*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (477)
Raspunsuri - Pagina 7
Nicoleta spune:
Multumesc, Alina! Multumesc, Bitza!
Si fiindca maine/azi am o zi grea, las de pe acum cafeaua mult-aburinda si cate ceva de-ale gurii! 

! Si muzica, si dans! 

Ca doar am baiat de 8 ani! Manca-l-ar mama pe el de frumos si destept! ![]()
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
mimonix spune:
Nico, sa-ti fie sanatos baiatul si norocos ca frumos si destept este! La Multi Ani, Stefan!

La Multi Ani si tie, Naty! Cu scuzele pentru intarziere
Mult succes in noile planuri si multa sanatate iti doresc!

Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mimonix spune:
Olga...toata noaptea v-am visat
Tot ce-mi amintesc este ca tu erai teribil de slaba ![]()
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
clauclau spune:
LA MULTI ANI STEFAN!

Sa-ti traiasca baiatul Nico, este super de isprava!

Luny, fara lapte musai, asa stiu si eu... in zilele cu pricina, nici gurita de lapte. Iar de laptele de la dozator de la Naturalia eu nu prea am auzit de bine...a patit-o si o colega de-a mea , si ea si copiii, fix in ziua in care a luat de acolo... Noi bem Milli, n-am avut deloc necazuri..Doamne ajuta in continuare! Pupici multi si multa sanatate Mufului scump.

Ooauuuu, ce veste minunata Naty!!!! Deci Micu' vine acasa!

Vreau sa vina primavara!!!! Nu mai vreau frig deloc!
tuchita spune:

LA MULTI ANI STEFAN!

SA CRESTI MARE, SANATOS, VOIOS, VOINIC!

Nico, sa-ti traisca feciorul!
Sanatate bolnaviorilor!
Eu nu stiu ce aveti cu laptele pasteurizat! Dupa stiinta mea, prin pasteurizare se distrug germenii si nu calitatile nutritive ale laptelui. ai mei beau Dorna sau Fulga de 3,5%.
Olgutzika spune:
Stefan
Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ramai acelasi copilas cu sufletul frumos!! Sa fiti fericiti, Nico!!!
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Mimo, 

sa te auza al' de sus
!
Nico, felicitari prietenei tale!!! Bravo ei!
Livi, nu stiu, muica, ce e cu durerile alea. Nu am avut, fereasca Dumnezeu, tot cu doua sarcini sunt si eu...e drept ca natural nu am nascut...Ne-ai amenintat cu pozele alea, ce faci!?!?
Irina, ce face buburuza?
Luny, Cami, cum sunt picii azi?
Gudinde, ia fa tu un referat despre compania 3M, aia care au inventat post-it-utile. Eu am citit intr-o carte groasa
despre cum se munceste acolo, cate produse au si cat pret pun pe creativitatea angajatilor, cum de au ajuns sa inventeze post-it-ul ( din greseala, dar cu creativitate au transformat-o intr-un succes imens ) O idee, sper ca gasesti pe net info corecte despre ei, repet, eu am citit in carti 
Si gata, la copii cu mine. Sunt la zi cu House si mai am de vazut 3 episoade din Grey, asa ca mai am si asta pe cap
.
Kisses
!
Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
deeapui spune:
Neata fetele
.
In primul rand sanatate multa pt putiutii bolnaviori! Nasoala perioada asta! Si sunt sigura ca e de vina numai incalzirea de acum 2 sapt, care a trezit la viata toti microbii posibili ! 
Ariel..super tutu !!! mai ales cel pentru marinarite!!!
Gudinde..si pe tine te cheama tot Andreea?..Ce misto ![]()
ASA MA BUCUR PT MICU!!!
Cat despre lapte..si eu tot cu T.nuva sunt de acord, am o ruda care lucreaza chiar la ei la fabrica, inainte a lucrat a D--anone si cica nu vreti sa stiti ce fac acolo!!!
LA MULTI ANI STEFAN!!!
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI ,STEFAN!!!SA FII SANATOS SI SA-TI BUCURI PARINTII PANA LA ADANCI BATRANETI

Ma bucur nespus de mult ca Micu vine acasa..chiar aseara m-am gandit la ei..doamne ajuta!!!
arielsuper ,super misto TUTU verde si TUTUitza
si mie tot asta imi place cel mai mult...
a ajuns al meu cu soacra la Barcelona-doamne ajuta! si sper ca cumnata mea sa rezolve "problema" intr-un fel...am vb cu ea la telefon si mi-a zis ca s-a socat cand a vazut-o ..se asteapta sa arate "rau" dar nu asa,e prea alga/galbena
..acum e pe maini bune ,sper sa se intoarca cat de cat sanatoasa...ca sa putem fi si noi linistiti..atat imi doresc...
Andru a plans de dimi cand l-am lasat la gradi,dupa tataie,dupa tati lui e care-l vroia "atum" ..dupa statul acasa cu tataie..off...
va
si va iube...
dudurutza spune:
La multi ani Stefan
Nico sa-ti traiasca copiii sa fiti sanatosi si fericiti toti! Sa traiasca printesa!
Sanatate bolnaviorilor, Matei si Iulia 
Naty, multumim de veste, mare este Dumnezeu, vine Micul cel frumos, nu pot sa cred! Asa o fericire am simtit cand am citit!
Gudinde, spor sa ai scumpa!
P.S. Ariel, minunate tutu-urile, asta verde este ceva