Puiuti de Sept-Oct 2011(4)
Raspunsuri - Pagina 19
ilina spune:
Multumesc Madutza !!
Sint si eu cam plingacioasa de ceva timp,sper sa-mi treaca starea asta ca tare se supara sotul meu cind ma vede plingind.
Imi zice ca pling de mila mea ori ce?
Rabdare si iar rabdare,el inca nu intelege starea mea,crede ca ma alint...
6+
Karin25 spune:
Salutare burtici!
Indraznesc sa imi dau si eu cu parerea. Am vazut ca vorbeati de dublu si triplu test. Sfatul meu e sa le faceti pe AMANDOUA.
Eu am mai avut o sarcina pe care a trebuit sa o intrerup din cauza ca fatul avea higroma chistica sepTata care s-a descoperit la dublu test. Mai sunt niste masuratori cum ar fi translucenta nucala si piramida nazala care pot determina daca bebe e ok si nu sufera de vreo trisomie sau daca nu s - a produs vreun accident genetic
La triplu test pe langa masuratorile care se fac ecografic este si o analiza de sange a carui nume imi scapa care depisteaza spina bifida. Deci rezultatele nu sunt numai statistice. Eu cred ca e spre binele tuturor sa va asigurati ca veti avea un bb sanatos.
Chestia cu varsta si antecedentele nu e valabila. Cand am avut prima sarcina avean 26 ani si nici antecedente in familie nu au fost nici la mine nici la sotul. Dupa intreruperea acelei sarcini mi- am facut cariotipul genetic si eu si sotul si suntem perfect sanatosi dpdv genetic. A fost un accident genetic stupid ca re daca nu faceam dublu test nu l- as fi observat la timp si sarcina ar fi murit pe la 6-7 luni sau as fi dat nastere unui copil condamnat la chin si in final la moarte.
Sper ca nu v- am suparat dar am vrut sa va povestesc patania mea ca sa va fac sa intelegeti importanta acestor teste.
In strainatate ele sunt obligatorii indiferent de varsta.
Va doresc sarcini usoare in continuare si daca nu va deranjeaza am sa mai arunc cate un ochi pe la voi.
Pup toate burticile dragute.
Edith mamica fericita de Andreas Daniel
Madutza_21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefy13
Madutza eu am descoperit sarcina la 5s. Imediat am fost la dr si mi-a confirmat sarcina. Mi-a explicat ca o sa am dureri de burta(de altfel normale) cauzate de marirea uterului. Pt asta mi-a prescris magneziu.De asemenea mai iau acid folic, seleniu si utrogest(progesteron-are rol in mentinere sarcinii). Momentan, ma simt bine, nu am greturi,varsaturi, pofte ... doar sanii mi s-au marit si sunt mai sensibili.Am din cand in cand dureri,mai mult intepaturi insa incerc sa nu le bag inseama si sa nu devin paranoica(ca am fost) +6 |
Mersi de raspuns! M-am mai linistit acum.. Eu le incurajez pe celelalte fete ca totul e ok si normal, dar pe mine nu ma incurajez..Chiar azi voi suna sa-mi fac programare la doctor sa vedem cum decurge sarcina
+4
Madutza_21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilina Multumesc Madutza !! Sint si eu cam plingacioasa de ceva timp,sper sa-mi treaca starea asta ca tare se supara sotul meu cind ma vede plingind. Imi zice ca pling de mila mea ori ce? Rabdare si iar rabdare,el inca nu intelege starea mea,crede ca ma alint... 6+ |
Sotul tau n-are de unde sa stie prin ce treci..Barbatii sunt un pic mai insensibili, asa e natura lor. De asta nu trebuie sa te superi pe el..In orice caz, nu mai plange ca nu face bine la bebe..Din cate imi dau seama toate ne ingrijoram sau poate suntem nesigure, dar trebuie sa fim optimiste!
+4
ilina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madutza_21 Sotul tau n-are de unde sa stie prin ce treci..Barbatii sunt un pic mai insensibili, asa e natura lor. De asta nu trebuie sa te superi pe el..In orice caz, nu mai plange ca nu face bine la bebe..Din cate imi dau seama toate ne ingrijoram sau poate suntem nesigure, dar trebuie sa fim optimiste! +4 |
Buna dimineata !Iti multumesc
oanaiasi spune:
Buna dimi , fetele!
Cum va simtiti astazi ? Eu sunt bine , fara greturi(deocamdata). Nu au aparut la mine si sper nici sa nu apara.
Ma trezesc in fiecare dimineata si atat de mult imi doresc primavara!
6+
Oana
Eterna optimista!
andr@ spune:
neata fetite dulci mai sunt si eu pe aici, dar cam rar ce-i drept, dar asta nu ptr ca nu-mi doresc sa fiu cu voi, ci ptr ca am un bb tare sensibil, nu ma lasa sa-mi revin deloc; greturi si iar greturi in rest sunt ok; vineri mergem sa-l vedem si pe bb si speram sa mearga totul ok pana la capat; bun venit noilor mamici, imi plac tare mult discutiile voastre, sunt de bun augur ptr toate; va pup si va imbratisez
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
8+
oanaiasi spune:
Fetelor , hai sa va fac o dezvaluire ! Azi bebe implineste 1 luna de cand l-am conceput. Am facut niste teste de ovulatie care au iesit pozitive pe 29 dec. Pe 31 a fost contactul norocos. Sper sa fim sanatosi pana la 40 s si dupa si mai sanatosi.
Abia astept ecografia urmatoare de pe 10 februarie. La 5 saptamani am fost dar nu s-a vazut mare lucru...doar saculetul de 8.1 pe 4.5 mm
6+
Oana
Eterna optimista!
JadeJador spune:
Buna fetelor
Am si eu o intrebare pt cele care iau utrogestan vaginal
Voi ati recoltat pt urocultura sau sumar urina ? Cum ati facut ? Nu au cazut si alte chestii pe acolo ? Sau ati luat oral atunci cand a trebuit sa faceti analiza ?
Invatati ma si pe mine cum sa fac , plizzz