*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008! (477)
Raspunsuri - Pagina 10
alina_satena spune:
Gudine bafta la serviciu iti tinem pumnii si nervi de otel
sa speram k vei trece cu bine peste tot stresul de la serviciu
gudinde spune:
Multumesc mult Alina.
O sa trec peste, cu siguranta o sa trec. Momentan insa mi-a scazut puterea de concentrare si nu mai reusesc sa invat prea mult. Asa ca am trecut la PC, research de proiect.
Tonic felicitari pt Antuca. Superb rezultat si efortul depus merita toate laudele.
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Naty cu siguranta ca schimbarea jobului este o experienta de genul sita a vietii in care se cern prietenii, cunostintele, simplii amici, vezi cine te-a apreciat cu adevarat sau nu. |
Ohohooo! Cata dreptate in aceasta fraza! Darrrrr, pe langa toate enumerate de catre Andreea, care in prima faza par suparatoare, apoi iti dai seama ca nu ai pierdut chiar nimic, mai sunt si satisfactii. Cum ar fi: sa simti ca esti pretuit pt ceea ce faci, sa simti ca ceea ce faci iti aduce satisfactie, iti lasa timp pt tine, pt familie, pt viata ta. In rest, chiar nu conteaza, neghina sa ramana unde ii este locul. Eu am o vorba, pe care viata m-a invatat: "Cine nu ma vrea, nu ma merita!"
Multumesc pentru aprecieri, ma ung la suflet si imi dau aripi sa zbor in lumea mea.

Cata, felicitari Antoniei! Minunata fetita ai!
Ma duc la tutuit, in timp ce-mi ascult cd-ul de limba spaniola pe care l-am primit cadou de la al meu cand a ramas fara job
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
ariel_7000 spune:
naty, scriu eu la umanitare ca vine Micu acasa saptamana viitoare? sau o faci tu?
natynic spune:
Ari, iarta-ma, scrie tu daca ai putere, eu sunt cam franta...Daca nu apuci, promit a scriu maine!
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, CATA, DRAGA SI SCUMPA! SA FII FERICITA SI SENINA! 
Nicoleta spune:
La multi ani, Cata! Sa fiti fericiti si cele mai tainice dorinte sa ti se indeplineasca! Mai ales cele cu adevarat importante! 
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...
mimonix spune:
La Multi Ani ,Tuchi! Sanatate si fericire iti doresc! 

Si tare ma bucur ca vine Micu acasa 
Doamne ajuta!
Si de-a rasu' plansu'...Bitza, din pacate este un caz real
vorbeam chiar ieri despre fetita cu o amica ce lucreaza la trustul antena si care se ocupa de mediatizare
Doamne , in ce lume traim...pacatele noastre le-om ispasi?
Va las...sunt cam haotica, cam obosita...era sa uit
Stela draga, vad pe FB ca ai un prieten care e chiar fratele pritenului nostru care pleaca in Australia
Ghici ciuperca cine-i? Doamne, ce mica e lumea 
Acu' chiar plec, ca sigur n-ati inteles nimic...asa e si viata mea, fix ca mesajul asta 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Nicoleta spune:
Sovi, sanatate! Am uitat sa scriu, eram in U-Bahn cand am citit articolul pus de tine! Asa m-am amuzat! Mi-a dat o stare de bine. Si nu nefericirea altora, ci stilul. Atat de... fain!
--------------------------------------------
A venit Craciunul!
A trecut Craciunul...