*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (477)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Luny m-am uitat mai bine pe site: 70-120 ron/kg in fct de complexitate. Clar alea care ne-au dat gata sunt lucrate, deci 120 lei/kg.

Nicoleta foarte frumoase torturile de la Brasov.

Bitza am auzit si eu de Alice, dar sincer n-am cumparat de acolo niciodata. Inainte luam de la Ana (care acum nu mai e cea fost) si apoi am trecut la Maria din Aviatorilor. Au un tort sarlota de fructe de padure invelit cu martipan dupa care e inebunita toata familia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

http://www.chezmanu.ro/aniversari.html

Eu de aici le-as comanda torturi in Bv :).

Superbe!! Dar departicel...
Na, nu degeaba toata viata mea m-a bantuit gandul mutarii la Bv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Felicitari tuturor puiutilor studiosi, cu FB in carnet.

Nico eu zic ca este excelent rezultatul lui Stefan tinand cont nu numai de faptul ca nu-i un an jumate de cand a inceput cu limba asta, dar inceputul a fost mai dificil la prima scoala, apoi copilul la scoala e cu germana, ca in casa e alta limba. Deci, FELICITARI. E un copil destept foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Naty, eu ziceam de mine :). Insa ai dreptate, Brasovul este un oras fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Am cumparat medicamentul ala, Naty, am si luat o pastila, inca una maine dimi si gata.. oricum, azi sunt bine!! n-am vazutr pe FB, bre, ca nu mnonitorizez nonstop nici aici nici colo, daca stiam ca vrei tort iti spuneam,oricum e scumpel, dar ptr cine vrea ceva deosebit si mai sanatos decat ce e in comert, si are si banii, merita!..asadar, nu o mai sun de ziua Mufului, ca ma ruinez..
plecam la Auchan la shopping...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eu m-am dat pe torturile raw. Dupa ce primele mi-au iesit cam fleoscaite, de ceva vreme mi s-o dat mana si-mi ies si aspectuoase. De gust nici nu mai vorbesc, aroma acestor torturi este atat de intensa, iar dupa cateva zile, cand acestea se intrepatrund, sunt chiar mai bune decat in prima zi. Si da, imi raman si pe a doua zi, si pe a treia, pentru ca sunt foarte satioase.

Edit: va trebuie un blender puternic - de la 1000W in sus, altfel riscati sa-l ardeti si/sau nici sa nu va iasa compozitia cremoasa.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Cristina, tocmai ce am primit site-ul asta aseara de la o prietena, ce i-a luat interviu Ligiei, ea fiind repoter la emisiunea lu' Carmen Bruma de la Realitatea.. studiam intens si eu

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Fetelor si eu caut niste torturi dar ma ieftine asa k se apropie cu pasi repezi ziua picei si na trebuie musai cumparat un tort.App felicitari picilor cu FB in carnet la mai multi.Sper sa gasesc si eu niste torturi ami ok,am gasit momentan la georgi's acum sa vedem ca mai este pana pe 3 martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

am intrat acum pe site-ul cofetariei de la Alice, si vad ca l-au innoit si au pus si toate modelel de torturi facute, inclusiv pe al Antoniei de la doi ani, este modelul 67A, bine acolo este mult prea verde fata de cel real, dar am sa caut poze cu torturile facute acolo, inclusiv buburuza acolo am facut-o:
http://www.cofetariaalice.ro/categorie/torturi/torturi-personalizate/catalog-aniversare/page/11/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cristina, sigur voi incerca si eu tortul cu menta, eu sunt lesinata dupa combinatia ciocolata/menta.
luny, superbe torturile tipei!!! macar, asa de privit, caci eu never never nu as da 120 lei pe kil!!!
stiu ca era si o tipa pe forum care facea niste superbitati de torturi, parca la capsunele la odisee, dar tin minte ca nu era din Bucuresti.

eu recomand tortul Minola facut de cofetaria Nicola. Din cate stiu sunt destule cofetarii Nicola prin oras. Este un tort din "mouse" de ciocolata si "mouse" de lapte, cu glazura fina de ciocolata deasupra si are la interior visine din visinata. este o bunatate! din cate tin eu minte era cam 28 lei (+/- 2 lei pe kilogram). Nu mai stiu exact, dar ma pot uita pentru cine este interesat, ca am o Nicola jos la bloc

Multumim de felicitari, fiica-mea umbla peste tot cu carnetul dupa ea si se lauda .

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput