*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (477)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

LA MULTI ANI, CATA DRAGA! SA FII SANATOASA, SENINA SI FERICITA! PUPICI!

olgu suntem bine acum! nu a mai varsat deloc Matele meu, papa ff bine, diseara ii dau lapte..
de fapt soacra-mea ii va da, ca e la ea de aseara... uite cum a venit vremea sa se implice, vrea nu vrea, caci tata si-a gasit un job, mama nu a putut lipsi de la munca, si asta e... la mine s-o iau 2 nopti, ar insemna cosmar, ne-am calca pe bataturi, plus ca nu prea am avea care cum dormi.. asa ca aseara, cu inima stransa, l-am dus pe Muf.. si a fost chiar ok\1 a dormit f bine, a papat tot ce i-am lasat (EU, da, i-am dus mancarea la pachet, ca ie grele astea)
mai am o noapte de stat cu dor si grija lui, si maine il ia liviu cand iese de la munca, eu lucrez si maine
Alyfel, mie mi-a fost rau ieri toata ziua, groaznic, greata grupa mare, cum nici in sarcina n-am avut... nu am mancat nimic, macar de varsam, sa ma linistesc, dar nu... m-am chinuit asa toata ziua, plus o stare de sfarseala, epuizare, mi se inchideau ochii de stare de rau.. si ceva .. cred ca am si eu o viroza digestiva, ceva... acum ma roade stomacul de foame, dar nu pot manca!

in alta ordine de idei, aseara am reusit sa ajungem la demo la FTK, si mi-a placut. Matele a reactionat binisor, nu a fost nici f atent la ce era acolo, dar nici indiferent, caci el era ff preocupat sa ajunga la niste creioane colorate, iar cand i s-au dat, a desenat si se tot ridica sa si le recupereze de la alti copii care le mai luau si ei.. dar a urmarit din poveste, a raspuns la cateva intrebari, a inteles si a zis ca i-a placut la gradi si mai vine acum, ramane sa ne decidem noi cand incepe, as mai sta pana in martie, se iesim din iarna..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Ramo sanatate soacrei!
Groaznica experienta. Ce sa zic ... mi-am adus aminte de cum eram eu cu mama care se simtea rau si am dus-o peste tot. La Fundeni, ne-a trimis acasa de parca ar fi fost mama o nebuna mincinoasa. Dr. n-a vazut nici macar lichidul acumulat la plamani, desi avea radiografia in mana. Pana la urma s-a dovedit ca mama avea tromb-embolie pulmonara si numai DD a tinut-o in viata toate lunile alea, fara tratament.
Iar medicii buni, aia care mai sunt, incet, incet, ori pleaca in strainatate, ori aleg alt drum ca Naty. Trist dar ... asta e!

cam asa ne-am simtit si noi,neputinciosi si de parca am trai in vestul salbatic...toti se legau numai de faptul ca a fost operata si din cauza asta ii e rau,acum in ultima parte,nestiind ce are la plamani,am pus baza numai pe acel reflux biliar ,dar defapt ea avea o alta problema..in fine ,e si ea vinovata pentru ca a amanat,a refuzat sa mearga in alt oras,Bucuresti,si uite unde s-a ajuns...

Mergi la inceput

Ramo, omg!! sanatate soacrei, prin cate trece...

felicitari copiilor isteti, olimpici, si cu note mari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

LA MULTI ANI, TUCHI DRAG!SA FII MEREU FERICITA SI IMPLINITA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Felicitari scolareilor!!! Si bulina mea are numai FB
Ramo, Doamne, ce noroc a avut socrela ta ca a plecat din tara asta
Luny, ma bucur ca e ok Matei

Bubul meu a cules din spital o enteroceva, de cand am ajuns acasa zice ca-l doare burtica, nu mananca aproape nimic, a varsat de cateva ori, e marait...ooofff...
Are de luat o multime de medicamente si mi-e groaza sa i le dau pe stomacul aproape gol, nici nu-l pot forta sa manance...sunt suparata tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fetele,

La multi ani Tuchi!
La multi ani Stef!

