*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (477)
Raspunsuri - Pagina 15
bitza037 spune:
hello
amintrat sa ii urez si eu de bine lui Tuchi si am ajuns direct la masa![]()
Tuchi, La multi ani sa ai parte de tot ce-i bun si frumos, si sa fii fericita si implinita pana la adanci batraneti!!!!!!
uite si un buchet de flori din pareta mea

gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gbutucica a iesit socrela mea din spital, la o sapt dupa operatie, astptam sapt viitoare rezultatul de la biopsie. ea se simte bine dar a suferit un mic soc la aflarea vestii ca nu mai are in burta decat intestine si organe vitale .mergem si mai departe |
Stai ca m-am
toata. Pai ce-a patit? Iertare, poate ai scris dar am uitat sua n-am citit.Multa sanatate! Sper sa se refaca dupa asa o operatie.
Dar stai ca acum m-am
si mai rau. Cum adica a suferit un mic soc? Pai, au operat-o fara consimtamantul ei? Fara sa-i spuna ce-i fac si ce-i scot? 

luny spune:
cand sa beau si eu un vinutz cu Tuchi aici, sunt lovita-n aripa de nu mai stiu d emine... ma doare stomacul intr-un haaaalll

n-am patit asa ceva in viata mea! cand stau intinsa sau pe scaun, mai e cum e, dar cand ma ridic, ma lesina!
.. si credeam ca am ranitidina acasa, si nu am, am luat doar niste debridat, oricum, imi facusera la cabinet la mine un cocktail de nospa, scobutil si metoclopramid, spoi am luat si o pastila de ranitidina.. ma asteptam sa-mi treaca de tot, insa de vre 2 ore, iar ma simt naspa... mi-e teama sa nu fie mai nasol...uffffff
...si maine lucrez...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
Naty, dupa cum bine a zis Olga: "cainii latra caravana trece". Sti barfa asta rautacioasa de colt de strada/culoar/cabinet intra in categoria acelor activitati care eu consider ca spun totul despre persoana care le face/spune si nimic despre persoana despre care se spune. Important e sa fi tu sanatoasa si sa-ti vezi de viata ta cu capul sus si constiinta impacata ca ai luat decizia corecta pentru tine si familia ta.
Pacat de indiscretia sefului. Asta e. Insa, reiterez foarte apasat: demisia nu se depune (caci pana atunci te poti oricand razgandi si ramane in spital) pana nu ai din cealalta parte oferta de angajare scrisa, semnata si stampilata.
gudinde spune:
Fetelor, dupa cum ma asteptam, n-am avut noroc, stelele nu s-au aliniat, n-am cazut pe gheata, nu mi-am luxat nimic, sunt ok, deci de luni o iau de la inceput.
Luny, de ce nu-ti iei un medical cateva zile? Cu o criza din asta de stomac nu-i de joaca. Faci cateva analize, stai si nu linistita un pic.
Imi pare rau dar mai mult decat medicamentele pe care ai zis deja ca le-ai luat, chiar nu stiu ce ai putea sa mai iei.
luny spune:
gudi cred ca nu mi-am dat seama cat de nasol e... eu tot speram ca trece, niciodata nu am mai trecut prin asa ceva, poate m-a mai jenat stomacul,dar la modul superficial, sau am avut mai indigestii/balonari etc, dar m-am reparat ff rapid ptr ca nu a fost nimic serios niciodata... deja e a doua zi.. maine nu am cum sa nu ma duc, dau peste cap toata treaba.. daca si luni ma simt tot rau, o sa sun sa-mi dea medical, nu stiu... dar eu tot sper sa fiu bine maine!
ma duc in pat..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Luny, pana ajungi la niste investigatii mai de Doamne ajuta, daca va fi cazul, te sfatuiesc ca, mai bine decat ranitidina sa iei Omez sau ideal)Nexium-asta e scump dar iti iei si tu 2-3 pastile. Se ia, oricare, 1/zi dimineata pe nemancate.
i tine-ne la curent.
Olga, Tonic, Zoze, Nico, Stela, Gudinde 

-am avut si am mare nevoie de cuvintele voastre si iata ca ati simtit...
mihatp spune:

TUCHI 

sa-ti pastrezi efervescenta cat mai mult timp iar cafeaua ta sa fie vesnic "imbunatatita" de dragoste
sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
pui frumos si destept de Nico
sa devii un adult asa ca mama ta, calda si prietenoasa, sa fii sanatos si fericit!
mihatp spune:
multumesc ca intrebati de mine
eu sunt... cand, cum.
acum, ca socul initial a trecut, parca e mai greu. incerc sa ma tin ocupata, cu Luca si cu munca. dar cand sunt singura ma cam loveste.

la o sapt dupa operatie, astptam sapt viitoare rezultatul de la biopsie. ea se simte bine dar a suferit un mic soc