Puiuti de Sept-Oct 2011(4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilina spune:

Oana te felicit cu prima luna implinita.Noaptea dintre ani a fost una de succes si in cazul meu.Sa fie totul bine la ECO !!! Si peste 9 luni sa te felicit si cu prima luna de la nastere.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Jade eu cand am recoltat pt urocultura nu puneam ovule. Insa oricum la urocultura tre sa faci toaleta locala inainte, si ovulele alea nu curg non stop. Asa ca o s aprinzi un moment cand nu "ploua" ca sa faci repede toaleta si sa pui pipi. Vezi sa fie jetul din mijloc.

bujo mami de Filip si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Jade eu cand am recoltat pt urocultura nu puneam ovule. Insa oricum la urocultura tre sa faci toaleta locala inainte, si ovulele alea nu curg non stop. Asa ca o s aprinzi un moment cand nu "ploua" ca sa faci repede toaleta si sa pui pipi. Vezi sa fie jetul din mijloc.

bujo mami de Filip si 9+

Saru mana de raspuns
E musai sa iau din primul pipi de dimineata ?
Ca eu cand ma trezesc abia ma tin sa ajung la baie si sa mi dau pantalonii jos , simt ca mi explodeaza burta .Nu mai am timp sa mi fac si toaleta
Urocultura jetul din mijloc si sumarul primul jet ?

PS:Nu stiu pe voi , dar pe mine sarcina a inceput sa ma prosteasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

E musai cu prima urina. Te speli dar nu te stergi cu prosopul ca sa nu contaminezi proba. Primul jet pt sumar si jetul din mijloc la urocultura.

bujo mami de Filip si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Va invit la CASUTZA NOUA

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput