De 2 zile Maria face febra si se vaita de durere de gat(rosu in gat)si pana acum i-am dat doar tantum verde si panadol/nurofen pentru febra.Abia astazi merg cu ea la medic dar ma intereesa daca pentru un copil de 3 ani exista si altceva sa amelioreze durerea de gat.Ma intereseaza tot ce nu are legatura cu antibioicul pentru ca pana acum nu i-am dat deloc .mersi mult
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Noi am mai reusit ( pe langa tantum verde spary) cu ceaiuri caldute de salvie cu musetel si cu miere+ picaturi de vibrocil puse in nasuc ( care cica e dezinfectant-asta de la dr citire-si am simtit-o si pe pielea mea.Daca ii place da-i si pastilute cu propolis C sa suga.Si nurofenul e Ok pt ca alina si durerea si e si antiinflamator.
Multa sanatate.
ali
Mama fericita de Andrei
Incearca Homeogene 9. La mine a facut minuni cand alaptam, si aveam niste dureri groaznice de gat.
Vicky si Printzesone
VA MULTUMESC MULT
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!