durere de gat

durere de gat | Autor: ancadragoman

Link direct la acest mesaj

De 2 zile Maria face febra si se vaita de durere de gat(rosu in gat)si pana acum i-am dat doar tantum verde si panadol/nurofen pentru febra.Abia astazi merg cu ea la medic dar ma intereesa daca pentru un copil de 3 ani exista si altceva sa amelioreze durerea de gat.Ma intereseaza tot ce nu are legatura cu antibioicul pentru ca pana acum nu i-am dat deloc .mersi mult

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Noi am mai reusit ( pe langa tantum verde spary) cu ceaiuri caldute de salvie cu musetel si cu miere+ picaturi de vibrocil puse in nasuc ( care cica e dezinfectant-asta de la dr citire-si am simtit-o si pe pielea mea.Daca ii place da-i si pastilute cu propolis C sa suga.Si nurofenul e Ok pt ca alina si durerea si e si antiinflamator.
Multa sanatate.

ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Incearca Homeogene 9. La mine a facut minuni cand alaptam, si aveam niste dureri groaznice de gat.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

VA MULTUMESC MULT

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput