*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (477)
Raspunsuri - Pagina 11
Olgutzika spune:

Catalina

Sa fii sanatoasa si fericita si toate dorintele sa ti se implineasca!!!

Olga mami de
Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
sovietica spune:

La multi ani fericiti, Catalina! 

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
tuchita spune:
buna dimineata! va multumesc din suflet pentru urari!
deocamdata va servesc cu o
fierbinte, cu multa dragoste, evident!
bubu05 spune:
La multi ani, Catalina!
Sa fii fericita, sanatoasa, tot ce-ti doresti sa se implineasca! 
Nicoleta spune:
Gekolina, am auzit ca la voi e alerta de ciclon! Asa e??
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
gbutucica spune:
Tuchi sa ne traiesti fericita , implinita , La multi ani!!!!
Ma bucur enorm Pt Simo si Siluan., 
pup tu ol;
mai sunt cu ochii pe voi , rar si printre frunze , dar nu am putere de mai mult.
bubu05 spune:
'Neata!
La multi ani Stef de Nico, sa creasca mare si sanatos! sa-ti traiasca baiatul, Nico!
Sovi, super piticii tai 
Ramo, sanatate multa soacrei!
Eu ma pregatesc sa plec la serviciu. Ieri am fost cu amandoi la spitalla Stanciu :(, tusesc amandoi de rup, mucesc...cu o seara inainte Vlad n-a putut sa doarma de cat tusea...sper sa fie mai bine, le fac aerosoli cu gentamicina, sinupret si alte pufuri de gat 
Imi pare rau ca n-am timp sa stau si eu cu voi la taclale
si maine lucrez...la serviciu abia am timp, rar cand va citesc de pe telefon si de scris mi-e imposibil....
Nicoleta spune:
Bubu, sanatate baietilor! Si multumim de urari.
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI,CATA!!!
SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!

eu sunt sub stare de
...nu pot sa-mi revin si de aseara ma tot rog la D-zeu sa ne dea sanatate sa nu ajungem pe mainile dr din Romania ca e vai de viata noastra...soacra mea a fost la un pas de moarte,putea sa-i cedeze organismul oricand,mai ales in avion din cauza presiunii...ieri a dus-o cumnata mea la spital pentru ca si-a dat seama ca nu e bine(ar fi vrut sa o tina acasa pana luni sa o mai puna nitel pe picioare ),a dus-o in spitalul unde lucreaza ea,acolo au ajutat-o fmult colegii ei si au trimis-o de urgenta la spitalul universitar din Barcelona..cand au ajuns aici au constatat ca defapt soacra mea are 7 coaste rupte ci nu 4 cum au zis cei de la Slatina si plamanul aproape plin de lichid,lichid ,adica sange -probabil din cauza cazaturii i s-a spart vreun vas de sange si s-a intamplat nenorocirea -au internat-o de urgenta,i-au scos 2,5l de sange ,...de aici si oboseala,lesinurile ,tensiune mica si taote cele...am vorbit cu ea si era mai bine...acum vedem ce mai urmeaza...aici mori cu zile,cand am dus-o la spital in Slatina i-au facut radiografie si ecografii si vroiau sa-i dea drumul acasa
,cand am mers cu ea aici in oras dr care s-a ocupat de ea de cate ori o vedea zicea ca e mai bine ,unde o fi vazut ea lucrul asta nu stiu pentru ca noi nu-l vedeam...am facut cea mai buna alegere sa o trimitem la cumnata mea..multumesc bunului D-zeu ca nu am renuntat si ca n-am amanat momentul ,asa cum ar fi vrut si soacra mea...off..am o mare grija pana i se fac toate analizele si tot ce trebuie..am incredere ca acum e pe maini bune...
edit:bubumersi
si sanatate baietilor tai
tonicutzfelicitari Antucai
si va
pe toate