*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (477)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Repede-repede de la cabinet...
LA MULTI ANI TUCHI!
Si iti doresc tot ceea ce-ti spusei deja la telefon...
Ramo, fara cuvinte, fara cuvinte, fara cuvinte....
Stiti, exista intr-adevar destule lucruri pe care medicina in Romania in general nu le poate rezolva din saracie si lipsa mijloacelor. Exista LOCURI din tara asta in care anumite probleme nu se pot rezolva sau nu se pot diagnostica din lipsa de dotari sau personal. Dar...ufff, ma ia cu transpiratii de revolta...exista boli/patologii pentru care o simpla discutie cu intrebari logic puse si un simplu stetoscop pus naibii acolo unde o facultate intreaga ar fi trebuit sa inveti cum si unde sa-l pui detecteaza macar in mare problema. Tara de rahat si meserie de aur facuta de toti cretinii...
Eu nu-s prea bine, asa cum corect a simtit Olga...Nu numai ca inca n-am batut palma la noul loc de munca dar...sunt si pe acolo restructurari si alea-alea...ma rog, cert e ca deocamdata pt luna februarie se amana proiectul de plecare. Cum insa seful a avut "amabilitatea", in ciuda rugamintii mele, sa faca publica tuturor plecarea mea-iata ca, desi-s in pom, am ajuns subiectul de barfa nr 1 al zilei si-s bombardata de intrebari, comentarii si explicatii de care nu aveam deloc nevoie pt ca si asa mi-s suficient de suparata...
Dar in fine...sanatosi de-om fi, toate s-or rezolva intr-o buna zi cu soare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ziua buna!
Nu am temele facute si nu pot face scrisorica
Doar imbratisez mamicile cu pui bolnaviori,le urez sanatate micutilor,parintilor/socrilor bolnavi si pup apasat intreaga craca!

Olga,nici Maria nu pune gura pe biberon.Dar deloc.Am incercat toate tetinele posibile-nici vorba sa se atinga de ele.Parca ii pui ardei iute pe limbaVrem nu vrem,suntem "condamnate" sa ne tinem aproape..

Felicitari invataceilor iminenti!

Cand vine Micu' acasa??

In alta ordine de idei-maine am drum la Bucuresti si nu zabovesc mai mult de ora 13.00(sper)Daca simtiti pupici pe obrajori,sa stiti ca-s de la mine
Poate reusesc sa descarc cateva poze cu trupa vesela..
Pupiici!

Mamica lui Mihai si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Naty

Mamica lui Mihai si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ma bag si eu ca musca... cred ca FTK si gradi nu se conditioneaza reciproc. Imi pare rau ca nu am putut sa il dau si eu pe Stef, dar aveam o bona asa comoda! Abia am reusit sa o conving sa il duca la Lexis!!
Este adevarat ca era departe, insa nu trebuia decat sa se urce in autobuz, sa coboare si sa schimbe un altul, din aceeasi statie... unde mai pui ca in ora aia ea STATEA...

--------------------------------------------
A venit Craciunul! A trecut Craciunul...

Mergi la inceput

Naty, imi pare rau ca uite, s-a creat situatia asta... insa eu spun cum ai spus si tu, afli de ce fel de oameni esti inconjurata fiindca situatiile-criza scot ce este mai rau in oameni si nu de mult ti s-a mai aratat asta. Fruntea sus, fa ce crezi ca este mai bine pentru voi, pentru tine, si Dumnezeu sa te ajute!

Mergi la inceput

Uneori imi doresc sa fie mai ascuns de ochii lumii forumul asta... sau macar subiectele la care scriu cu drag....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,capul sus!Fii tare!De ce trebuie sa te intereseze ce zice x sau y?Tu iti stii telul foarte bine,ai aflat ce vrei si ce iti doresti de fapt,in conditiile care sunt,asa ca nu ramane decat sa te rogi Domnului sa iti vegheze pentru a fi ok si a ajunge acolo unde ti-ai propus.Lasa restul in pace,la ce bun?Stii ca oriunde sunt oameni rai,nu avem scapare...trebuie doar sa ne impunem noi sa privim inainte,sa nu ne lasam intimidati,sa avem bine implementat in noi ceea ce vrem cu adevarat,deci de noi depinde totul.Fii increzatoare in stiinta ta,in ciuda restructurarilor care sunt/pot fi oriunde,mergi inainte cu speranta si dorinte.Mi-a fost dat sa invat ca dorintele aprinse se pot indeplini daca intr-adevar credem in ele,dar fara ganduri tematoare,doar cu speranta si o rugaciune.Pup tare.

Iarta-ma daca mi-am permis,dar,din suflet am tinut sa-ti spun ce simt citindu-te..ca intre priteni.

Sa aveti un vikend minunat

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

LA MULTI ANI, TIZA MEA! Sa fii sanatoasa si fericita mereu, sa te simti iubita si apreciata dupa cum meriti.

Ramo m-ai lasat fara cuvinte cu ceea ce ai povestit despre soacra ta. Sper ca acolo, sub supravegherea cumnatei tale, va reusi sa-si restabileasca sanatatea si sa-si reia viata in mod normal, pentru confortul ei si al tuturor celor din jur.

Multumesc fetelor pt felicitarile la adresa Antoniei. Felicit si eu toti scolarii crengutei, sunt sigura ca toti au numai rezultate bune.

Eu pe Antuca o incurajez mereu sa participe la competitii, sa citeasca, sa invete, toate pt ea, nu o stresez cu rezultatele, dar uite ca mereu ma surprinde cu rezultate bune (mai ales la matemmatica si engleza pt ca nu lucreaza deloc in plus, doar ce face in clasa si ce mai prinde din joaca) Abia astept sa ne petrecem mai mult timp impreuna saptamana viitoare, nici nu i-am spus, va fi surpriza, ca altfel se agita tot timpul pana atunci si nu se poate bucura prea mult de moment.

Naty
Ma bucur pt Muffy ca e mai bine, multa sanatate si gargaritei Antonia lui Bubu mic, lui Stef si lui Vlad. Sa se intremeze repede si sa se tina departe bolile de ei.

Miha ce faci, cum mai esti?

Numai bine tuturor, sper ca relele sa se tina cat mai departe de crenguta si sa ne revedem luni numai cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Noi avem numai copii destepti ! Felicitari Razva, Alex si Alexuta ! Bravo, mamici, aveti de ce sa fiti mandre !

Naty, cainii latra, caravana trece...gura lumii nu o vei astupa in veci. Tu vezi-ti de drumul tau in continuare! Iar cu schimbarea jobului..o sa se intample cand va fi mai bine. Si daca nu va fi sa fie, nicio paguba, inseamna ca nu e locul tau acolo Important e ca ti-ai dat seama ca ai alternative, ca te simti bine in atare situatie, o sa iti gasesti locul, nu se poate altfel

Zoze, as vrea niste pauze saptamana asta, ca am de alergat nitel. Duminica viitoare il botezam pe Vlad, am o halaciuga oribila, nu am cu ce sa ma imbrac, tre' sa comand tort, cruciulite, tot felul de minuni...E exclus ca Sophie sa nu mearga cu mine, ca suntem lipite, si ma seaca sa tot "scoate scoica-baga scoica" din masina...l-as mai fi lasat cu mum, dar nu, nu se poate No, aia ii, ca maine trec doi ani si devine totul mai usor

Mai viu

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

hai salut!
Multumesc din nou pentru urai, sunteti cele mai bune prietene!

hai sa va dau si ceva de haleala ca poate sunteti flamande!
si poate va e si sete!
Hai noroc!

Mergi la inceput