*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (477)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Daaa, prietena mea a avut epidurala de cand era cu dilatatie 4-5. A zis ca a fost super si ca DUPA epidurala i-a scazut si tensiunea care era aseara 15,9. Eu cred ca avea emotii mari...

Cu lucrarea ta, sincer, nu am nicio idee, Gudi!

Sanatate multa tuturor celor care au nevoie de ea!

Super vestile de la Simo!!

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Pai cum sa nu fie TUTU-ul creativitate??

Pai sigur se vor uita cel putin ciudat profii aia, cand le va zice Andreea ca "muza" mea la un TUTU, a fost cutia de "After eight"

edit: imi veni o idee. Andreea, te cunosti cu Sabina de pe forum? Ea este compozitoare...cred ca te-ar ajuta cu ceva idei, ca stiu ca este fata buna si saritoare.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Dar sa vezi ce ciudat se vor uita daca vin si cu demonstratia
http://3.bp.blogspot.com/_qZmf9l-HC1A/Sd0rXfQGEzI/AAAAAAAAC50/SF7Lvfw9e9k/s1600-h/001.jpg

Acum, radem noi radem, dar eu pana duminica trebuie sa scot un proiect si-s in plop si plopu'-n aer. N-am nici ideea, nici baza bibliografica, nici neuronu creativ nu s-a dezinhibat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Gudi, ma zi-mi o data titlul proiectului sau subiectul lui...

Mergi la inceput

Naty suuuper veste!
Inseamna ca Micu este mult mai bine. Altfel nu l-ar externa.
Este o veste excelenta si va fi o zi de neuitat intoarcerea acasa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Gudi, ma zi-mi o data titlul proiectului sau subiectul lui...

Pai din moment ce inca n-am ales tema, nici titlu n-am
Sa fie ceva creativ despre creativitate

La un moment dat ma gandeam la creativitatea artei culinare in Asia de S (Thailanda/India), dar m-am blocat la surse bibliografice.

Ma gandeam la un moment dat sa scriu ceva de fardurile minerale si creativitatea care sta la baza obtinerii lor. Dar problemele sunt aceleasi ca mai sus.

Poate fi insa orice alt subiect. Ideea e ca tb ales cumva sa se gaseasca surse bibliografice pt ca totusi proiectul, creativ, trebuie prezentat totusi intr-un mediu academic.

Recunosc ca in atatia ani de studii n-am intalnit proiect mai greu. Nu reusesc sa-l definesc. Sa stiu de unde sa-l apuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

andreea, la arta culinara, cel mai tare mi se pare Jamie Olivier...si are si carti aparute. cred ca te poti sfatui si cu Bucatarasul!

Mergi la inceput

sa va zic perluta de Teo: se juca cu ceva si tat'su il tot tragea de acolo si nu-l lasa, in gluma. la care, Teo, tremurand de nervi, striga la tat'su: "Provocitule ce esti!!! " , apoi imi zice mie, miaunit:"Mamiiii, tati ma provoaca!"

si, va prezint cel mai iubit TUTU al meu pana acum:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=149886471733791&set=a.142227669166338.41856.100001373170817

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, STEFAN!!! SA FII FERICIT SI SENIN! NICO, SA TE BUCURI DE BAIATUL TAU CEL MINUNAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

so,m-am facut verdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, dar verdeeeee stiti ce-i aia???cand am vazut cele doua buburuze
initial nu intelegeam ce vrea sa-mi zica Gudinde, dupa care am m-a prins ca iar si-a bagat coada facebokul asta

CEA MAI FRUMOASA VESTE!!!!!DOAMNE AJUTA!!!!!!!

va pup,gata, am plecat la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

ups, uite ca avem un sarbatorit, deci bem si mancam azi!!!!

LA MULTI ANI STEFAN< NICO SA_TI TRAISCA BAIATUL, DE FAPT AMANTREI!!!!

Edit:hai ca neuronu' ma lasa la ora asta, la fiecare mesaj uit sa-i zic lui Ariel ca-mi place TUTU-ul cu verde
cand ai zis ca muza ta de inspiratie a fost cutia de after eight, m-am gandit ca l-ai facut exact cu culorile alea: verde inchis cu negru,ia sa incerci cred ca ar iesi superb

gata acum chiar ca plec, dar maine vin sa beau cafeaua de la Nico si ce bunatati ne mai da ea

Mergi la inceput