*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (477)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Matei striga prin casa: "Papa, wo bist du?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nici eu nu stiu preturi, am inteles ca variaza in functie de complexitate, tre contactata tipa direct.. oricum, am inteles ca nu te jupoaie de tot, poate doar putin.... chiar nu stiu, o voi cauta eu la un moment dat, oricum, s-o intreb cate ceva..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata!

Ma pregatesc de duca, dar am zis ca trebuie sa va salut .

Tuchi, sa iti fie de bine petrecerea de aseara . Si spor la torturit

Naty, inteleg, stai linistita, nu e niciun bai. Fa cum simti ca e mai bine pentru tine sa faci . Hai, fruntea sus, ca nu e dracul asa negru!

Miha, ! Nu stiu, zau, ce as putea sa iti spun . Decat ca e firesc sa te loveasca...nu te impotrivi starilor astea, trebuie sa ai si tu o supapa cumva. Te imbratisez tare tare!

Gata timpul, trebuie sa imbrac trupa, va pe toate!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

'neatza!

natyo imbratisare stransa-stransa pentru ca am vazut ca ai nevoie

Felicitari puiutilor cu rezultate FB sa o tineti tot asa...

va multumesc frumos pentru cuvintele adresate ,in situatia noastra nu numai medicii au fost de vina ci si soacra mea..dificila femeie cand vine vorba de sanatate,spitale ,internari etc... ieri am vb cu cumnata mea si era plina de draci din cauza soacra'mi..

tuchi f frumos ca ati iesit la restaurant asa face si Andru,cand mergem la Mc sau in alta locatie vorbeste tare,bate cu piciorul in scaun..tot sa faca zgomot.si de ce-i zic deaia face mai rau,asa ca-l las in pace pana se linisteste...

miha te si te imbratisez cu drag...cred ca e normal sa mai ai momente cand ramai cu gandurile si suferinta ta,ar fi bine sa te descarci intr-un fel,sa nu arati ca esti puternica ca e grea suferinta interioara

eu va pe toate si va doresc un WE placut si fara gerrrr,pe care nu-l mai suport

sa auzim de bine !!!

Mergi la inceput

Pfiu, ma vad neoita sa ma laud si eu cu Stef. Desi nu stiu inca decat 3 medii: Mate, Cunoasterea mediului si Germana. La primele doua are nota 1 :)) (maxim) si la Germana are 2 (echivalentul lui B). Ceea mi s-a spus ca este excelent, dat fiind ca el a facut cunostinta cu germana acum un an si 5 luni!! Eu sper totusi, in secret, ca va fi candva de 1 si la germana . Multi colegi, vorbitori nativi de germana, au 2 la germana :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ce fain Catalina ca ai hotarat pana la urma sa-ti sarbatoresti ziua in formatie completa! Adevarul e ca pentru ei esti, deocamdata persoana cea mai importanta din viata si ar fi fost pacat sa lipseasca tocmai ei de la petrecere.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

neata
Olga, Nico...am vazut ca ma strigati dar nu am avut cum sa scriu ca Antonia a stat lipita de mine.....
Buburuza este mai bine, de ieri ii dau antibiotic.Sa vad cum evolueaza azi, maine.....
sa vad ce leacuri babesti gasesc pentru tuse pe net, ca siropurile vad ca nu o dovedesc...tuseste rar, dar si cand o face.....

Tuchi, m-am amuzat de Ilinca si Seb, cred ca pe tine te-au enervat, dar mi-i inchipuiam cum fac .......

Luny super torturile, chiar azi noapte am cautat modele pe net, (de unde m-am inspirat si pentru torturile Antoniei) pentru o prietena careia ii organizez botezul ca sa-l facem la Alice, dar poate ma pui in legatura cu tipa sau ii trimit un mail sa colaborez cu ea

Da, eu confirm ca sunt scumpe (vorbesc de ce i-am facut eu Antoniei la ALice) nici ea nu cred ca o sa le dea la preturi foarte mici ca-i de munca la ele.

ma duc sa hranesc familia, revin cand am un pic de ragaz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Na...rezultatul explicatiilor date copilului...Ca sa nu mai planga dupa mine i-am tot spus, si eu si bona, ca mami merge la serviciu pt ca numai asa ii poate aduce rochite, jucarii si ciocolata, etc. Ce concluzie a tras fata ca e de facut? "Mami nu mai mege a sevici, veau sa meg eu a sevici!" (adica...nu te mai deranja tu, ma duc eu sa mi le iau singura de acolo...)
Luny, Doamneee, cum arata torturile...Tu n-ai vazut cand am facut pe FB intrebare mare ca nu stiu de unde sa-i iau Iuliei tort??? (ca, apropo de subiect, no way sa fac eu vreodata asa ceva-oricum la dulciuri in general sunt zero barat!) Ma rog, pana la urma i-am comandat de la Tip Top unde preturile sunt net mai rezonabile decat orice altceva am vazut, e un tort cu un "tren de circ", o sa-l pozez oricum maine, sper sa iasa fain. Dar alea de pe site mori cand le vezi....Si ieftine clar n-au cum sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Naty, de ce nu m-ai intrebat pe mine, ca te trimiteam la ALice,si-ti dadeam modele de pe net sa-ti alegi, ca fac orice acolo, si sunt si bune la gust fata de alte cofetarii...eu numai acolo am facut:la botezul Antoniei, la un anisor ,la doi si acolo il fac si de trei anisori.
Na, stii ca eu nu am facebook????daca imi fac fac si din ala inseamna ca nu mai dorm noaptea ca restul timpului este ocupat......dar nu se stie cand ma loevste si pe mine "virusul"

Mergi la inceput

http://www.chezmanu.ro/aniversari.html

Eu de aici le-as comanda torturi in Bv :).

Mergi la inceput