-am dus eu la scoala si la gradi, azi am si urcat la clasa cu Stef. Ma uitam la el si nu-mi venea a crede ca au trecut deja 8!! ani! Ma apucasera nostalgiile! Acum 8 ani pe vremea asta il nascusem deja! Eram in salon deja, fericita si obosita... incercam sa ma mobilizez sa ma duc sa-l vad, din nou... Cum trece vremea!
Dudule, despre ce printesa zici tu acolo? Stii ceva ce eu nu stiu? ![]()
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
blankar spune:
Nico am tot uitat sa iti povestesc ca de o luna nu
mai mananc dupa ora 18
am slabit 2 kile dar hainele sunt mult mai lejere
ma si duc la sala unde fac bicicleta,eliptica si merg pe banda
sper sa ma tina!
dudurutza spune:
Ha ha, Nico te-am prins
Eu ziceam despre Mara, printesa prietenei tale, am retinut bine; dar tu te gandesti la alte printese, Doamne ajuta!
Blanka, bravo, sa te tina, sa te tina naravul 
O zi buna, plec la scoala 
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar Ramo nu tu povesteai ca a fost operata soacra ta de colecist? nu are piatra blocata pe canal de e asa de galbena? |

edit: i-am facut endoscopie,ecografii peste ecografii-nu are piatra pe canal, i-am facut chiar si RMN si nu are nimic...din cate am inteles este posibil sa fie greseala de operatie,adica vreun nerv atins sau vreun canal opturat ...ce-i de la Bucuresti au zis ca e vorba de reflux biliar si ca se poate rezolva prin operatie ,sa-i puna nu stiu ce drenaj...
din nou edit:bine,a ajuns in halul asta si din cauza inconstientei si incapatanarii ei pentru ca a mers pe principiul "tot ce zboara se mananca" -a plecat urechea la toata lumea ,ca asa a patit si X-ulescu si "las' ca ma fac bine,poate imi revin"

...pe o parte imi pare rau de ea,e o femeie buna dar pe cealalta parte ,am niste draci pe ea de-mi vine sa-i dau bataie
gudinde spune:

La multi ani Stefan!

Nico, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa creasca la fel de frumos si-n continuare!
Ramo ma bucur ca a ajuns soacra cu bine in Spania. Doamne ajuta sa o poate pune cumnata ta pe picioare.
zozela spune:
La multi ani,Stefan cel Mare si Drept!!
Nico!! Hmm..ne pregatesti ceva?

Mamica lui Mihai si a Mariei 
gbutucica spune:

Nico sa-ti traiasca STefan , sa fie sanatos, voios , sa va aduca numai bucurii si sa ajunga un OM MARE
LA multi ani! Stefan

si sper sa ma primiti si pe mine la voi in grup