Multa sanatate bolnaviorilor, felicitari scolerilor.

Bubu eu lui Patrick cand a tusit si nu mai scapam cu nimic de tuse am incercat o "babeasca" poti incerca si tu la baietii tai... 3/4 dintr-o foaie A4 pt ca Patrick e mic intepata cu un ac toata foaia si unsa cu ulei aplicata pe piept de seara pina dimineata eu i-am "fixat-o" cu o fasa de tifon sa nu cada... era dupa 2 sapt de tuse ... se trezea noaptea in fund sa tuseasca...si dupa 3 zile nu a mai tusit... o fi intimplare...o fi fost sf bolii... o fi fost foaia cu ulei...nu stiu dar rau nu cred ca face.

pupici la copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Va pup pe toate...am gandurile cam cracanate,dar o speranta de bine..atat.
Asa ca de altele nu mai zic (ca nu mananca copilul etc),ca incerc sa pun subconstientul in ordine,sa vada doar partile bune,nu-l mai zapacesc.Doamne ajuta sa fim sanatosi.

Si apropo,va recomand o carte excelenta:"Puterea Extraordinara a subconstientului tau - Joseph Murfhy".O sa-mi fac timp,daca sunt doritori,s-o pun pe mail-ul comun ca o am in pdf.

Mi-a placut ce au spus Gudinde si Ariel referitor la schimbarea job-ului Nataliei.Naty,stii ca-ti tin pumnii si ca trebuie sa fie bine,da?

Ma bucur enorm sa aud vesti bune despre Micu.

Mimo,trebuie,dar treb. sa-mi spui cine-i amicul meu cu fratele,ca moor de curiozitate...asta ca toti cei 110 preteni chiar sunt cunostinte-prieteni,amici.So,eu stiu ce mica-i lumea!F tare cum pare asa mare lumea prin ochii nostri!

Anyway,diseara ii fac o bucurie sufletului meu si sper sa dansez in ritm latino.Asa ma incarc cand imi fac mici bucurii!!Si astea nu se pot rasfrange decat pozitiv asupra mea si a celor din jurul meu..haha...

Miha,cum mai esti?

CATA,LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE TOTA LA VITA!! iti transmit si aici.

Sanatate bolnaviorilor.Un sfarsit de saptamana minunat!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

a iesit socrela mea din spital, la o sapt dupa operatie, astptam sapt viitoare rezultatul de la biopsie. ea se simte bine dar a suferit un mic soc la aflarea vestii ca nu mai are in burta decat intestine si organe vitale.
mergem si mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Doamne,Ramo,ce povestesti tu...imi pare tare rau.Sanatate ei.Despre Romanik,.

Felicitari scolareilor.

Luny,nu cumva?Sanatate.

Eu cu privire la FTK consider ca e o graba,inainte ca puiul sa mearga la gradi.Adik pare-mi-se ca se sar niste etape in ceea ce priveste acomodarea,captarea atentia..etc...parerea mea.Eu le iau usor,pe rand.

Cami,sanatate rapida puiului...offf..
Giani,sanatate soacrei.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Butucico, sanatate socrelei. ce face \andreiul?
Stela, unde dansezi diseara? oricum, bine faci, bravos! despre FTK, eu cred exact invers! e SI un training pre-gradi, pt ca se invata usor si treptat cu ideea de comunitate, copii, educatoare, fara mami,tati si se va integra mult mai usor la toamna la gradinita, decat dus brusc si lasat acolo... iar ce fac ei la FTK, e joaca, nu e nimic fortat, greu sau prea mult, nu sunt solicitati sa se implice 100% in timpul cursuluoi, ci fiecare cat poate..se vorbeste cu fiecare copil in parte, ceea ce la gradi, sa fim seriosi, nu se face... vorbim de o ora, pe saptamana, chiar nu cred ca ar fi ceva fortat sau prea mult..

Mergi la inceput